YÖKSİS Son Veri Güncelleme Tarihi : 24.09.2024 05:28:54
Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 24.09.2024 03:48:34
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 24.09.2024 01:37:17
HÜBAP Son Veri Güncelleme Tarihi : 13.09.2024 00:05:11

Kişisel Bilgiler

DR. ÖĞR. ÜYESİ MEHMET EMİN AYDEMİR




  • E-posta: aydemiremin23@harran.edu.tr
  • Adres: -
  • İş Tel (Dahili): 0 (414) 318 30 00 / 38 98

Eğitim Bilgileri

Mezuniyet

Doktora

2018 - 2022

FIRAT ÜNİVERSİTESİ

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (DR)/

Tez Adı: Karaçalı (Paliurus spina-christi Mill.), Dardağan (Celtis tournefortii L.) ve Çörek Otunun (Nigella sativa L.) Köftelerde N(Epsilon)-(Karboksimetil) Lizin Oluşumu, Duyusal ve Mikrobiyal Kalitesi Üzerine Etkisinin İncelenmesi

Lisans

2009 - 2014

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ

VETERİNER FAKÜLTESİ/VETERİNER PR. (İÖ)/

Tez Adı: ---

Araştırma Alanları

Sağlık Bilimleri Temel Alanı

Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Akademik Idari Deneyim

AKADEMİK ÜNVANLAR
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
2017 -
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
VETERİNER FAKÜLTESİ / BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
2023 -
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
VETERİNER FAKÜLTESİ / BESİN-GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

YÖNETİMSEL GÖREVLER

Yönetimsel Görev bilgisi bulunamadı.

Tezler

YÖNETİLEN TEZLER

Yönetilen tez bilgisi bulunamadı.

Dersler

VERİLEN DERSLER

Kanatlı Eti Hijyeni (Bahar Dönemi),2023-2024,Yüksek Lisans (Türkçe)

Danışmanlık (Bahar Dönemi),2023-2024,Yüksek Lisans (Türkçe)

Gıda Mevzuatı(Bahar Dönemi),2023-2024,Yüksek Lisans (Türkçe)

VEHİP I (Besin Hijyeni ve Teknolojisi ) (Güz Dönemi),2023-2024,Lisans (Türkçe)

Seminer (Bahar Dönemi),2023-2024,Yüksek Lisans (Türkçe)

Et Hijyeni, Muayenesi ve Teknolojisi (Bahar Dönemi),2023-2024,Lisans (Türkçe)

Danışmanlık (Güz Dönemi),2023-2024,Yüksek Lisans (Türkçe)

VEHİP I (Besin Hijyeni ve Teknolojisi ) (Bahar Dönemi),2023-2024,Lisans (Türkçe)

Uzmanlık Alan Dersi (Bahar Dönemi),2023-2024,Yüksek Lisans (Türkçe)

Uzmanlık Alan Dersi (Güz Dönemi),2023-2024,Yüksek Lisans (Türkçe)

VEHİP I (Besin Hijyeni ve Teknolojisi ) (Güz Dönemi),2022-2023,Lisans (Türkçe)

VEHİP I (Besin Hijyeni ve Teknolojisi ) (Bahar Dönemi),2022-2023,Lisans (Türkçe)

Et Hijyeni, Muayenesi ve Teknolojisi (Bahar Dönemi),2022-2023,Lisans (Türkçe)

Yayınlar&Eserler

İndeks Türü - Makale Sayısı Grafiği

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (YOKSIS) : 47

Makale Adı : Comprehensive risk assessment of lead concentrations in chicken, quail, and duck egg albumen and yolk using Monte Carlo simulations

Yazar Bilgisi : KILIÇ ALTUN SERAP,PAKSOY NİLGÜN,AYDEMİR MEHMET EMİN
Dergi Adı : Food and Chemical Toxicology
Cilt : 193
ISSN : 0278-6915
Yayın Tarihi : 2024

Makale Adı : Folic acid, cobalamin, and biotin concentrations in milk samples of sheep, goats, and cows

Yazar Bilgisi : KILIÇ ALTUN SERAP,DURMAZ HİSAMETTİN,PAKSOY NİLGÜN,AYDEMİR MEHMET EMİN
Dergi Adı : Journal of the Hellenic Veterinary Medical Society
Cilt :
ISSN : 2585-3724
Yayın Tarihi : 2024

Makale Adı : Inhibitory effect of homemade hawthorn vinegar-based marinade on Nε-(carboxymethyl)lysine and Nε-(carboxyethyl)lysine formation in beef tenderloins

Yazar Bilgisi : AYDEMİR MEHMET EMİN,KILIÇ ALTUN SERAP,TAKIM KASIM,YILMAZ MUSTAFA ABDULLAH,YALÇİN HAMZA
Dergi Adı : Meat Science
Cilt :
ISSN : 0309-1740
Yayın Tarihi : 2024

Makale Adı : ASSESSING THE POTENTIAL PUBLIC HEALTH RISK OF Clostridium botulinum TOXIN GENES IN CANNED FOOD : A LABORATORY EXPERIENCE IN TÜRKİYE

Yazar Bilgisi : DURMAZ HİSAMETTİN,YİĞİN AKIN,KILIÇ ALTUN SERAP,AYDEMİR MEHMET EMİN
Dergi Adı : Middle East Journal of Science
Cilt : 10
ISSN : 2618-6136
Yayın Tarihi : 2024

Makale Adı : Antimicrobial efficiency of rosemary, thyme and clove essential oils on the preservation of marinated chicken breasts (fillets)

Yazar Bilgisi : DEMİR PELİN, AYDEMİR MEHMET EMİN, ALAN SELÇUK, ÖKSÜZTEPE GÜLSÜM
Dergi Adı : REVISTA CIENTÍFICA
Cilt : 34
ISSN : 2521-9715
Yayın Tarihi : 2024

Makale Adı : Inhibitory effect of Paliurus spina-christi Mill., Celtis tournefortii L. and Nigella sativa L. on Nε–(Carboxymethyl) lysine in meatballs

Yazar Bilgisi : AYDEMİR MEHMET EMİN, ARSLAN ALİ, TAKIM KASIM, KILIÇ ALTUN SERAP, YILMAZ MUSTAFA ABDULLAH, ÇAKIR OĞUZ
Dergi Adı : MEAT SCIENCE
Cilt : 207
ISSN : 0309-1740
Yayın Tarihi : 2024

Makale Adı : Trends in Aflatoxin M1 Global Research: A Bibliometric Analysis Study

Yazar Bilgisi : KILIÇ ALTUN SERAP, AYDEMİR MEHMET EMİN, ALKAN SEVİL
Dergi Adı : Iranian Journal of Public Health
Cilt : 53
ISSN : 2251-6085
Yayın Tarihi : 2024

Makale Adı : Determination of the Effect of Turmeric (Curcuma longa L.) on Selected Quality Parameters of Bez Sucuk, a Traditional Fermented Sausage

Yazar Bilgisi : KILIÇ ALTUN SERAP,AYDEMİR MEHMET EMİN,HAREM İSMAİL ŞAH
Dergi Adı : JOURNAL OF FOOD SAFETY AND FOOD QUALITY-ARCHIV FUR LEBENSMITTELHYGIENE
Cilt :
ISSN : 0003-925X
Yayın Tarihi : 2024

Makale Adı : Characterization of physical and chemical properties of honey from Northeastern Anatolia of Türkiye

Yazar Bilgisi : KILIÇ ALTUN SERAP, AYDEMİR MEHMET EMİN
Dergi Adı : Journal of advances in vetbio science and techniques
Cilt :
ISSN : 2548-1150
Yayın Tarihi : 2024

Makale Adı : Microplastics and Public Health

Yazar Bilgisi : ÖNCÜ CEMİLE,AYDEMİR MEHMET EMİN
Dergi Adı : MEHES Journal
Cilt : 2
ISSN : 3023-5804
Yayın Tarihi : 2024

Makale Adı : Effect of Pine Cone Vinegar on The Survival of Listeria monocytogenes and Salmonella typhimurium and Some Physico-Chemical Properties in Raw Beef

Yazar Bilgisi : AYDEMİR MEHMET EMİN,SEZER ENES,GİRAZ Mehmet Nuri
Dergi Adı : Kocatepe Veterinary Journal
Cilt : 17
ISSN : 1308-1594
Yayın Tarihi : 2024

Makale Adı : Evaluation of butter produced from whey and milk fat in terms of some quality criteria and fatty acid compositions

Yazar Bilgisi : AYDEMİR MEHMET EMİN, KILIÇ ALTUN SERAP
Dergi Adı : Revista Científica de la Facultad de Ciencias Veterinarias
Cilt : 34
ISSN : 0798-2259
Yayın Tarihi : 2024

Makale Adı : Inhibition of Nε-(carboxymethyl)lysine and Nε–(carboxyethyl)lysine formation in beef, chicken, and fish meat: A comparative study of oven frying and air frying with a marinade containing Micromeria fruticosa

Yazar Bilgisi : KILIÇ ALTUN SERAP,AYDEMİR MEHMET EMİN,TAKIM KASIM,YILMAZ MUSTAFA ABDULLAH
Dergi Adı : Food Science & Nutrition
Cilt :
ISSN : 2048-7177
Yayın Tarihi : 2024

