YÖKSİS Son Veri Güncelleme Tarihi :
11.04.2025 22:24:31
Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 11.04.2025 04:11:00
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 12.09.2024 07:26:12
HÜBAP Son Veri Güncelleme Tarihi : 12.04.2025 00:22:27
Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 11.04.2025 04:11:00
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 12.09.2024 07:26:12
HÜBAP Son Veri Güncelleme Tarihi : 12.04.2025 00:22:27
Kişisel Bilgiler

ÖĞR. GÖR. BAŞAK BOZ
- E-posta: basakboz@harran.edu.tr
- Adres: -
- İş Tel (Dahili): 0 (414) 318 30 00 /
- Bağlı Birimi : Aşçılık
- Web Adresi: https://havis.harran.edu.tr/basakboz

Eğitim Bilgileri
Mezuniyet
Yüksek Lisans
2018 - 2021
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ)/
Tez Adı: Meze kültürünün Hatay gastronomisindeki yeri ve geleneksel Hatay mezelerinin duyusal kalite özelliklerinin belirlenmesi
Lisans
2013 - 2017
GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ
GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR./
Tez Adı: ---
Araştırma Alanları
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Turizm
Akademik Idari Deneyim
AKADEMİK ÜNVANLAR
- ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
- 2022 -
- HARRAN ÜNİVERSİTESİ
- HALFETİ MESLEK YÜKSEKOKULU / OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
YÖNETİMSEL GÖREVLER
Yönetimsel Görev bilgisi bulunamadı.
Tezler
YÖNETİLEN TEZLER
Yönetilen tez bilgisi bulunamadı.
Dersler
VERİLEN DERSLER
Verilen ders bilgisi bulunamadı.
Yayınlar&Eserler
Yıl - Makale Sayısı Grafiği
Toplam Makale Sayısı (Google Scholar) : 4
Makale Adı : HATAY OTLU PEYNİRLERİNİN KOKU, AROMA VE TEKSTÜR PROFİL ANALİZLERİ ÜZERİNE BİR ÇALIŞMA
Yazar Bilgisi : B BOZ, OYA OZKANLI
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı :
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı :
Makale Adı : GAZİANTEP MUTFAĞININ KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ VE UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ GELENEKSEL YEMEKLERİNDEN SEÇMELER
Yazar Bilgisi : B BOZ, OYA OZKANLI
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı :
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı :
Makale Adı : GÜVENİLİR GIDA VE GIDALARA UYGULANAN HİLE VE TAĞŞİŞLER
Yazar Bilgisi : B BOZ, OYA OZKANLI
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı :
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı :
Makale Adı : GASTRONOMİDE YENİ TREND: MOLEKÜLER GASTRONOMİNİN UYGULAMA TEKNİKLERİ
Yazar Bilgisi : B BOZ, OYA OZKANLI
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı :
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı :
Bildiri Adı : GÜVENİLİR GIDA VE GIDALARA UYGULANAN HİLE VE TAĞŞİŞLER
Etkinlik Adı : ULUSLARARASI GASTRONOMİ, BESLENME VE DİYETETİK KONGRESİ
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : BOZ BAŞAK
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 22.11.2019
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :24.11.2019
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : BOZ BAŞAK
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 22.11.2019
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :24.11.2019
Proje&Patent&Tasarım
Proje Türü - Proje Sayısı Grafiği
Proje Durumu - Proje Sayısı Grafiği
Proje Yılı - Proje Sayısı Grafiği
Toplam Proje Sayısı (HÜBAP) : 1
Proje Adı: Başlık: Turizm İşletmelerinin Hizmet Kalitesinin Arttırılmasına Yönelik Eğitim Programı: Halfeti Esnaf Akademisi
Başlama Tarihi :
Bitiş Tarihi :
Tamamlandı Tarihi : 2024-07-01
Proje Bilim Dalı : Sosyal Bilimler
Proje Durum : Bitti
Ekip : Sabahat Ceylin ŞANLI KAYRAN, Mehmet Fatih KAYRAN, Başak BOZ
Anahtar Kelimeler : Turizm İşletmeleri, Hizmet Kalitesi, Sosyal Sorumluluk, Halfeti, Esnaf Akademisi
Bitiş Tarihi :
Tamamlandı Tarihi : 2024-07-01
Proje Bilim Dalı : Sosyal Bilimler
Proje Durum : Bitti
Ekip : Sabahat Ceylin ŞANLI KAYRAN, Mehmet Fatih KAYRAN, Başak BOZ
Anahtar Kelimeler : Turizm İşletmeleri, Hizmet Kalitesi, Sosyal Sorumluluk, Halfeti, Esnaf Akademisi
Bilimsel Faaliyetler
Temel Alan : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Bilim Alanı : Turizm
Anahtar Kelimeler :
Gastronomi
Otel İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği
Güncelleme Tarihi : 2022-10-07 00:12:10
Anahtar Kelimeler :
Gastronomi
Otel İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği
Güncelleme Tarihi : 2022-10-07 00:12:10