Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 23.05.2025 03:44:29
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 24.09.2024 01:37:17
HÜBAP Son Veri Güncelleme Tarihi : 24.05.2025 00:12:02
Kişisel Bilgiler

DR. ÖĞR. ÜYESİ MEHMET EMİN AYDEMİR
- E-posta: aydemiremin23@harran.edu.tr
- Adres: -
- İş Tel (Dahili): 0 (414) 318 30 00 / 38 98
- Bağlı Birimi : Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
- Web Adresi: https://havis.harran.edu.tr/aydemiremin23

Eğitim Bilgileri
Mezuniyet
Doktora
2018 - 2022
FIRAT ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)/
Tez Adı: Karaçalı (Paliurus spina-christi Mill.), dardağan (Celtis tournefortii L.) ve çörek otunun (Nigella sativa L.) köftelerde N(epsilon)-(karboksimetil) lizin oluşumu, duyusal ve mikrobiyal kalitesi üzerine etkisinin incelenmesi
Lisans
2009 - 2014
YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ
VETERİNER FAKÜLTESİ/VETERİNER PR. (İÖ)/
Tez Adı: ---
Araştırma Alanları
Sağlık Bilimleri Temel Alanı
Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Akademik Idari Deneyim
AKADEMİK ÜNVANLAR
- ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
- 2017 -
- HARRAN ÜNİVERSİTESİ
- VETERİNER FAKÜLTESİ / BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
- DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
- 2023 -
- HARRAN ÜNİVERSİTESİ
- VETERİNER FAKÜLTESİ / BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
YÖNETİMSEL GÖREVLER
Yönetimsel Görev bilgisi bulunamadı.
Tezler
YÖNETİLEN TEZLER
- ŞANLIURFA İLİNDE TÜKETİME SUNULAN İSOT BAHARATLARINDA BİSFENOL A (BPA) DÜZEYİNİN BELİRLENMESİ
- Harran Üniversitesi / Sağlık Bilimleri Enstitüsü / Besin Hijyeni ve Teknolojisi Ana Bilim Dalı (Veterinerlik)
- CEMİLE ÖNCÜ(Öğrenci),Yüksek Lisans,2024
Dersler
VERİLEN DERSLER
Kanatlı Eti Hijyeni,2023-2024,Yüksek Lisans (Türkçe)
Danışmanlık,2023-2024,Yüksek Lisans (Türkçe)
Gıda Mevzuatı,2023-2024,Yüksek Lisans (Türkçe)
VEHİP I (Besin Hijyeni ve Teknolojisi ),2023-2024,Lisans (Türkçe)
Seminer,2023-2024,Yüksek Lisans (Türkçe)
Et Hijyeni, Muayenesi ve Teknolojisi (A Şubesi),2023-2024,Lisans (Türkçe)
Danışmanlık,2023-2024,Yüksek Lisans (Türkçe)
VEHİP I (Besin Hijyeni ve Teknolojisi ),2023-2024,Lisans (Türkçe)
Uzmanlık Alan Dersi,2023-2024,Yüksek Lisans (Türkçe)
Et Hijyeni, Muayenesi ve Teknolojisi (B Şubesi),2023-2024,Lisans (Türkçe)
Uzmanlık Alan Dersi,2023-2024,Yüksek Lisans (Türkçe)
VEHİP I (Besin Hijyeni ve Teknolojisi ),2022-2023,Lisans (Türkçe)
VEHİP I (Besin Hijyeni ve Teknolojisi ),2022-2023,Lisans (Türkçe)
Et Hijyeni, Muayenesi ve Teknolojisi (A Şubesi),2022-2023,Lisans (Türkçe)
Et Hijyeni, Muayenesi ve Teknolojisi (B Şubesi),2022-2023,Lisans (Türkçe)
Yayınlar&Eserler
Makale Adı : Thermal inactivation of major food pathogens in air fryer cooking of lahmacun: A traditional Turkish fast food
Yayın Tarihi : 2025
Atıf Sayısı :
Makale Adı : The effect of tea brewing time on chemical content and biological activity
Yayın Tarihi : 2025
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Pesticides in teas: Methods of analysis
Yayın Tarihi : 2025
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Survival of Major Food Pathogens in Natural Zeolite (Clinoptilolite) at Different Ratios and in Chicken Wings After Dipping
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Evaluation of butter produced from whey and milk fat in terms of some quality criteria and fatty acid compositions.