Makale Adı : Trends in Anisakis simplex Global Research: A Bibliometric Analysis Study

Yazar Bilgisi : AYDEMİR MEHMET EMİN, AYDEMİR SELAHATTİN, KILIÇ ALTUN SERAP, ALKAN SEVİL
Dergi Adı : Turkish Journal of Parasitology
Cilt : 48
ISSN : 1300-6320
Yayın Tarihi : 2024

Makale Adı : Inhibition of Nε-(carboxymethyl)lysine and Nε-(carboxyethyl)lysine formation in air-fried beef tenderloins marinated with concentrated cranberry juice

Yazar Bilgisi : KILIÇ ALTUN SERAP,AYDEMİR MEHMET EMİN,TAKIM KASIM,YILMAZ MUSTAFA ABDULLAH,YALÇİN HAMZA
Dergi Adı : Food Bioscience
Cilt : 60
ISSN : 2212-4292
Yayın Tarihi : 2024

Makale Adı : Global Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis (MAP) research trends: A network and bibliometric analysis

Yazar Bilgisi : AYDEMİR MEHMET EMİN, KILIÇ ALTUN SERAP, ALKAN SEVİL
Dergi Adı : Iranian Journal of Veterinary Science and Technology
Cilt :
ISSN : 2423-6306
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : Is there a reactive IgG antibody for severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 (SARS-CoV-2) in maternal breast milk?

Yazar Bilgisi : KILIÇ ALTUN SERAP, ERDENLİĞ GÜRBİLEK SEVİL, AYDEMİR MEHMET EMİN, DURMAZ HİSAMETTİN
Dergi Adı : International Food Research Journal
Cilt : 30
ISSN : 2231 7546
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : Inhibitory Effect of Naringenin on Nε–(Carboxymethyl) Lysine During Cooking of Meatballs

Yazar Bilgisi : AYDEMİR MEHMET EMİN, KILIÇ ALTUN SERAP, TAKIM KASIM
Dergi Adı : International Journal of Food Science and Technology
Cilt :
ISSN : 0950-5423
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : Effect of Use of Potato Chips Waste as a Source of Easily Soluble Carbohydrates in Alfalfa Silage on Silage Quality.

Yazar Bilgisi : DOĞAN DAŞ BESİME, AVCI MEHMET, DAŞ AYDIN, KIRAR NURCAN, AYDEMİR MEHMET EMİN
Dergi Adı : Mehmet Akif Ersoy Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
Cilt : 8
ISSN : 2148-6239
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : Investigation of the Effects of Jerusalem Thorn (Paliurus spina-christi Mill.), Oriental Hackberry (Celtis tournefortii L.) Fruits and Black Cumin (Nigella sativa L.) Seed on Microbial Quality and Physicochemical Properties of Meatballs

Yazar Bilgisi : AYDEMİR MEHMET EMİN, ARSLAN ALİ
Dergi Adı : Harran Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi
Cilt : 12
ISSN : 2146-7188
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : Does Generation Z Consume Artificial Meat? Türkiye Examination

Yazar Bilgisi : AYDEMİR MEHMET EMİN, OKAN YUSUF TAHA, TAKIM KASIM
Dergi Adı : Manas Journal of Agriculture Veterinary and Life Sciences
Cilt :
ISSN : 1694-7932
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : A Bibliometric Analysis on Dicrocoelium dendriticum

Yazar Bilgisi : KILIÇ ALTUN SERAP, BARLIK FETHİ, AYDEMİR MEHMET EMİN, ALKAN SEVİL
Dergi Adı : Iranian Journal of Parasitology
Cilt : 18
ISSN : 2008-238x
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : Trends in Paragonimiasis Global Research: Bibliometric Analysis of a Neglected Food-Borne Parasite

Yazar Bilgisi : KILIÇ ALTUN SERAP, AYDEMİR MEHMET EMİN, ALKAN SEVİL, İREHAN BÜNYAMİN
Dergi Adı : Iranian Journal of Parasitology
Cilt : 18
ISSN : 2008-238x
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : Investigation of the Relationship between Covid-19 Pandemic and Consumption Behavior, Nutrition Habits, Physiological Activity and Complementary Medicine Practices in Different Age and Profession Groups

Yazar Bilgisi : TAKIM KASIM, AYDEMİR MEHMET EMİN, CENGİZ SERCAN, AYDIN İBRAHİM
Dergi Adı : Journal of Basic and Clinical Health Sciences
Cilt : 7
ISSN : 2458-8938
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : Generation Z consume animal-free milk? A Turkiye experience

Yazar Bilgisi : AYDEMİR MEHMET EMİN, OKAN YUSUF TAHA, TAKIM KASIM
Dergi Adı : Food and Health
Cilt :
ISSN : 2602-2834
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : Investigation of some quality properties of yogurt made from cow and sheep milk fortified with folic acid (B9), biotin (B7) and vitamin D3

Yazar Bilgisi : AYDEMİR MEHMET EMİN, KILIÇ ALTUN SERAP
Dergi Adı : Journal of the Science of Food and Agriculture
Cilt :
ISSN : 0022-5142
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : Investigation of the Effect of Pasteurization on the Viability of Cryptosporidium parvum in Cow’s Milk by Propidium Monoazide qPCR

Yazar Bilgisi : AYDEMİR SELAHATTİN, DURMAZ HİSAMETTİN, AYDEMİR MEHMET EMİN, KILIÇ ALTUN SERAP, DEMİR ABDULBAKİ, HALİDİ AHMED GALİP, ARSLAN ALİ
Dergi Adı : Mikrobiyoloji Bülteni
Cilt : 57
ISSN : 0374-9096
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : Characterization of phenolic components of black teas of different origins and the effect of brewing duration on quality properties

Yazar Bilgisi : AYDEMİR MEHMET EMİN, TAKIM KASIM, YILMAZ MUSTAFA ABDULLAH
Dergi Adı : Food Science & Nutrition
Cilt :
ISSN : 2048-7177
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : Determination of Antioxidant Capacities with the Phenolic and Flavonoid Contents of Royal Jelly Mixtures

Yazar Bilgisi : KILIÇ ALTUN SERAP, AYDEMİR MEHMET EMİN
Dergi Adı : Bee Studies
Cilt : 14
ISSN : 2757-5438
Yayın Tarihi : 2022

Makale Adı : GC-MS and LC-MS Pesticide Analysis of Black Teas Originating from Sri Lanka, Iran, Turkey, and India

Yazar Bilgisi : TAKIM KASIM, AYDEMİR MEHMET EMİN
Dergi Adı : Toxics
Cilt : 11
ISSN : 2305-6304
Yayın Tarihi : 2022

Makale Adı : Detectable SARS-CoV-2 in Human Breast Milk: A Turkey Experience

Yazar Bilgisi : KILIÇ ALTUN SERAP, YİĞİN AKIN, YILDIZ ZEYREK FADİLE, AYDEMİR MEHMET EMİN, ALBAYRAK HATİCE
Dergi Adı : Journal of Basic and Clinical Health Sciences
Cilt : 6
ISSN : 2458-8938
Yayın Tarihi : 2022

Makale Adı : DYNAMIC SUBSTANCE RESEARCH IN DOMESTIC AND IMPORTED BLACK TEA SOLD IN TURKEY

Yazar Bilgisi : TAKIM KASIM, AYDEMİR MEHMET EMİN
Dergi Adı : Middle East Journal of Science
Cilt : 8
ISSN : 2618-6136
Yayın Tarihi : 2022

Makale Adı : Aflatoxin analysis by LC-MS of local and imported black tea sold in Turkey

Yazar Bilgisi : TAKIM KASIM, AYDEMİR MEHMET EMİN
Dergi Adı : International Journal of Agriculture, Environment and Food Sciences
Cilt : 5
ISSN : 2618-5946
Yayın Tarihi : 2021

Makale Adı : Effect of Rheum ribes L. juice on the survival of Listeria monocytogenes, Escherichia coli O157:H7 and Salmonella Typhimurium and chemical quality on vacuum packaged raw beef

Yazar Bilgisi : İNCİLİ GÖKHAN KÜRŞAD, AYDEMİR MEHMET EMİN, AKGÖL MÜZEYYEN, Kaya Büşra, KANMAZ HİLAL, ÖKSÜZTEPE GÜLSÜM, HAYALOĞLU ALİ ADNAN
Dergi Adı : LWT
Cilt : 150
ISSN : 0023-6438
Yayın Tarihi : 2021

Makale Adı : Determination of some minerals and heavy metal levels in Urfa cheese and cow's milk

Yazar Bilgisi : KILIÇ ALTUN SERAP, AYDEMİR MEHMET EMİN
Dergi Adı : Food and Health
Cilt : 7
ISSN : 2602-2834
Yayın Tarihi : 2021

Makale Adı : Some Physical and Chemical Properties of Raw Flower-Honey from Erzurum Highland

