YÖKSİS Son Veri Güncelleme Tarihi : 24.09.2024 04:33:36
Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 24.09.2024 03:39:01
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 24.09.2024 00:14:58
HÜBAP Son Veri Güncelleme Tarihi : 13.09.2024 00:00:19

Kişisel Bilgiler

ÖĞR. GÖR. DİLEK KOÇAK




  • E-posta: dilekkocak@harran.edu.tr
  • Adres: -
  • İş Tel (Dahili): 0 (414) 318 30 00 / 3999
  • Bağlı Birimi : Aşçılık
  • Web Adresi: https://havis.harran.edu.tr/dilekkocak

Eğitim Bilgileri

Mezuniyet

Yüksek Lisans

2012 - 2016

HARRAN ÜNİVERSİTESİ

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/VETERİNERLİK BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)/

Tez Adı: Şanlıurfa ilindeki anne sütü örneklerinde aflatoksin M1 varlığının belirlenmesi

Lisans

1990 - 1994

GAZİ ÜNİVERSİTESİ

MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESİ/AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME EĞİTİMİ BÖLÜMÜ/AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME ÖĞRETMENLİĞİ PR./

Tez Adı: ---

Lisans

1990 - 1994

GAZİ ÜNİVERSİTESİ

MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESİ/AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME EĞİTİMİ BÖLÜMÜ/AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME ÖĞRETMENLİĞİ PR./

Tez Adı: ---

Önlisans

2018 - 2021

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ/HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM BÖLÜMÜ/YENİ MEDYA VE GAZETECİLİK PR. (AÇIKÖĞRETİM)/

Tez Adı: ---

Araştırma Alanları

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı

Turizm

Akademik Idari Deneyim

AKADEMİK ÜNVANLAR
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
2010 -
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
ŞANLIURFA SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

YÖNETİMSEL GÖREVLER

Yönetimsel Görev bilgisi bulunamadı.

Tezler

YÖNETİLEN TEZLER

Yönetilen tez bilgisi bulunamadı.

Dersler

VERİLEN DERSLER

Yöresel Mutfaklar,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Staj,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Danışmanlık,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Türk Mutfağı,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Ziyafet Mutfağı,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Çevre Koruma,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Mutfak Çeşitleri,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Pişirme Yöntemleri 1,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Yemek Süsleme Sanatı,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

iş Yeri Eğitimi ve Uygulaması,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Mutfak Çeşitleri,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Soğuk Mutfak,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Tabak Süsleme Sanatı,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Danışmanlık,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Staj,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Hijyen Sanitasyon,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Yöresel Mutfaklar,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Türk Mutfağı,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Ziyafet Mutfağı,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Temel Mutfak Bilgisi,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Çevre Koruma,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

iş Yeri Eğitimi ve Uygulaması,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Pişirme Yöntemleri 1,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Soğuk Mutfak,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Pişirme Yöntemleri 1,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Mutfak Çeşitleri,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Danışmanlık,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Ziyafet Mutfağı,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Hijyen Sanitasyon,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Türk Mutfağı,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Gösteri Servisi,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

mutfak organizasyonu,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

mutfak planlama,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

pastane ürünleri,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

mutfak organizasyonu,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

mutfak organizasyonu,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

mutfak ürünleri,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

mutfak çeşitleri,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

pişirme yön.-2,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

mutfak organizasyonu,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

pişirme yön.-1,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

pastane ürünleri,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

gıda ve personel hijyeni,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

çevre koruma,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

mutfakta kalite yönetimi,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

mutfak çeşitleri,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

mutfak planlama,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

mutfak planlama,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

konukla iletişim,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

menü planlama,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

Mutfak Planlama ,2010-2011,Önlisans (Türkçe)

pişirme yöntemleri-1,2010-2011,Önlisans (Türkçe)

Mutfakta Kalite Yönetimi,2010-2011,Önlisans (Türkçe)

mutfak çeşitleri,2010-2011,Önlisans (Türkçe)

Yayınlar&Eserler

Sistemde kayıtlı makale kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı makale kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı makale kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı bildiri kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı kitap kaydı bulunamadı!

Proje&Patent&Tasarım

Sistemde kayıtlı proje kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı proje kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı patent kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı tasarım kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı sanat kaydı bulunamadı!

Bilimsel Faaliyetler

Kuruluş Adı: ŞANLIURFA AŞÇILAR DERNEĞİ

Üyelik Durumu : Üye
Başlama Tarihi :2013
Bitiş Tarihi :

Kuruluş Adı: ŞANLIURFA AŞÇILAR DERNEĞİ

Üyelik Durumu : Başkan
Başlama Tarihi :2012
Bitiş Tarihi :2013

Kuruluş Adı: ŞANLIURFA SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULU

Üyelik Durumu : Yönetim Kurulu Üyesi
Başlama Tarihi :2011
Bitiş Tarihi :
Sistemde kayıtlı editörlük bilgisi bulunamadı!

Temel Alan : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı

Bilim Alanı : Turizm

Anahtar Kelimeler :
Gastronomi



Güncelleme Tarihi : 2023-07-27 16:26:27

Başarılar & Tanınırlık

TEŞEKKÜR

2006

TÜRKİYE

Duyurular & Dokümanlar

Sistemde kayıtlı duyuru kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı döküman kaydı bulunamadı!