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Inhibition of Nε‐(carboxyethyl)lysine and Nε‐(carboxymethyl)lysine formation in beef, chicken, and fish meat: A comparative study of oven frying and air frying with a marinade …
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Characterization of phenolic components of black teas of different origins and the effect of brewing duration on quality properties
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 7
Makale Adı : ASSESSING THE POTENTIAL PUBLIC HEALTH RISK OF Clostridium botulinum TOXIN GENES IN CANNED FOOD: A LABORATORY EXPERIENCE IN TÜRKİYE
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 1
Makale Adı : Investigation of some quality properties of yogurt made from cow and sheep milk fortified with folic acid (B9), biotin (B7), and vitamin D3
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 3
Makale Adı : Antimicrobial efficiency of rosemary, thyme and clove essential oils on the preservation of marinated chicken breasts (fillets).
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Determination of the effect of Turmeric (Curcuma longa L.) on selected quality parameters of Bez Sucuk, a traditional fermented sausage
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Inhibitory effect of homemade hawthorn vinegar-based marinade on Nε-(carboxymethyl) lysine and Nε-(carboxyethyl) lysine formation in beef tenderloins
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 3
Makale Adı : Effect of Pine Cone Vinegar on The Survival of Listeria monocytogenes and Salmonella typhimurium and Some Physico-Chemical Properties in Raw Beef
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Trends in aflatoxin M1 global research: a bibliometric analysis studyserap kılıç altun.
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Inhibition of Nε-(carboxymethyl) lysine and Nε-(carboxyethyl) lysine formation in air-fried beef tenderloins marinated with concentrated cranberry juice
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 2
Makale Adı : Inhibitory effect of naringenin on Nε-(carboxymethyl) lysine during cooking of meatballs
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 7
Makale Adı : Comprehensive risk assessment of lead concentrations in chicken, quail, and duck egg albumen and yolk using Monte Carlo simulations
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Folic acid, cobalamin, and biotin concentrations in milk samples of sheep, goats, and cows
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Mikroplastikler ve Halk Sağlığı: MİKROPLASTİKLER
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Trends in Anisakis simplex Global Research: A Bibliometric Analysis Study
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 3
Makale Adı : Inhibitory effect of Paliurus spina-christi Mill., Celtis tournefortii L. and Nigella sativa L. on Nε–(Carboxymethyl) lysine in meatballs
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 8
Makale Adı : Trends in Aflatoxin M1 Global Research: A Bibliometric Analysis Study
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 3
Makale Adı : Investigation the Effects of Jerusalem Thorn (Paliurus spina-christi Mill.), Oriental Hackberry (Celtis tournefortii L.) Fruits and Black Cumin (Nigella sativa L.) Seed on …
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 1
Makale Adı : Does Generation Z Consume Artificial Meat? Türkiye Examination
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :
Makale Adı : GC-MS and LC-MS pesticide analysis of black teas originating from Sri Lanka, Iran, Turkey, and India
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 7
Makale Adı : Trends in paragonimiasis global research: bibliometric analysis of a neglected food-borne parasite
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 3
Makale Adı : Is there a reactive IgG antibody for severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 (SARS-CoV-2) in maternal breast milk?
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :
Makale Adı : CURRENT APPROACHES TO SPECIES AND GENDER DETERMINATION OF MEATS.