Yazar Bilgisi : KILIÇ ALTUN SERAP, AYDEMİR MEHMET EMİN
Dergi Adı : Bee Studies- Apiculture Research Institute
Cilt : 13
ISSN : 2757-5438
Yayın Tarihi : 2021

Makale Adı : Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis and food safety

Yazar Bilgisi : AYDEMİR MEHMET EMİN, ARSLAN ALİ
Dergi Adı : Current Perspectives on Health Sciences
Cilt : 2
ISSN : 2757-8585
Yayın Tarihi : 2021

Makale Adı : Analysis of E-coded food additives in delicatessen product labels within the status of Halal food

Yazar Bilgisi : KILIÇ ALTUN SERAP, AYDEMİR MEHMET EMİN
Dergi Adı : Journal of Advances in VetBio Science and Techniques
Cilt : 6
ISSN : 2548-1150
Yayın Tarihi : 2021

Makale Adı : Phenolic Characterization of Some Propolis Samples of Anatolia

Yazar Bilgisi : KILIÇ ALTUN SERAP,AYDEMİR MEHMET EMİN
Dergi Adı : Journal of Bahri Dağdaş Animal Research
Cilt : 9
ISSN : 2148-3213
Yayın Tarihi : 2020

Makale Adı : Essential Elements and Heavy Metal Levels in Sheep Milk and İts Dairy Products

Yazar Bilgisi : KILIÇ ALTUN SERAP,AYDEMİR MEHMET EMİN
Dergi Adı : Middle East Journal of Science
Cilt : 6
ISSN : 2618-6136
Yayın Tarihi : 2020

Makale Adı : Fate of Listeria monocytogenes and Salmonella Typhimurium in homemade marinade and on marinated chicken drumsticks, wings and breast meat

Yazar Bilgisi : İNCİLİ GÖKHAN KÜRŞAD,AKGÖL MÜZEYYEN,AYDEMİR MEHMET EMİN,Selçuk ALAN,Mutlu Muhsin,İLHAK OSMAN İRFAN,ÖKSÜZTEPE GÜLSÜM
Dergi Adı : LWT-Food Science and Technology
Cilt : 134
ISSN : 0023-6438
Yayın Tarihi : 2020

Makale Adı : Sensorıal and Mıcrobıologıcal Comparıson of Lahmacunes Prepared by Usıng Isot(Pepper) Spıces and Pasta Produced by Tradıtıonal and Fabrıcatıon Methods

Yazar Bilgisi : KILIÇ ALTUN SERAP,AYDEMİR MEHMET EMİN,DURMAZ HİSAMETTİN
Dergi Adı : Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Cilt : 5
ISSN : 2148-6239
Yayın Tarihi : 2020

Makale Adı : Elazığ’da Satılan Hellim Peynirlerinin Mikrobiyolojik ve Kimyasal Kalitesi

Yazar Bilgisi : İNCİLİ GÖKHAN KÜRŞAD,Selçuk ALAN,MUTLU Muhsin,AYDEMİR MEHMET EMİN,ÖKSÜZTEPE GÜLSÜM
Dergi Adı : Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Cilt : 8
ISSN : 2146-7188
Yayın Tarihi : 2019

Makale Adı : Şanlıurfa İlinde Satışa Sunulan Kıymalarda Premi®Test ile Antibiyotik İlaç Kalıntılarının Tespiti

Yazar Bilgisi : AYDEMİR MEHMET EMİN,KILIÇ ALTUN SERAP,DURMAZ HİSAMETTİN
Dergi Adı : Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Cilt : 8
ISSN : 2146-7188
Yayın Tarihi : 2019

Makale Adı : Farklı Çözdürme Yöntemlerinin Lahmacunun Mikrobiyolojik Kalitesi Üzerinine Etkisi

Yazar Bilgisi : DURMAZ HİSAMETTİN,KILIÇ ALTUN SERAP,AYDEMİR MEHMET EMİN
Dergi Adı : Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Cilt :
ISSN : 2146-7188
Yayın Tarihi : 2018

Makale Adı : Şanlıurfa İlinde Tüketilen Kaçak Çaylarda LC-MS ve GC-MS ile Pestisit Analizi

Yazar Bilgisi : TAKIM KASIM,AYDEMİR MEHMET EMİN
Dergi Adı : KSÜ Tarım ve Doğa Dergisi
Cilt : 21
ISSN : 2619-9149
Yayın Tarihi : 2018

Makale Adı : Elazığ Bölgesinde Abort Yapan Koyunlardaki Brusellozis ve Salmonellozisin Seroprevalansı

Yazar Bilgisi : KALKAN CAHİT,AYDEMİR MEHMET EMİN
Dergi Adı : Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi
Cilt : 31
ISSN : 1308-9323
Yayın Tarihi : 2017

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Yıl - Atıf Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (Google Scholar) : 69

Makale Adı : Comprehensive risk assessment of lead concentrations in chicken, quail, and duck egg albumen and yolk using Monte Carlo Simulations

Yazar Bilgisi : SK Altun, N Paksoy, ME Aydemir
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Anisakis simplex Araştırmalarında Küresel Trend: Bibliyometrik Bir Analiz Trends in Anisakis simplex Global Research: A Bibliometric Analysis Study

Yazar Bilgisi : M Aydemir, S Aydemir, S Kılıç Altun, S ALKAN
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Inhibitory effect of homemade hawthorn vinegar-based marinade on Nε-(carboxymethyl) lysine and Nε-(carboxyethyl) lysine formation in beef tenderloins

Yazar Bilgisi : ME Aydemir, SK Altun, K Takım, MA Yilmaz, H Yalçin
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Antimicrobial efficiency of rosemary, thyme and clove essential oils on the preservation of marinated chicken breasts (fillets).

Yazar Bilgisi : P Demir, ME Aydemir, S Alan, G Öksüztepe
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Trends in Anisakis simplex Global Research: A Bibliometric Analysis Study

Yazar Bilgisi : ME Aydemir, S Aydemir, SK Altun, S Alkan
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Evaluation of butter produced from whey and milk fat in terms of some quality criteria and fatty acid compositions.

Yazar Bilgisi : ME Aydemir, SK Altun
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Determination of the effect of Turmeric (Curcuma longa L.) on selected quality parameters of Bez Sucuk, a traditional fermented sausage.

Yazar Bilgisi : SK Altun, ME Aydemir, İŞ Harem
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :

Makale Adı : ASSESSING THE POTENTIAL PUBLIC HEALTH RISK OF Clostridium botulinum TOXIN GENES IN CANNED FOOD: A LABORATORY EXPERIENCE IN TÜRKİYE

Yazar Bilgisi : H Durmaz, A Yiğin, SK Altun, ME Aydemir
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Inhibition of Nε‐(carboxyethyl)lysine and Nε‐(carboxymethyl)lysine formation in beef, chicken, and fish meat: A comparative study of oven frying and air frying with a marinade …

Yazar Bilgisi : S Kılıç Altun, ME Aydemir, K Takım, MA Yilmaz
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Mikroplastikler ve Halk Sağlığı: MİKROPLASTİKLER

Yazar Bilgisi : C Öncü, ME Aydemir
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Evaluation of butter produced from whey and milk fat in terms of some quality criteria and fatty acid compositions

Yazar Bilgisi : ME Aydemir, SK Altun
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Inhibition of Nε-(carboxymethyl) lysine and Nε-(carboxyethyl) lysine formation in air-fried beef tenderloins marinated with concentrated cranberry juice

Yazar Bilgisi : SK Altun, ME Aydemir, K Takım, MA Yilmaz, H Yalçın
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Prevalence of vitamin D deficiency and insufficiency in adults in Ankara province

Yazar Bilgisi : F Soy, AD Çakır, O Pehlivan, M Aydemir, T Dündar
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Trends in Anisakis simplex Global Research: A Bibliometric Analysis Study.

Yazar Bilgisi : ME Aydemir, S Aydemir, S Alkan
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Trends in Aflatoxin M1 Global Research: A Bibliometric Analysis Study

Yazar Bilgisi : SK Altun, ME Aydemir, S Alkan
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Inhibitory effect of Paliurus spina-christi Mill., Celtis tournefortii L. and Nigella sativa L. on Nε–(Carboxymethyl) lysine in meatballs

Yazar Bilgisi : ME Aydemir, A Arslan, K Takım, SK Altun, MA Yılmaz, O Çakır
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Trends in Paragonimiasis Global Research: Bibliometric Analysis of a Neglected Food-Borne Parasite

Yazar Bilgisi : SK Altun, ME Aydemir, S Alkan, B İrehan
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Investigation the Effects of Jerusalem Thorn (Paliurus spina-christi Mill.), Oriental Hackberry (Celtis tournefortii L.) Fruits and Black Cumin (Nigella sativa L.) Seed on …

Yazar Bilgisi : ME AYDEMİR, A ARSLAN
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Is there a reactive IgG antibody for severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 (SARS-CoV-2) in maternal breast milk?

