YÖKSİS Son Veri Güncelleme Tarihi : 11.04.2025 22:24:31
Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 11.04.2025 04:11:00
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 12.09.2024 07:26:12
HÜBAP Son Veri Güncelleme Tarihi : 12.04.2025 00:22:27

Kişisel Bilgiler

ÖĞR. GÖR. BAŞAK BOZ




  • E-posta: basakboz@harran.edu.tr
  • Adres: -
  • İş Tel (Dahili): 0 (414) 318 30 00 /
  • Bağlı Birimi : Aşçılık
  • Web Adresi: https://havis.harran.edu.tr/basakboz

Eğitim Bilgileri

Mezuniyet

Yüksek Lisans

2018 - 2021

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ)/

Tez Adı: Meze kültürünün Hatay gastronomisindeki yeri ve geleneksel Hatay mezelerinin duyusal kalite özelliklerinin belirlenmesi

Lisans

2013 - 2017

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR./

Tez Adı: ---

Araştırma Alanları

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı

Turizm

Akademik Idari Deneyim

AKADEMİK ÜNVANLAR
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
2022 -
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
HALFETİ MESLEK YÜKSEKOKULU / OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

YÖNETİMSEL GÖREVLER

Yönetimsel Görev bilgisi bulunamadı.

Tezler

YÖNETİLEN TEZLER

Yönetilen tez bilgisi bulunamadı.

Dersler

VERİLEN DERSLER

Verilen ders bilgisi bulunamadı.

Yayınlar&Eserler

Sistemde kayıtlı makale kaydı bulunamadı!

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (Google Scholar) : 4

Makale Adı : HATAY OTLU PEYNİRLERİNİN KOKU, AROMA VE TEKSTÜR PROFİL ANALİZLERİ ÜZERİNE BİR ÇALIŞMA

Yazar Bilgisi : B BOZ, OYA OZKANLI
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı :

Makale Adı : GAZİANTEP MUTFAĞININ KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ VE UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ GELENEKSEL YEMEKLERİNDEN SEÇMELER

Yazar Bilgisi : B BOZ, OYA OZKANLI
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı :

Makale Adı : GÜVENİLİR GIDA VE GIDALARA UYGULANAN HİLE VE TAĞŞİŞLER

Yazar Bilgisi : B BOZ, OYA OZKANLI
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı :

Makale Adı : GASTRONOMİDE YENİ TREND: MOLEKÜLER GASTRONOMİNİN UYGULAMA TEKNİKLERİ

Yazar Bilgisi : B BOZ, OYA OZKANLI
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı :
Sistemde kayıtlı makale kaydı bulunamadı!

Ulusal - Uluslararası Grafiği

Yıl - Bildiri Sayısı Grafiği

Toplam Bildiri Sayısı : 1

Bildiri Adı : GÜVENİLİR GIDA VE GIDALARA UYGULANAN HİLE VE TAĞŞİŞLER

Etkinlik Adı : ULUSLARARASI GASTRONOMİ, BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : BOZ BAŞAK
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 22.11.2019
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :24.11.2019
Sistemde kayıtlı kitap kaydı bulunamadı!

Proje&Patent&Tasarım

Sistemde kayıtlı proje kaydı bulunamadı!

Proje Türü - Proje Sayısı Grafiği

Proje Durumu - Proje Sayısı Grafiği

Proje Yılı - Proje Sayısı Grafiği

Toplam Proje Sayısı (HÜBAP) : 1

Proje Adı: Başlık: Turizm İşletmelerinin Hizmet Kalitesinin Arttırılmasına Yönelik Eğitim Programı: Halfeti Esnaf Akademisi

Başlama Tarihi :
Bitiş Tarihi :
Tamamlandı Tarihi : 2024-07-01
Proje Bilim Dalı : Sosyal Bilimler
Proje Durum : Bitti
Ekip : Sabahat Ceylin ŞANLI KAYRAN, Mehmet Fatih KAYRAN, Başak BOZ
Anahtar Kelimeler : Turizm İşletmeleri, Hizmet Kalitesi, Sosyal Sorumluluk, Halfeti, Esnaf Akademisi
Sistemde kayıtlı patent kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı tasarım kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı sanat kaydı bulunamadı!

Bilimsel Faaliyetler

Sistemde kayıtlı üyelik bilgisi bulunamadı!
Sistemde kayıtlı editörlük bilgisi bulunamadı!

Temel Alan : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı

Bilim Alanı : Turizm

Anahtar Kelimeler :
Gastronomi
Otel İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği

Güncelleme Tarihi : 2022-10-07 00:12:10

Başarılar & Tanınırlık

Sistemde kayıtlı ödül bilgisi kaydı bulunamadı!

Duyurular & Dokümanlar

Sistemde kayıtlı duyuru kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı döküman kaydı bulunamadı!