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Global Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis Research Trends: A Network and Bibliometric Analysis
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Et ve Et Ürünlerinde Yapılan Tağşiş ve Hileler
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 1
Makale Adı : A bibliometric analysis on Dicrocoelium dendriticum
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 5
Makale Adı : Investigation of the Effect of Pasteurization on the Viability of Cryptosporidium parvum in Cow's Milk by Propidium Monoazide qPCR Pastörizasyonun İnek Sütündeki …
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 2
Makale Adı : Effect of use of potato chips waste as a source of easily soluble carbohydrates in alfalfa silage on silage quality.
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Investigation of the Relationship between Covid-19 Pandemic and Consumption Behavior, Nutrition Habits, Physiological Activity and Complementary Medicine Practices in Different …
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Generation Z consume animal-free milk? A Türkiye experience
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 2
Makale Adı : Dynamic Substance Research in Domestic and Imported Black Tea Sold in Turkey
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı : 1
Makale Adı : Detectable SARS-CoV-2 in human breast milk: A Turkey Experience
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı : 1
Makale Adı : Determination of Antioxidant Capacities with the Phenolic and Flavonoid Contents of Royal Jelly Mixtures
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı : 5
Makale Adı : Karaçalı (Paliurus spina-christi Mill.), dardağan (Celtis tournefortii L.) ve çörek otunun (Nigella sativa L.) köftelerde N(epsilon)-(karboksimetil) lizin oluşumu, duyusal ve …
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Aflatoxin analysis by LC-MS of local and imported black tea sold in Turkey
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 6
Makale Adı : Effect of Rheum ribes L. juice on the survival of Listeria monocytogenes, Escherichia coli O157: H7 and Salmonella Typhimurium and chemical quality on vacuum packaged raw beef
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 11
Makale Adı : Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis and food safety
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 1
Makale Adı : Analysis of E-coded food additives in delicatessen product labels within the status of Halal food
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 5
Makale Adı : Determination of some minerals and heavy metal levels in Urfa cheese and cow's milk
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 11
Makale Adı : Some Physical and chemical properties of raw flower-honey from Erzurum highland
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 6
Makale Adı : Fate of Listeria monocytogenes and Salmonella Typhimurium in homemade marinade and on marinated chicken drumsticks, wings and breast meat
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 35
Makale Adı : Essential elements and heavy metal levels in sheep milk and its dairy products
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 3
Makale Adı : Sensorıal and Mıcrobıologıcal Comparıson of Lahmacunes Prepared by Usıng Isot (Pepper) Spıces and Pasta Produced by Tradıtıonal and Fabrıcatıon Methods
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 1
Makale Adı : Phenolic characterization of some propolis samples of Anatolia
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 4
Makale Adı : Şanlıurfa İlinde Satışa Sunulan Kıymalarda Premi® Test ile Antibiyotik İlaç Kalıntılarının Tespiti
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 4*
Makale Adı : Elazığ’da satılan hellim peynirlerinin mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesi
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 5
Makale Adı : Şanlıurfa ilinde tüketilen kaçak çaylarda LC-MS ve GC-MS ile pestisit analizi
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı : 3
Makale Adı : Pesticide analysis by LC-MS and GC-MS in leaky tea consumed in Șanlıurfa.
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Farklı çözdürme yöntemlerinin lahmacunun mikrobiyolojik kalitesi üzerine etkisi
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı : 4
Makale Adı : Elazığ Bölgesinde Abort Yapan Koyunlardaki Brusellozis ve Salmonellozisin Seroprevalansı.
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı : 1
Makale Adı : Seroprevalence of brucellosis and salmonellosis in abortion cases of sheep in Elazig region.