Yazar Bilgisi : S Kılıç Altun, S Erdenliğ Gürbilek, ME Aydemir, H Durmaz
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Investigation of the Relationship between Covid-19 Pandemic and Consumption Behavior, Nutrition Habits, Physiological Activity and Complementary Medicine Practices in Different …

Yazar Bilgisi : K TAKIM, ME AYDEMİR, S CENGİZ, İ AYDIN
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Investigation of some quality properties of yogurt made from cow and sheep milk fortified with folic acid (B9), biotin (B7), and vitamin D3

Yazar Bilgisi : ME Aydemir, SK Altun
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Global Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis Research Trends: A Network and Bibliometric Analysis.

Yazar Bilgisi : ME Aydemir, SK Altun, S Alkan
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Investigation of some quality properties of yogurt made from cow and sheep milk fortified with folic acid (B9), biotin (B7) and vitamin D3

Yazar Bilgisi : ME Aydemir, SK Altun
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :

Makale Adı : CURRENT APPROACHES TO SPECIES AND GENDER DETERMINATION OF MEATS.

Yazar Bilgisi : A ARSLAN, ME AYDEMİR
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Investigation of the Effect of Pasteurization on the Viability of Cryptosporidium parvum in Cow's Milk by Propidium Monoazide qPCR Pastörizasyonun İnek Sütündeki …

Yazar Bilgisi : S Aydemir, H Durmaz, M Aydemir, S Kılıç Altun, A Demir, A Halidi, ...
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Characterization of phenolic components of black teas of different origins and the effect of brewing duration on quality properties

Yazar Bilgisi : ME Aydemir, K Takım, MA Yılmaz
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Global Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis (MAP) research trends: A network and bibliometric analysis

Yazar Bilgisi : ME AYDEMİR, S KILIÇ ALTUN, S ALKAN
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Global Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis Research Trends: A Network and Bibliometric Analysis

Yazar Bilgisi : ME Aydemir, S Kılıç Altun, S Alkan
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Does Generation Z Consume Artificial Meat? Türkiye Examination

Yazar Bilgisi : ME AYDEMİR, YT OKAN, K TAKIM
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :

Makale Adı : A Bibliometric Analysis on Dicrocoelium dendriticum

Yazar Bilgisi : SK Altun, F Barlik, ME Aydemir, S Alkan
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Investigation of the Effect of Pasteurization on the Viability of Cryptosporidium parvum in Cow's Milk by Propidium Monoazide qPCR

Yazar Bilgisi : S Aydemir, H Durmaz, ME Aydemir, SK Altun, A Demir, AG Halidi, ...
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Generation Z consume animal-free milk? A Türkiye experience

Yazar Bilgisi : ME AYDEMİR, YT OKAN, K TAKIM
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Dynamic Substance Research in Domestic and Imported Black Tea Sold in Turkey

Yazar Bilgisi : K TAKIM, ME AYDEMİR
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı : 1

Makale Adı : GC-MS and LC-MS Pesticide Analysis of Black Teas Originating from Sri Lanka, Iran, Turkey, and India

Yazar Bilgisi : K Takim, ME Aydemir
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı : 3

Makale Adı : Karaçalı (Paliurus spina-christi Mill.), dardağan (Celtis tournefortii L.) ve çörek otunun (Nigella sativa L.) köftelerde N(epsilon)-(karboksimetil) lizin oluşumu, duyusal ve …

Yazar Bilgisi : ME AYDEMİR
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı :

Makale Adı : DYNAMIC SUBSTANCE RESEARCH IN DOMESTIC AND IMPORTED BLACK TEA SOLD IN TURKEY

Yazar Bilgisi : K TAKIM, ME AYDEMİR
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı : 1

Makale Adı : GC-MS and LC-MS Pesticide Analysis of Black Teas Originating from Sri Lanka, Iran, Turkey, and India. Toxics 2023, 11, 34

Yazar Bilgisi : K Takim, ME Aydemir
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Detectable SARS-CoV-2 in human breast milk: A Turkey Experience

Yazar Bilgisi : SK ALTUN, A YIĞIN, FY ZEYREK, ME Aydemir, H Albayrak
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı : 1

Makale Adı : Analysis of E-coded food additives in delicatessen product labels within the status of Halal food

Yazar Bilgisi : SK ALTUN, ME AYDEMİR
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Effect of Rheum ribes L. juice on the survival of Listeria

Yazar Bilgisi : GK Incili, ME Aydemir, M Akgol, B Kaya, H Kanmaz, G Oksuztepe, ...
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis and food safety

Yazar Bilgisi : ME AYDEMİR, A ARSLAN
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Effect of Rheum ribes L. juice on the survival of Listeria monocytogenes, Escherichia coli O157: H7 and Salmonella Typhimurium and chemical quality on vacuum packaged raw beef

Yazar Bilgisi : GK İnci̇li̇, ME Aydemi̇r, M Akgöl, B Kaya, H Kanmaz, G Öksüztepe, ...
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 3

Makale Adı : Some Physical and chemical properties of raw flower-honey from Erzurum highland

Yazar Bilgisi : SK Altun, ME Aydemir
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 1

Makale Adı : Aflatoxin analysis by LC-MS of local and imported black tea sold in Turkey

Yazar Bilgisi : K TAKIM, ME AYDEMİR
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 2

Makale Adı : Determination of some minerals and heavy metal levels in Urfa cheese and cow's milk

Yazar Bilgisi : SK ALTUN, ME AYDEMİR
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 9

Makale Adı : Fate of Listeria monocytogenes and Salmonella Typhimurium in homemade marinade and on marinated chicken drumsticks, wings and breast meat

Yazar Bilgisi : GK İncili, M Akgöl, ME Aydemir, S Alan, M Mutlu, Oİ İlhak, G Öksüztepe
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 13

Makale Adı : Sensorial and microbiological comparison of lahmacun produced by traditional and packaged isot pepper spices and paste.

Yazar Bilgisi : SK Altun, ME Aydemir, H Durmaz
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı :

Makale Adı : ESSENTIAL ELEMENTS AND HEAVY METAL LEVELS IN SHEEP MILK AND ITS DAIRY PRODUCTS

Yazar Bilgisi : SK ALTUN, ME AYDEMİR
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Phenolic characterization of some propolis samples of Anatolia

Yazar Bilgisi : SK Altun, ME Aydemi̇r
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 4

Makale Adı : Sensorıal and Mıcrobıologıcal Comparıson of Lahmacunes Prepared by Usıng Isot (Pepper) Spıces and Pasta Produced by Tradıtıonal and Fabrıcatıon Methods

Yazar Bilgisi : SK ALTUN, ME Aydemir, H Durmaz
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Detection of antibiotic drug residues with Premi® Test in sold meats in Şanlıurfa Province.

Yazar Bilgisi : ME Aydemir, SK Altun, H Durmaz
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Pesticide analysis by LC-MS and GC-MS in leaky tea consumed in Șanlıurfa.

Yazar Bilgisi : K Takım, ME Aydemİr
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Essential elements and heavy metal levels in sheep milk and its dairy products

Yazar Bilgisi : SK ALTUN, ME AYDEMİR
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 1

Makale Adı : Şanlıurfa İlinde Satışa Sunulan Kıymalarda Premi® Test ile Antibiyotik İlaç Kalıntılarının Tespiti

Yazar Bilgisi : ME AYDEMİR, SK ALTUN, H DURMAZ
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 2

Makale Adı : Elazığ’da satılan Hellim peynirlerinin mikrobiyolojik ve kimyasal kalitesi

Yazar Bilgisi : GK İNCİLİ, A Selçuk, M MUTLU, ME AYDEMİR, G ÖKSÜZTEPE
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 3

Makale Adı : Farklı çözdürme yöntemlerinin lahmacunun mikrobiyolojik kalitesi üzerine etkisi

Yazar Bilgisi : H DURMAZ, SK ALTUN, ME AYDEMİR
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı : 2

Makale Adı : Elazığ Bölgesinde Abort Yapan Koyunlardaki Brusellozis ve Salmonellozisin Seroprevalansı.

Yazar Bilgisi : C KALKAN, ME AYDEMİR
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı : 1

Makale Adı : Seroprevalence of brucellosis and salmonellosis in abortion cases of sheep in Elazig region.

Yazar Bilgisi : C Kalkan, ME Aydemİr
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı :

Makale Adı :

Yazar Bilgisi :
Yayın Tarihi :
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Et ve Et Ürünlerinde Yapılan Tağşiş ve Hileler

Yazar Bilgisi : ME AYDEMİR, A ARSLAN
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Characterization of physical and chemical properties of honey from Northeastern Anatolia of Türkiye

Yazar Bilgisi : SK Altun, ME Aydemir
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Polikistik over sendromlu hastalarda oral lipit toleransı testinin insülin direnci ve serum lipitleri üzerine olan etkisinin değerlendirilmesi

Yazar Bilgisi : M Aydemir
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Inhibitory effect of naringenin on Nε‐(carboxymethyl) lysine during cooking of meatballs

Yazar Bilgisi : ME Aydemir, S Kılıç Altun, K Takım
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Turkish literature on hip arthroscopy: a bibliometric approach

Yazar Bilgisi : O PEHLİVAN, SOY Furkan, M AYDEMİR
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Inhibitory Effect of Naringenin on Nε–(Carboxymethyl) Lysine During Cooking of Meatballs

Yazar Bilgisi : ME Aydemir, S Kılıç Altun, K Takım
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Determination of Antioxidant Capacities with the Phenolic and Flavonoid Contents of Royal Jelly Mixtures

Yazar Bilgisi : SK ALTUN, ME Aydemir
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :

Makale Adı : BÖLÜM V

Yazar Bilgisi : M Industry, ME AYDEMİR, A ARSLAN
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Effect of Use of Potato Chips Waste as a Source of Easily Soluble Carbohydrates in Alfalfa Silage on Silage Quality.