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı :
Makale Adı : BÖLÜM V
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Characterization of physical and chemical properties of honey from Northeastern Anatolia of Türkiye
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :
Yıl - Makale Sayısı Grafiği
Toplam Makale Sayısı (WOS) : 20
Makale Adı : Investigation of some quality properties of yogurt made from cow and sheep milk fortified with folic acid (B9), biotin (B7), and vitamin D3
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 0
Yayın Yeri : JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTUREarrow_drop_down
Makale Adı : Determination of the effect of Turmeric (Curcuma longa L.) on selected quality parameters of Bez Sucuk, a traditional fermented sausage
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 0
Yayın Yeri : JOURNAL OF FOOD SAFETY AND FOOD QUALITY-ARCHIV FUR LEBENSMITTELHYGIENEarrow_drop_down
Makale Adı : Characterization of phenolic components of black teas of different origins and the effect of brewing duration on quality properties
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 1
Yayın Yeri : FOOD SCIENCE & NUTRITIONarrow_drop_down
Makale Adı : Inhibitory effect of naringenin on Nε-(carboxymethyl) lysine during cooking of meatballs
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 2
Yayın Yeri : INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGYarrow_drop_down
Makale Adı : Inhibitory effect of Paliurus spina-christi Mill., Celtis tournefortii L. and Nigella sativa L. on Nε-(Carboxymethyl) lysine in meatballs
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 3
Yayın Yeri : MEAT SCIENCEarrow_drop_down
Makale Adı : Trends in Aflatoxin M1 Global Research: A Bibliometric Analysis Study
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 0
Yayın Yeri : IRANIAN JOURNAL OF PUBLIC HEALTHarrow_drop_down
Makale Adı : Inhibition of Nε-(carboxymethyl)lysine and Nε-(carboxyethyl)lysine formation in air-fried beef tenderloins marinated with concentrated cranberry juice
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 1
Yayın Yeri : FOOD BIOSCIENCEarrow_drop_down
Makale Adı : Inhibition of Nε-(carboxyethyl)lysine and Nε-(carboxymethyl)lysine formation in beef, chicken, and fish meat: A comparative study of oven frying and air frying with a marinade-containing Micromeria fruticosa
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 0
Yayın Yeri : FOOD SCIENCE & NUTRITIONarrow_drop_down
Makale Adı : Evaluation of butter produced from whey and milk fat in terms of some quality criteria and fatty acid compositions
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 0
Yayın Yeri : REVISTA CIENTIFICA-FACULTAD DE CIENCIAS VETERINARIASarrow_drop_down
Makale Adı : A Bibliometric Analysis on Dicrocoelium dendriticum
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 0
Yayın Yeri : IRANIAN JOURNAL OF PARASITOLOGYarrow_drop_down
Makale Adı : INVESTIGATION OF THE RELATIONSHIP BETWEEN COVID-19 PANDEMIC AND CONSUMPTION BEHAVIOR, NUTRITION HABITS, PHYSIOLOGICAL ACTIVITY AND COMPLEMENTARY MEDICINE PRACTICES IN DIFFERENT AGE AND PROFESSION GROUPS
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 0
Yayın Yeri : JOURNAL OF BASIC AND CLINICAL HEALTH SCIENCESarrow_drop_down
Makale Adı : GC-MS and LC-MS Pesticide Analysis of Black Teas Originating from Sri Lanka, Iran, Turkey, and India
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 3
Yayın Yeri : TOXICSarrow_drop_down
Makale Adı : Investigation of the Effect of Pasteurization on the Viability of Cryptosporidium parvum in Cow's Milk by Propidium Monoazide qPCR
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 0
Yayın Yeri : MIKROBIYOLOJI BULTENIarrow_drop_down
Makale Adı : Is there a reactive IgG antibody for severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 (SARS-CoV-2) in maternal breast milk?
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 0
Yayın Yeri : INTERNATIONAL FOOD RESEARCH JOURNALarrow_drop_down
Makale Adı : Trends in Paragonimiasis Global Research: Bibliometric Analysis of a Neglected Food-Borne Parasite
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 0
Yayın Yeri : IRANIAN JOURNAL OF PARASITOLOGYarrow_drop_down
Makale Adı : DETECTABLE SARS-CoV-2 IN HUMAN BREAST MILK: A TURKEY EXPERIENCE
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı : 1
Yayın Yeri : JOURNAL OF BASIC AND CLINICAL HEALTH SCIENCESarrow_drop_down
Makale Adı : Effect of Rheum ribes L. juice on the survival of Listeria monocytogenes, Escherichia coli O157:H7 and Salmonella Typhimurium and chemical quality on vacuum packaged raw beef
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 5
Yayın Yeri : LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGYarrow_drop_down
Makale Adı : Fate of Listeria monocytogenes and Salmonella Typhimurium in homemade marinade and on marinated chicken drumsticks, wings and breast meat
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 18
Yayın Yeri : LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGYarrow_drop_down
Makale Adı : Effect of different chelating agents on dentinal crack formation
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 1
Yayın Yeri : JOURNAL OF ORAL SCIENCEarrow_drop_down
Makale Adı : Pesticide Analysis by LC-MS and GC-MS in Leaky Tea Consumed in Sanliurfa
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı : 2
Yayın Yeri : KSU TARIM VE DOGA DERGISI-KSU JOURNAL OF AGRICULTURE AND NATUREarrow_drop_down
Ulusal - Uluslararası Grafiği
Toplam Kitap Sayısı : 5
Kitap Adı : Tea in Health and Disease Prevention
Yazar Adı : TAKIM KASIM,AYDEMİR MEHMET EMİN
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Yayın Evi : Academic Press
Yayın Dili :İngilizce
ISBN :978-0-443-14158-4
Basım Türü :Basılı+Elektronik
YIL :2024
Kitap Adı : Turizm ve Gastronomide Yenilikçi Araştırmalar 1
Yazar Adı : AYDEMİR MEHMET EMİN,ARSLAN ALİ
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Yayın Evi : BİDGE Yayınları
Yayın Dili :İngilizce
ISBN :978-625-372-247-0
Basım Türü :Elektronik
YIL :2024
Kitap Adı : International Academic Research and Reviews in Health Sciences
Yazar Adı : ARSLAN ALİ, AYDEMİR MEHMET EMİN
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Yayın Evi : Serüven Yayın Evi
Yayın Dili :İngilizce
ISBN :978-625-6399-75-4
Basım Türü :Basılı+Elektronik
YIL :2023
Kitap Adı : Veteriner Hekimliği Bilimlerinde Güncel Tartışmalar 2
Yazar Adı : AYDEMİR MEHMET EMİN, ARSLAN ALİ
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Yayın Evi : Bilgin Kültür Sanat Yayınları
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-6925-22-9
Basım Türü :Elektronik
YIL :2023
Kitap Adı : Moleküler Biyoloji ve Gen Mühendisliği Dilinde Yaratılış
Yazar Adı : AYDEMİR MEHMET EMİN, TAKIM KASIM
Alan Bilgisi :Temel Alan>
Yayın Evi : Atatürk Üniversitesi Yayınevi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-7638-45-8
Basım Türü :Basılı
YIL :2019
Proje&Patent&Tasarım
Kapsam Adı - Proje Sayısı Grafiği
Proje Türü - Proje Sayısı Grafiği
Proje Durumu - Proje Sayısı Grafiği
Proje Yılı - Proje Sayısı Grafiği
Toplam Proje Sayısı (YOKSIS) : 15
Proje Adı: Van Yöresinde Tavuklardan Elde Edilen Kalp Kası Örneklerinde Toxoplasma gondii Varlığının Moleküler Yöntemlerle Araştırılması
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2024-09-27 11:04:36
Proje Adı: Lahmacunun Airfryerde pişirilmesinin Listeria monocytogenes ve Escherichia coli O157:H7 patojenlerinin yaşam kabiliyetleri üzerine etkisi
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Danışman
Proje Türü : TÜBİTAK PROJESİ
Güncelleme Tarihi : 2024-10-15 14:58:37
Proje Adı: Lahmacunun Airfryerde pişirilmesinin Listeria monocytogenes ve Escherichia coli O157:H7 patojenlerinin inaktivasyonu üzerine etkisi
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Danışman
Proje Türü : TÜBİTAK PROJESİ
Güncelleme Tarihi : 2024-09-27 11:05:51
Proje Adı: Tavuk kanat etinin hidrojen peroksit (H₂O₂) ile dekontamine edilmesinde Salmonella Typhimurium ve Listeria monocytogenes’in inaktivasyonu
Bitiş Tarihi : 07.10.2024
Proje Konusu :
Proje Konum : Danışman
Proje Türü : TÜBİTAK PROJESİ
Güncelleme Tarihi : 2024-10-24 16:24:06
Proje Adı: Bebek maması hazırlandıktan sonraki süreçte besin değerleri, kimyasal ve mikrobiyolojik açıdan araştırılması
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2024-10-14 13:06:51
Proje Adı: Doğal gıda koruyucuları olan Nisin ve Epsilon-poly-L-lizin ile yüklenmiş nanopartiküllerin karakterizasyonu ve etteki önemli gıda patojenlerine karşı antimikrobiyal etkilerinin araştırılması.