Yazar Bilgisi : BD Daş, A Mehmet, DAŞ Aydın, N KIRAR, M Kahraman, ME Aydemir
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Inhibition of Nε-(Carboxymethyl) Lysine and Nε–(Carboxyethyl) Lysine Formation in Beef, Chicken, and Fish Meat: A Comparative Study of Oven Frying and Airfrying with Micromeria …

Yazar Bilgisi : S Kılıç Altun, ME AYDEMİR, K Takım, MA Yılmaz
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (WOS) : 20

Makale Adı : Investigation of some quality properties of yogurt made from cow and sheep milk fortified with folic acid (B9), biotin (B7), and vitamin D3

Yazar Bilgisi : Aydemir, Mehmet Emin, Altun, Serap Kilic
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 0
Yayın Yeri : JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTUREarrow_drop_down

Makale Adı : Determination of the effect of Turmeric (Curcuma longa L.) on selected quality parameters of Bez Sucuk, a traditional fermented sausage

Yazar Bilgisi : Altun, Serap Kilic, Aydemir, Mehmet Emin, Harem, Ismail Sah
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 0
Yayın Yeri : JOURNAL OF FOOD SAFETY AND FOOD QUALITY-ARCHIV FUR LEBENSMITTELHYGIENEarrow_drop_down

Makale Adı : Characterization of phenolic components of black teas of different origins and the effect of brewing duration on quality properties

Yazar Bilgisi : Aydemir, Mehmet Emin, Takim, Kasim, Yilmaz, Mustafa Abdullah
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 1
Yayın Yeri : FOOD SCIENCE & NUTRITIONarrow_drop_down

Makale Adı : Inhibitory effect of naringenin on Nε-(carboxymethyl) lysine during cooking of meatballs

Yazar Bilgisi : Aydemir, Mehmet Emin, Altun, Serap Kilic, Takim, Kasim
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 2
Yayın Yeri : INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGYarrow_drop_down

Makale Adı : Inhibitory effect of Paliurus spina-christi Mill., Celtis tournefortii L. and Nigella sativa L. on Nε-(Carboxymethyl) lysine in meatballs

Yazar Bilgisi : Aydemir, Mehmet Emin, Arslan, Ali, Cakir, Oguz
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 3
Yayın Yeri : MEAT SCIENCEarrow_drop_down

Makale Adı : Trends in Aflatoxin M1 Global Research: A Bibliometric Analysis Study

Yazar Bilgisi : Altun, Serap Kilic, Aydemir, Mehmet Emin, Alkan, Sevil
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 0
Yayın Yeri : IRANIAN JOURNAL OF PUBLIC HEALTHarrow_drop_down

Makale Adı : Inhibition of Nε-(carboxymethyl)lysine and Nε-(carboxyethyl)lysine formation in air-fried beef tenderloins marinated with concentrated cranberry juice

Yazar Bilgisi : Altun, Serap Kilic, Aydemir, Mehmet Emin, Yalcin, Hamza
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 1
Yayın Yeri : FOOD BIOSCIENCEarrow_drop_down

Makale Adı : Inhibition of Nε-(carboxyethyl)lysine and Nε-(carboxymethyl)lysine formation in beef, chicken, and fish meat: A comparative study of oven frying and air frying with a marinade-containing Micromeria fruticosa

Yazar Bilgisi : Altun, Serap Kilic, Aydemir, Mehmet Emin, Yilmaz, Mustafa Abdullah
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 0
Yayın Yeri : FOOD SCIENCE & NUTRITIONarrow_drop_down

Makale Adı : Evaluation of butter produced from whey and milk fat in terms of some quality criteria and fatty acid compositions

Yazar Bilgisi : Aydemir, Mehmet Emin, Altun, Serap Kilic
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 0
Yayın Yeri : REVISTA CIENTIFICA-FACULTAD DE CIENCIAS VETERINARIASarrow_drop_down

Makale Adı : A Bibliometric Analysis on Dicrocoelium dendriticum

Yazar Bilgisi : Altun, Serap Kilic, Barlik, Fethi, Alkan, Sevil
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 0
Yayın Yeri : IRANIAN JOURNAL OF PARASITOLOGYarrow_drop_down

Makale Adı : INVESTIGATION OF THE RELATIONSHIP BETWEEN COVID-19 PANDEMIC AND CONSUMPTION BEHAVIOR, NUTRITION HABITS, PHYSIOLOGICAL ACTIVITY AND COMPLEMENTARY MEDICINE PRACTICES IN DIFFERENT AGE AND PROFESSION GROUPS

Yazar Bilgisi : Takum, Kasum, Aydemir, Mehmet Emin, Aydun, Ibrahim
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 0
Yayın Yeri : JOURNAL OF BASIC AND CLINICAL HEALTH SCIENCESarrow_drop_down

Makale Adı : GC-MS and LC-MS Pesticide Analysis of Black Teas Originating from Sri Lanka, Iran, Turkey, and India

Yazar Bilgisi : Takim, Kasim, Aydemir, Mehmet Emin
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 3
Yayın Yeri : TOXICSarrow_drop_down

Makale Adı : Investigation of the Effect of Pasteurization on the Viability of Cryptosporidium parvum in Cow's Milk by Propidium Monoazide qPCR

Yazar Bilgisi : Aydemir, Selahattin, Durmaz, Hisamettin, Arslan, Ali
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 0
Yayın Yeri : MIKROBIYOLOJI BULTENIarrow_drop_down

Makale Adı : Is there a reactive IgG antibody for severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 (SARS-CoV-2) in maternal breast milk?

Yazar Bilgisi : Altun, S. Kilic, Gurbilek, S. Erdenlig, Durmaz, H.
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 0
Yayın Yeri : INTERNATIONAL FOOD RESEARCH JOURNALarrow_drop_down

Makale Adı : Trends in Paragonimiasis Global Research: Bibliometric Analysis of a Neglected Food-Borne Parasite

Yazar Bilgisi : Altun, Serap Kilic, Aydemir, Mehmet Emin, Irehan, Buenyamin
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 0
Yayın Yeri : IRANIAN JOURNAL OF PARASITOLOGYarrow_drop_down

Makale Adı : DETECTABLE SARS-CoV-2 IN HUMAN BREAST MILK: A TURKEY EXPERIENCE

Yazar Bilgisi : Altun, Serap Kilic, Yigin, Akin, Albayrak, Hatice
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı : 1
Yayın Yeri : JOURNAL OF BASIC AND CLINICAL HEALTH SCIENCESarrow_drop_down

Makale Adı : Effect of Rheum ribes L. juice on the survival of Listeria monocytogenes, Escherichia coli O157:H7 and Salmonella Typhimurium and chemical quality on vacuum packaged raw beef

Yazar Bilgisi : Incili, Gokhan Kursad, Aydemir, Mehmet Emin, Hayaloglu, Ali Adnan
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 5
Yayın Yeri : LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGYarrow_drop_down

Makale Adı : Fate of Listeria monocytogenes and Salmonella Typhimurium in homemade marinade and on marinated chicken drumsticks, wings and breast meat

Yazar Bilgisi : Incili, Gokhan Kursad, Akgol, Muzeyyen, Oksuztepe, Gulsum
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 18
Yayın Yeri : LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGYarrow_drop_down

Makale Adı : Effect of different chelating agents on dentinal crack formation

Yazar Bilgisi : Gokturk, Hakan, Aydin, Ugur, Aydemir, Mehmet E.
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 1
Yayın Yeri : JOURNAL OF ORAL SCIENCEarrow_drop_down

Makale Adı : Pesticide Analysis by LC-MS and GC-MS in Leaky Tea Consumed in Sanliurfa

Yazar Bilgisi : Takim, Kasim, Aydemir, Mehmet Emin
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı : 2
Yayın Yeri : KSU TARIM VE DOGA DERGISI-KSU JOURNAL OF AGRICULTURE AND NATUREarrow_drop_down

Ulusal - Uluslararası Grafiği

Yıl - Bildiri Sayısı Grafiği

Toplam Bildiri Sayısı : 33

Bildiri Adı : EVALUATION OF FOOD ADDITIVES ON THE PRODUCT LABELS OF PACKAGED FLAVORED MILKS AND MILK DESSERTS IN HALAL FOOD STATUS

Etkinlik Adı : ANKARA INTERNATIONAL CONGRESS ON SCIENTIFIC RESEARCH-IX
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KILIÇ ALTUN SERAP, AYDEMİR MEHMET EMİN
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 26.12.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi :28.12.2023
Basım Tarihi :30.12.2023

Bildiri Adı : EVALUATION OF BEE POLLEN FOR FOOD SAFETY HAZARDS

Etkinlik Adı : 9th INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCES
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : AYDEMİR MEHMET EMİN, SEZER ENES
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 15.12.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi :17.12.2023
Basım Tarihi :28.12.2023

Bildiri Adı : THE EFFECT OF Micromeria fruticosa ADDITION ON TOTAL PHENOLIC CONTENT OF TARHANA

Etkinlik Adı : EGE 10th INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCES
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : AYDEMİR MEHMET EMİN, KILIÇ ALTUN SERAP, TAKIM KASIM
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 22.12.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi :24.12.2023
Basım Tarihi :24.12.2023

Bildiri Adı : THE EFFECT OF MOUNTAIN THYME (Thymus vulgaris) ADDITION ON TOTAL PHENOLIC CONTENT OF TARHANA

Etkinlik Adı : EGE 10th INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCES
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KILIÇ ALTUN SERAP, AYDEMİR MEHMET EMİN, TAKIM KASIM
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 22.12.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi :24.12.2023
Basım Tarihi :24.12.2023

Bildiri Adı : Determination of hydroxymethylfurfural and proline amounts of Ardahan Raw Flower Honey

Etkinlik Adı : Second International Congress on Bee Sciences
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KILIÇ ALTUN SERAP, AYDEMİR MEHMET EMİN
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 14.06.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi :16.06.2023
Basım Tarihi :14.08.2023

Bildiri Adı : TROPIC DISEASES NEGLECTED IN THE WORLD

Etkinlik Adı : 4. INTERNATIONAL ANTALYA SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATIVE STUDIES CONGRESS
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : AYDEMİR MEHMET EMİN, SEZER ENES
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 09.05.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi :10.05.2023
Basım Tarihi :01.06.2023

Bildiri Adı : EFFECT OF NARINGENIN ON Nε–(CARBOXYMETHYL) LYSINE (CML) FORMATION IN MEATBALLS

Etkinlik Adı : 5. INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES CONGRESS
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : AYDEMİR MEHMET EMİN, KILIÇ ALTUN SERAP, TAKIM KASIM
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 17.03.2023
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :22.03.2023

Bildiri Adı : FORMATION AND INHIBITION OF Nε –(CARBOXYMETHYL) LYSINE (CML) IN MEAT AND MEAT PRODUCTS

Etkinlik Adı : 3. INTERNATIONAL HASANKEYF SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : AYDEMİR MEHMET EMİN, KILIÇ ALTUN SERAP
Alan Bilgisi :Temel Alan>
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 17.12.2022
Etkinlik Bitiş Tarihi :18.12.2022
Basım Tarihi :26.12.2022

Bildiri Adı : DETERMINATION OF HALAL STATUS BY EVALUATING THE LABELS OF FOOD ADDITIVES IN PACKAGED FLAVORED YOGHURTS

Etkinlik Adı : 3. INTERNATIONAL CAPPADOCIA SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KILIÇ ALTUN SERAP, AYDEMİR MEHMET EMİN
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 11.12.2022
Etkinlik Bitiş Tarihi :12.12.2022
Basım Tarihi :25.12.2022

Bildiri Adı : FOODBORNE BOTULISM IN TURKEY, 2010-2022

Etkinlik Adı : 3. INTERNATIONAL CAPPADOCIA SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : AYDEMİR MEHMET EMİN, KILIÇ ALTUN SERAP
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 11.12.2022
Etkinlik Bitiş Tarihi :12.12.2022
Basım Tarihi :25.12.2022

Bildiri Adı : PESTICIDE ANALYSIS IN TURKISH AND IRAN ORIGIN BLACK TEA SOLD IN TURKEY BY LC-MS AND GC-MS

Etkinlik Adı : INTERNATIONAL TEA CONGRESS
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : TAKIM KASIM, AYDEMİR MEHMET EMİN
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 13.05.2022
Etkinlik Bitiş Tarihi :15.05.2022
Basım Tarihi :24.05.2022

Bildiri Adı : SOLD IN TURKEY ANALYSIS OF DYES IN TURKISH AND IRAN ORIGIN BLACK TEAS

Etkinlik Adı : INTERNATIONAL TEA CONGRESS
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : TAKIM KASIM, AYDEMİR MEHMET EMİN
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 13.05.2022
Etkinlik Bitiş Tarihi :15.05.2022
Basım Tarihi :24.05.2022

Bildiri Adı : Determination of Sensory and Antioxidant Properties of Black Imported Tea, Frequently Consumed in Şanlıurfa, Different Brewing Times

Etkinlik Adı : Second International Congress on Biological and Health Sciences (ICBH)
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : TAKIM KASIM, AYDEMİR MEHMET EMİN
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 24.02.2022
Etkinlik Bitiş Tarihi :27.02.2022
Basım Tarihi :20.03.2022

Bildiri Adı : Toxic and Trace Element Levels of Sadeyag (Clarified Butter) Samples Produced in Şanlıurfa

Etkinlik Adı : 7th Internatıonal Mardın Artuklu Scıentıfıc Researches Conference
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KILIÇ ALTUN SERAP, AYDEMİR MEHMET EMİN
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.12.2021
Etkinlik Bitiş Tarihi :12.12.2021
Basım Tarihi :25.12.2021

Bildiri Adı : Determination of Fatty Acid Compositions of Butter Produced From Whey and Milk Fat

Etkinlik Adı : HODJA AKHMET YASSAWI 5th International Conference on Scientific Research
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : AYDEMİR MEHMET EMİN, KILIÇ ALTUN SERAP
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 05.11.2021
Etkinlik Bitiş Tarihi :06.11.2021
Basım Tarihi :25.11.2021

Bildiri Adı : Some Physical and Chemical Properties of Raw Flower-Honey From Erzurum Plateaus

Etkinlik Adı : HODJA AKHMET YASSAWI 5th International Conference on Scientific Research
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KILIÇ ALTUN SERAP, AYDEMİR MEHMET EMİN
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 05.11.2021
Etkinlik Bitiş Tarihi :06.11.2021
Basım Tarihi :21.11.2021

Bildiri Adı : Analysis of E-Coded Food Additives in Delicatessen Product Labels Within the Status of Halal Food

Etkinlik Adı : 6th World Halal Summit
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KILIÇ ALTUN SERAP,AYDEMİR MEHMET EMİN
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı->VETERİNER HEKİMLİK
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 21.12.2020
Etkinlik Bitiş Tarihi :23.12.2020
Basım Tarihi :03.09.2021

Bildiri Adı : Effect of Rheum ribes L. Juice on the Survival of Listeria monocytogenes, Escherichia coli O157:H7 and Salmonella typhimurium on Vacuum Packaged Raw Beef

Etkinlik Adı : International Congress on Biological and Health Sciences (ICBH)
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : İNCİLİ GÖKHAN KÜRŞAD, AYDEMİR MEHMET EMİN, AKGÖL MÜZEYYEN
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 26.02.2021
Etkinlik Bitiş Tarihi :28.02.2021
Basım Tarihi :28.03.2021

Bildiri Adı : Some Elements and Heavy Metal Levels in Sheep Milk and İts Dairy Products

Etkinlik Adı : International Euroasia Conference on Scientific Researches and Recent Trends-VII
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KILIÇ ALTUN SERAP,AYDEMİR MEHMET EMİN
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı->VETERİNER HEKİMLİK
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 06.12.2020
Etkinlik Bitiş Tarihi :09.12.2020
Basım Tarihi :25.12.2020

Bildiri Adı : The effect of rosemary and clove essential oils on some microbiological, chemical, and sensory properties of fish balls made from fresh rainbow trout (Oncorhynchus Mykiss)

Etkinlik Adı : 4th Asia Pacific International Modern Sciences Congress
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : DEMİR PELİN, MUTLU Muhsin, ALAN SELÇUK, AYDEMİR MEHMET EMİN, ARSLAN ALİ
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 12.12.2020
Etkinlik Bitiş Tarihi :13.12.2020
Basım Tarihi :25.12.2020

Bildiri Adı : Phenolic Characterization of Some Propolis Samples of Anatolia

Etkinlik Adı : International Euroasia Conference on Scientific Researches and Recent Trends-VII
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KILIÇ ALTUN SERAP,AYDEMİR MEHMET EMİN
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı->VETERİNER HEKİMLİK
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 06.12.2020
Etkinlik Bitiş Tarihi :09.12.2020
Basım Tarihi :25.12.2020

Bildiri Adı : Fate of Listeria monocytogenes and Salmonella Typhimurium in Homemade Marinade and on Marinated Chicken Drumsticks, Wings and Breast Meat

Etkinlik Adı : 1. Uluslararası Çukurova Tarım ve Veteriner Kongresi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : İNCİLİ GÖKHAN KÜRŞAD,AKGÖL MÜZEYYEN,AYDEMİR MEHMET EMİN
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı->VETERİNER HEKİMLİK
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 09.10.2020
Etkinlik Bitiş Tarihi :11.10.2020
Basım Tarihi :22.10.2020