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : -Tübitak 1002
Güncelleme Tarihi : 2024-09-27 11:05:07
Proje Adı: Yumurta kabuğu ve zeloit karışımlarının altlık malzemesi olarak kullanılmasının Salmonella Typhimurium ve Listeria monocytogenes’in yaşam kabiliyeti üzerine etkisi
Bitiş Tarihi : 07.10.2024
Proje Konusu :
Proje Konum : Danışman
Proje Türü : TÜBİTAK PROJESİ
Güncelleme Tarihi : 2024-10-24 16:24:16
Proje Adı: Pastörize ve çiğ sütlerde Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis canlılığının propidium monoazide RT-PCR ile araştırılması
Bitiş Tarihi : 19.03.2024
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2024-07-10 11:07:30
Proje Adı: Farklı Et Türlerinde Micromeria fruticosa ve Vitis viniferae seminae Marinasyonunun N(epsilon)–(karboksimetil) Lizin, N(epsilon)–(karboksietil) Lizin Oluşumu ve Duyusal Kalite Üzerine Etkisinin İncelenmesi
Bitiş Tarihi : 25.11.2022
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2023-01-03 11:24:33
Proje Adı: Karaçalı(Paliurus spina-christi Mill.), Dardağan(Celtis tournefortii L.) ve Çörek Otunun( Nigella sativa L.) Köftelerde N(epsilon)-(karboksimetil) Lizin Oluşumu, Duyusal ve Mikrobiyal Kalitesi Üzerine Etkisinin İncelenmesi
Bitiş Tarihi : 29.11.2022
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2023-12-25 13:25:51
Proje Adı: Süt ve beyaz peynirde Cryptosporidium parvum canlılığının propidium monoazide RT-PCR ile araştırılması
Bitiş Tarihi : 20.11.2022
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2023-01-03 11:25:46
Proje Adı: Güney Doğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde Tüketilen İthal çayların Pestisit ve Boyar Madde Yönünden LC-MS/MS - GC-MS Analizi ve Ülke Ekonomisi Üzerine Etkisinin Araştırılması
Bitiş Tarihi : 23.07.2019
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2024-10-21 14:39:00
Proje Adı: Ev Yapımı ve Ticari Konservelerde Clostridium botulinum Sporlarının ve Toksinlerinin Araştırılması
Bitiş Tarihi : 08.01.2020
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2020-12-24 14:58:07
Proje Adı: Türkiye’nin Farklı Bölgelerinden Alınan Balların Fenolik Bileşik Kompozisyonu
Bitiş Tarihi : 09.03.2020
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2024-10-14 13:12:27
Proje Adı: Elazığ Bölgesinde Abort Yapan Koyunlardaki Brusellozis ve Salmonellozisin Seroprevalansı.
Bitiş Tarihi : 19.12.2017
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2024-10-16 16:58:29
Proje Türü - Proje Sayısı Grafiği
Proje Durumu - Proje Sayısı Grafiği
Proje Yılı - Proje Sayısı Grafiği
Toplam Proje Sayısı (HÜBAP) : 11
Proje Adı: Konserve Etlerde Bisfenol A Miktarının ELISA Yöntemi İle Belirlenmesi
Bitiş Tarihi : 2025-08-03
Tamamlandı Tarihi :
Proje Bilim Dalı : Sağlık Bilimleri
Proje Durum : Devam Ediyor
Ekip : Serap KILIÇ ALTUN, Fatma Nur KIRIKTAŞ, Mehmet Emin AYDEMİR
Anahtar Kelimeler : Bisfenol A, ELISA, Et, Konserve, Halk sağlığı
Proje Adı: Kestane Balı İlavesinin Probiyotik Yoğurdun Fizikokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özelliklerine Etkisi
Bitiş Tarihi : 2025-10-03
Tamamlandı Tarihi :
Proje Bilim Dalı : Sağlık Bilimleri
Proje Durum : Devam Ediyor
Ekip : Serap KILIÇ ALTUN, Seval COŞKUN, Mehmet Emin AYDEMİR
Anahtar Kelimeler : Yoğurt, probiyotik, bal
Proje Adı: Şanlıurfa ilinde tüketime sunulan isot baharatlarında bisfenol A (BPA) düzeyinin belirlenmesi
Bitiş Tarihi : 2025-06-03
Tamamlandı Tarihi :
Proje Bilim Dalı : Sağlık Bilimleri
Proje Durum : Devam Ediyor
Ekip : Mehmet Emin AYDEMİR, Serap KILIÇ ALTUN, Cemile ÖNCÜ
Anahtar Kelimeler : Bisfenol A, BPA, ELISA, isot, halk sağlığı
Proje Adı: Bebek maması hazırlandıktan sonraki süreçte besin değerleri, kimyasal ve mikrobiyolojik açıdan araştırılması
Bitiş Tarihi : 2025-04-03
Tamamlandı Tarihi : 2025-05-07
Proje Bilim Dalı : Sağlık Bilimleri
Proje Durum : Bitti
Ekip : Mehmet Emin AYDEMİR, Kasım TAKIM, Serap KILIÇ ALTUN, Ayşegül DEMİRCİOĞLU
Anahtar Kelimeler : Halk sağlığı, bebek maması, mikrobiyolojik kalite, kimyasal kalite
Proje Adı: Doğal Gıda Koruyucuları Olan Nisin ve Epsilon-Poly-L-Lizin ile Yüklenmiş Nanopartiküllerin Karakterizasyonu ve Etteki Önemli Gıda Patojenlerine Karşı Antimikrobiyal Etkilerinin Araştırılması
Bitiş Tarihi : 2025-01-31
Tamamlandı Tarihi : 2025-02-01
Proje Bilim Dalı : Sağlık Bilimleri
Proje Durum : Bitti
Ekip : Mehmet Emin AYDEMİR
Anahtar Kelimeler :
Proje Adı: Pastörize ve çiğ sütlerde Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis canlılığının propidium monoazide RT-PCR ile araştırılması
Bitiş Tarihi : 2024-03-19
Tamamlandı Tarihi : 2024-09-11
Proje Bilim Dalı : Sağlık Bilimleri
Proje Durum : Bitti
Ekip : Mehmet Emin AYDEMİR, Serap KILIÇ ALTUN, Hisamettin DURMAZ, Akın YİĞİN, Sevil ALKAN, Fatma Nur KIRIKTAŞ, Cemile ÖNCÜ
Anahtar Kelimeler : PMA-PCR, MAP, Süt, Halk sağlığı
Proje Adı: Farklı Et Türlerinde Micromeria fruticosa ve Vitis viniferae seminae Marinasyonunun N(epsilon)--(karboksimetil) Lizin, N(epsilon)--(karboksietil) Lizin Oluşumu ve Duyusal Kalite Üzerine Etkisinin İncelenmesi