Bildiri Adı : Geleneksel ve Fabrikasyon Yöntemlerle Üretilmiş İsot Baharatı ve Salçası Kullanılarak Hazırlanan Lahmacunların Duyusal ve Mikrobiyolojik Yönden Karşılaştırılması

Etkinlik Adı : Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KILIÇ ALTUN SERAP,AYDEMİR MEHMET EMİN,DURMAZ HİSAMETTİN
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı->VETERİNER HEKİMLİK
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 26.08.2019
Etkinlik Bitiş Tarihi :27.08.2019
Basım Tarihi :02.09.2019

Bildiri Adı : SÜT YARATILIŞ FİZYOLOJİSİ VE SÜT KİMYASINDAKİ MUCİZELER

Etkinlik Adı : 2. Uluslararası Bilimler Işığında Yaratılış Kongresi
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : TAKIM KASIM,AYDEMİR MEHMET EMİN
Alan Bilgisi :Fen Bilimleri ve Matematik Temel Alanı->Kimya
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 08.11.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :09.11.2018
Basım Tarihi :29.12.2018

Bildiri Adı : Şanlıurfa İlinde Şatışa Sunulan Kıymalarda Premi ® Test ile Antimikrobiyal Kalıntıların Değerlendirilmesi

Etkinlik Adı : 1. Uluslararası GAP Matematik - Mühendislik - Fen Ve Sağlık Bilimleri Kongresi
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : AYDEMİR MEHMET EMİN,KILIÇ ALTUN SERAP,DURMAZ HİSAMETTİN
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı->SAĞLIKLA İLGİLİ ÇOK DİSİPLİNLİ BİLİMLER
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 04.10.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :07.10.2018
Basım Tarihi :07.10.2018

Bildiri Adı : Yöresel Hatay Künefe Peynirlerinde Listeria monocytogenes İzolasyonu ve İdentifikasyonu

Etkinlik Adı : 20.Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KAPÇAK AYŞE BAŞAK,KILIÇ ALTUN SERAP,YİĞİN AKIN,AYDEMİR MEHMET EMİN
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı->Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 03.05.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :05.05.2018
Basım Tarihi :05.05.2018

Bildiri Adı : Effects of Different Thawing Methods on Microbiological Quality of Lahmacun

Etkinlik Adı : 1. Uluslararası Gap Tarım ve Hayvancılık Kongresi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : DURMAZ HİSAMETTİN,KILIÇ ALTUN SERAP,AYDEMİR MEHMET EMİN
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı->VETERİNER HEKİMLİK
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 25.04.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :27.04.2018
Basım Tarihi :27.04.2018

Bildiri Adı : ÇAY TÜKETİMİNDE KAÇAK ÇAY TEHLİKESİ

Etkinlik Adı : 4rd International Halal and Healthy Food Congress
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : TAKIM KASIM,AYDEMİR MEHMET EMİN
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı->Tıbbi Biyokimya
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 03.11.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :05.11.2017
Basım Tarihi :06.11.2017

Bildiri Adı : Seroprevalence of Brucellosis and Salmonellosis in Abortion Cases of Sheep in Elazig Region.

Etkinlik Adı : VII. National I. International Congress of Turkish Society of Veterinary Gynaecology,
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KALKAN CAHİT,AYDEMİR MEHMET EMİN
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı->Veterinerlik Doğum ve Jinekolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 12.10.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :15.10.2017
Basım Tarihi :15.10.2017

Bildiri Adı : Effect of Black Mulberry Juice Extract on The Survival of Major Foodborne Pathogens

Etkinlik Adı : INTERNATIONAL 7th USBILIM HEALTH, ENGINEERING AND APPLIED SCIENCES CONGRESS
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : AYDEMİR MEHMET EMİN
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 29.05.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :

Bildiri Adı : Survival of Major Food Pathogens in Natural Zeolite (clinoptilolite) at Different Ratios and in Chicken Wings After Dipping

Etkinlik Adı : X. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : AYDEMİR MEHMET EMİN,GİRAZ MEHMET NURİ
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 25.04.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :27.04.2024
Basım Tarihi :

Bildiri Adı : Effect of Cooking Meatballs in an Air Fryer on the Thermal Inactivation of Salmonella Typhimurium, Listeria monocytogenes and Escherichia coli O157:H7

Etkinlik Adı : INTERNATIONAL CONFERENCE ON GLOBAL PRACTICE OF MULTIDISCIPLINARY SCIENTIFIC STUDIES-VI
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : AYDEMİR MEHMET EMİN,SEZER ENES
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 04.07.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :06.07.2024
Basım Tarihi :

Bildiri Adı : Evaluation of Bioactive Properties of Various Propolis Mixtures Used as Functional Food

Etkinlik Adı : Third International Congress on Bee Sciences
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KILIÇ ALTUN SERAP,AYDEMİR MEHMET EMİN
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 24.04.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :26.04.2024
Basım Tarihi :

Ulusal - Uluslararası Grafiği

Toplam Kitap Sayısı : 5

Kitap Adı : Tea in Health and Disease Prevention

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : TAKIM KASIM,AYDEMİR MEHMET EMİN
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Yayın Evi : Academic Press
Yayın Dili :İngilizce
ISBN :978-0-443-14158-4
Basım Türü :Basılı+Elektronik
YIL :2024

Kitap Adı : Turizm ve Gastronomide Yenilikçi Araştırmalar 1

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : AYDEMİR MEHMET EMİN,ARSLAN ALİ
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Yayın Evi : BİDGE Yayınları
Yayın Dili :İngilizce
ISBN :978-625-372-247-0
Basım Türü :Elektronik
YIL :2024

Kitap Adı : International Academic Research and Reviews in Health Sciences

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : ARSLAN ALİ, AYDEMİR MEHMET EMİN
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Yayın Evi : Serüven Yayın Evi
Yayın Dili :İngilizce
ISBN :978-625-6399-75-4
Basım Türü :Basılı+Elektronik
YIL :2023

Kitap Adı : Veteriner Hekimliği Bilimlerinde Güncel Tartışmalar 2

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : AYDEMİR MEHMET EMİN, ARSLAN ALİ
Alan Bilgisi :Sağlık Bilimleri Temel Alanı>Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Yayın Evi : Bilgin Kültür Sanat Yayınları
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-6925-22-9
Basım Türü :Elektronik
YIL :2023

Kitap Adı : Moleküler Biyoloji ve Gen Mühendisliği Dilinde Yaratılış

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : AYDEMİR MEHMET EMİN, TAKIM KASIM
Alan Bilgisi :Temel Alan>
Yayın Evi : Atatürk Üniversitesi Yayınevi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-7638-45-8
Basım Türü :Basılı
YIL :2019

Proje&Patent&Tasarım

Kapsam Adı - Proje Sayısı Grafiği

Proje Türü - Proje Sayısı Grafiği

Proje Durumu - Proje Sayısı Grafiği

Proje Yılı - Proje Sayısı Grafiği

Toplam Proje Sayısı (YOKSIS) : 14

Proje Adı: Van Yöresinde Tavuklardan Elde Edilen Kalp Kası Örneklerinde Toxoplasma gondii Varlığının Moleküler Yöntemlerle Araştırılması

Başlama Tarihi : 10.07.2024
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2024-07-10 12:39:02

Proje Adı: Lahmacunun Airfryerde pişirilmesinin Listeria monocytogenes ve Escherichia coli O157:H7 patojenlerinin inaktivasyonu üzerine etkisi

Başlama Tarihi : 20.04.2024
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Danışman
Proje Türü : TÜBİTAK PROJESİ
Güncelleme Tarihi : 2024-07-10 12:35:15

Proje Adı: Tavuk kanat etinin hidrojen peroksit (H₂O₂) ile dekontamine edilmesinde Salmonella Typhimurium ve Listeria monocytogenes’in inaktivasyonu

Başlama Tarihi : 20.04.2024
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Danışman
Proje Türü : TÜBİTAK PROJESİ
Güncelleme Tarihi : 2024-07-10 12:35:11

Proje Adı: Bebek maması hazırlandıktan sonraki süreçte besin değerleri, kimyasal ve mikrobiyolojik açıdan araştırılması

Başlama Tarihi : 04.04.2024
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2024-07-10 12:35:24

Proje Adı: Doğal gıda koruyucuları olan Nisin ve Epsilon-poly-L-lizin ile yüklenmiş nanopartiküllerin karakterizasyonu ve etteki önemli gıda patojenlerine karşı antimikrobiyal etkilerinin araştırılması.