Bitiş Tarihi : 2022-12-01
Tamamlandı Tarihi : 2022-12-06
Proje Bilim Dalı : Sağlık Bilimleri
Proje Durum : Bitti
Ekip : Serap KILIÇ ALTUN, Mehmet Emin AYDEMİR, Kasım TAKIM
Anahtar Kelimeler : Nε--(karboksimetil) lizin, Nε--(karboksietil) lizin, Duyusal kalite, Micromeria fruticosa, Et
Proje Adı: Süt ve beyaz peynirde Cryptosporidium parvum canlılığının propidium monoazide RT-PCR ile araştırılması
Bitiş Tarihi : 2022-11-21
Tamamlandı Tarihi : 2022-12-06
Proje Bilim Dalı : Sağlık Bilimleri
Proje Durum : Bitti
Ekip : Hisamettin DURMAZ, Mehmet Emin AYDEMİR, Selahattin AYDEMİR, Abdulbaki DEMİR, Ali ARSLAN, Ahmed Galip HALİDİ, Serap KILIÇ ALTUN
Anahtar Kelimeler : PMA-PCR, Cryptosporidium, Süt, Halk sağlığı
Proje Adı: Güney Doğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde Tüketilen İthal çayların Pestisit ve Boyar Madde Yönünden LC-MS/MS - GC-MS Analizi ve Ülke Ekonomisi Üzerine Etkisinin Araştırılması
Bitiş Tarihi : 2019-07-23
Tamamlandı Tarihi : 2020-06-10
Proje Bilim Dalı : Sağlık Bilimleri
Proje Durum : Bitti
Ekip : Kasım TAKIM, Mehmet Emin AYDEMİR, Yusuf Taha OKAN, Sercan CENGİZ
Anahtar Kelimeler : Kaçak çay, Pestisit, Boyar Madde, Türkiye Ekonomisi
Proje Adı: Ev Yapımı ve Ticari Konservelerde Clostridium botulinum Sporlarının ve Toksinlerinin Araştırılması
Bitiş Tarihi : 2019-06-07
Tamamlandı Tarihi : 2020-01-08
Proje Bilim Dalı : Sağlık Bilimleri
Proje Durum : Bitti
Ekip : Hisamettin DURMAZ, Akın YİĞİN, Serap KILIÇ ALTUN, Mehmet Emin AYDEMİR
Anahtar Kelimeler : Konserve, Clostridium botulinum, PCR
Proje Adı: Türkiye'nin Farklı Bölgelerinden Alınan Balların Fenolik Bileşik Kompozisyonu
Bitiş Tarihi : 2019-11-10
Tamamlandı Tarihi : 2020-03-09
Proje Bilim Dalı : Sağlık Bilimleri
Proje Durum : Bitti
Ekip : Nilgün PAKSOY, Hisamettin DURMAZ, Serap KILIÇ ALTUN, Mehmet Emin AYDEMİR
Anahtar Kelimeler : Bal, fenolik bileşikler, LC-MS/MS, Türkiye
Sanat Adı: SERGİ
Etkinlik Adı: Uluslararası Fotoğraf Sergisi/Toprak Ana/Tarım ve İnsan Temalı Fotoğraf Sergisi
Etkinlik Yeri: Uluslararası Sergiler-Tarım ve İnsan Temalı Fotoğraf Sergisi-Uluslararası Tarım Bilimleri Kongresi Van
Başlama Tarihi: 09.05.2018
Bitiş Tarihi: 12.05.2018
Etkinliği Düzenleyenler: Yüzüncü Yıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi /Elite World Van
Ülke Adı: TÜRKİYE
Şehir: VAN
Dil: Türkçe
Etkinlik Türü: SERGİLER/Uluslararası Sergiler /
Unvan Adı: ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
Sanat Kurumu: HARRAN ÜNİVERSİTESİ
Güncelleme Tarihi: 2019-01-14 15:48:55
Bilimsel Faaliyetler
Temel Alan : Sağlık Bilimleri Temel Alanı
Anahtar Kelimeler :
Güncelleme Tarihi : 2024-10-15 14:59:54