Başlama Tarihi : 01.02.2024
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : -Tübitak 1002
Güncelleme Tarihi : 2024-07-10 11:19:48

Proje Adı: Yumurta kabuğu ve zeloit karışımlarının altlık malzemesi olarak kullanılmasının Salmonella Typhimurium ve Listeria monocytogenes’in yaşam kabiliyeti üzerine etkisi

Başlama Tarihi : 29.09.2023
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Danışman
Proje Türü : TÜBİTAK PROJESİ
Güncelleme Tarihi : 2024-07-10 12:35:20

Proje Adı: Pastörize ve çiğ sütlerde Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis canlılığının propidium monoazide RT-PCR ile araştırılması

Başlama Tarihi : 20.03.2023
Bitiş Tarihi : 19.03.2024
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2024-07-10 11:07:30

Proje Adı: Farklı Et Türlerinde Micromeria fruticosa ve Vitis viniferae seminae Marinasyonunun N(epsilon)–(karboksimetil) Lizin, N(epsilon)–(karboksietil) Lizin Oluşumu ve Duyusal Kalite Üzerine Etkisinin İncelenmesi

Başlama Tarihi : 02.12.2021
Bitiş Tarihi : 25.11.2022
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2023-01-03 11:24:33

Proje Adı: Karaçalı(Paliurus spina-christi Mill.), Dardağan(Celtis tournefortii L.) ve Çörek Otunun( Nigella sativa L.) Köftelerde N(epsilon)-(karboksimetil) Lizin Oluşumu, Duyusal ve Mikrobiyal Kalitesi Üzerine Etkisinin İncelenmesi

Başlama Tarihi : 14.06.2021
Bitiş Tarihi : 29.11.2022
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2023-12-25 13:25:51

Proje Adı: Süt ve beyaz peynirde Cryptosporidium parvum canlılığının propidium monoazide RT-PCR ile araştırılması

Başlama Tarihi : 21.08.2020
Bitiş Tarihi : 20.11.2022
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2023-01-03 11:25:46

Proje Adı: Güney Doğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde Tüketilen İthal çayların Pestisit ve Boyar Madde Yönünden LC-MS/MS - GC-MS Analizi ve Ülke Ekonomisi Üzerine Etkisinin Araştırılması

Başlama Tarihi : 24.01.2019
Bitiş Tarihi : 23.07.2019
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2024-01-11 11:40:48

Proje Adı: Ev Yapımı ve Ticari Konservelerde Clostridium botulinum Sporlarının ve Toksinlerinin Araştırılması

Başlama Tarihi : 07.05.2018
Bitiş Tarihi : 08.01.2020
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2020-12-24 14:58:07

Proje Adı: Türkiye’nin Farklı Bölgelerinden Alınan Balların Fenolik Bileşik Kompozisyonu

Başlama Tarihi : 10.04.2018
Bitiş Tarihi : 09.03.2020
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2023-01-03 11:26:52

Proje Adı: Elazığ Bölgesinde Abort Yapan Koyunlardaki Brusellozis ve Salmonellozisin Seroprevalansı.

Başlama Tarihi : 23.06.2016
Bitiş Tarihi : 19.12.2017
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2017-12-22 19:17:27

Proje Türü - Proje Sayısı Grafiği

Proje Durumu - Proje Sayısı Grafiği

Proje Yılı - Proje Sayısı Grafiği

Toplam Proje Sayısı (HÜBAP) : 7

Proje Adı: Bebek maması hazırlandıktan sonraki süreçte besin değerleri, kimyasal ve mikrobiyolojik açıdan araştırılması

Başlama Tarihi : 2024-04-04
Bitiş Tarihi : 2025-04-03
Tamamlandı Tarihi :
Proje Bilim Dalı : Sağlık Bilimleri
Proje Durum : Devam Ediyor
Ekip : Mehmet Emin AYDEMİR, Kasım TAKIM, Serap KILIÇ ALTUN, Ayşegül DEMİRCİOĞLU
Anahtar Kelimeler : Halk sağlığı, bebek maması, mikrobiyolojik kalite, kimyasal kalite

Proje Adı: Pastörize ve çiğ sütlerde Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis canlılığının propidium monoazide RT-PCR ile araştırılması

Başlama Tarihi : 2023-03-20
Bitiş Tarihi : 2024-03-19
Tamamlandı Tarihi : 2024-09-11
Proje Bilim Dalı : Sağlık Bilimleri
Proje Durum : Bitti
Ekip : Mehmet Emin AYDEMİR, Serap KILIÇ ALTUN, Hisamettin DURMAZ, Akın YİĞİN, Sevil ALKAN, Fatma Nur KIRIKTAŞ, Cemile ÖNCÜ
Anahtar Kelimeler : PMA-PCR, MAP, Süt, Halk sağlığı

Proje Adı: Farklı Et Türlerinde Micromeria fruticosa ve Vitis viniferae seminae Marinasyonunun N(epsilon)--(karboksimetil) Lizin, N(epsilon)--(karboksietil) Lizin Oluşumu ve Duyusal Kalite Üzerine Etkisinin İncelenmesi

Başlama Tarihi : 2021-12-02
Bitiş Tarihi : 2022-12-01
Tamamlandı Tarihi : 2022-12-06
Proje Bilim Dalı : Sağlık Bilimleri
Proje Durum : Bitti
Ekip : Serap KILIÇ ALTUN, Mehmet Emin AYDEMİR, Kasım TAKIM
Anahtar Kelimeler : Nε--(karboksimetil) lizin, Nε--(karboksietil) lizin, Duyusal kalite, Micromeria fruticosa, Et

Proje Adı: Süt ve beyaz peynirde Cryptosporidium parvum canlılığının propidium monoazide RT-PCR ile araştırılması

Başlama Tarihi : 2020-08-21
Bitiş Tarihi : 2022-11-21
Tamamlandı Tarihi : 2022-12-06
Proje Bilim Dalı : Sağlık Bilimleri
Proje Durum : Bitti
Ekip : Hisamettin DURMAZ, Mehmet Emin AYDEMİR, Selahattin AYDEMİR, Abdulbaki DEMİR, Ali ARSLAN, Ahmed Galip HALİDİ, Serap KILIÇ ALTUN
Anahtar Kelimeler : PMA-PCR, Cryptosporidium, Süt, Halk sağlığı

Proje Adı: Güney Doğu ve Doğu Anadolu Bölgesinde Tüketilen İthal çayların Pestisit ve Boyar Madde Yönünden LC-MS/MS - GC-MS Analizi ve Ülke Ekonomisi Üzerine Etkisinin Araştırılması

Başlama Tarihi : 2019-01-24
Bitiş Tarihi : 2019-07-23
Tamamlandı Tarihi : 2020-06-10
Proje Bilim Dalı : Sağlık Bilimleri
Proje Durum : Bitti
Ekip : Kasım TAKIM, Mehmet Emin AYDEMİR, Yusuf Taha OKAN, Sercan CENGİZ
Anahtar Kelimeler : Kaçak çay, Pestisit, Boyar Madde, Türkiye Ekonomisi

Proje Adı: Ev Yapımı ve Ticari Konservelerde Clostridium botulinum Sporlarının ve Toksinlerinin Araştırılması

Başlama Tarihi : 2018-05-07
Bitiş Tarihi : 2019-06-07
Tamamlandı Tarihi : 2020-01-08
Proje Bilim Dalı : Sağlık Bilimleri
Proje Durum : Bitti
Ekip : Hisamettin DURMAZ, Akın YİĞİN, Serap KILIÇ ALTUN, Mehmet Emin AYDEMİR
Anahtar Kelimeler : Konserve, Clostridium botulinum, PCR

Proje Adı: Türkiye'nin Farklı Bölgelerinden Alınan Balların Fenolik Bileşik Kompozisyonu

Başlama Tarihi : 2018-04-10
Bitiş Tarihi : 2019-11-10
Tamamlandı Tarihi : 2020-03-09
Proje Bilim Dalı : Sağlık Bilimleri
Proje Durum : Bitti
Ekip : Nilgün PAKSOY, Hisamettin DURMAZ, Serap KILIÇ ALTUN, Mehmet Emin AYDEMİR
Anahtar Kelimeler : Bal, fenolik bileşikler, LC-MS/MS, Türkiye
Sistemde kayıtlı patent kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı tasarım kaydı bulunamadı!

Sanat Adı: SERGİ

Sanat Tipi: Özgün
Etkinlik Adı: Uluslararası Fotoğraf Sergisi/Toprak Ana/Tarım ve İnsan Temalı Fotoğraf Sergisi
Etkinlik Yeri: Uluslararası Sergiler-Tarım ve İnsan Temalı Fotoğraf Sergisi-Uluslararası Tarım Bilimleri Kongresi Van
Başlama Tarihi: 09.05.2018
Bitiş Tarihi: 12.05.2018
Etkinliği Düzenleyenler: Yüzüncü Yıl Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi /Elite World Van
Ülke Adı: TÜRKİYE
Şehir: VAN
Dil: Türkçe
Etkinlik Türü: SERGİLER/Uluslararası Sergiler /
Unvan Adı: ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
Sanat Kurumu: HARRAN ÜNİVERSİTESİ
Güncelleme Tarihi: 2019-01-14 15:48:55

Bilimsel Faaliyetler

Sistemde kayıtlı üyelik bilgisi bulunamadı!
Sistemde kayıtlı editörlük bilgisi bulunamadı!

Temel Alan : Sağlık Bilimleri Temel Alanı

Bilim Alanı : Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Anahtar Kelimeler :




Güncelleme Tarihi : 2023-09-22 11:51:41

Başarılar & Tanınırlık

Sistemde kayıtlı ödül bilgisi kaydı bulunamadı!

Duyurular & Dokümanlar

Sistemde kayıtlı duyuru kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı döküman kaydı bulunamadı!