Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 24.11.2024 00:39:01
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 24.09.2024 00:14:58
HÜBAP Son Veri Güncelleme Tarihi : 24.11.2024 08:34:25
Kişisel Bilgiler
ÖĞR. GÖR. DİLEK KOÇAK
- E-posta: dilekkocak@harran.edu.tr
- Adres: -
- İş Tel (Dahili): 0 (414) 318 30 00 / 3999
- Bağlı Birimi : Aşçılık
- Web Adresi: https://havis.harran.edu.tr/dilekkocak
Eğitim Bilgileri
Mezuniyet
Yüksek Lisans
2012 - 2016
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/VETERİNERLİK BESİN HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ (YL) (TEZLİ)/
Tez Adı: Şanlıurfa ilindeki anne sütü örneklerinde aflatoksin M1 varlığının belirlenmesi
Lisans
1990 - 1994
GAZİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESİ/AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME EĞİTİMİ BÖLÜMÜ/AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME ÖĞRETMENLİĞİ PR./
Tez Adı: ---
Lisans
1990 - 1994
GAZİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESİ/AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME EĞİTİMİ BÖLÜMÜ/AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME ÖĞRETMENLİĞİ PR./
Tez Adı: ---
Önlisans
2018 - 2021
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ/HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM BÖLÜMÜ/YENİ MEDYA VE GAZETECİLİK PR. (AÇIKÖĞRETİM)/
Tez Adı: ---
Akademik Idari Deneyim
AKADEMİK ÜNVANLAR
- ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
- 2010 -
- HARRAN ÜNİVERSİTESİ
- ŞANLIURFA SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
YÖNETİMSEL GÖREVLER
Yönetimsel Görev bilgisi bulunamadı.
Tezler
YÖNETİLEN TEZLER
Yönetilen tez bilgisi bulunamadı.
Dersler
VERİLEN DERSLER
Yöresel Mutfaklar,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Staj,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Danışmanlık,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Türk Mutfağı,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Ziyafet Mutfağı,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Çevre Koruma,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Mutfak Çeşitleri,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri 1,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Yemek Süsleme Sanatı,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
iş Yeri Eğitimi ve Uygulaması,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
Mutfak Çeşitleri,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Soğuk Mutfak,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Tabak Süsleme Sanatı,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Danışmanlık,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Staj,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Hijyen Sanitasyon,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Yöresel Mutfaklar,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Türk Mutfağı,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Ziyafet Mutfağı,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Temel Mutfak Bilgisi,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Çevre Koruma,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
iş Yeri Eğitimi ve Uygulaması,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri 1,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
Soğuk Mutfak,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
Pişirme Yöntemleri 1,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
Mutfak Çeşitleri,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
Danışmanlık,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
Ziyafet Mutfağı,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
Hijyen Sanitasyon,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
Türk Mutfağı,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
Gösteri Servisi,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
mutfak organizasyonu,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
mutfak planlama,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
pastane ürünleri,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
mutfak organizasyonu,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
mutfak organizasyonu,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
mutfak ürünleri,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
mutfak çeşitleri,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
pişirme yön.-2,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
mutfak organizasyonu,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
pişirme yön.-1,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
pastane ürünleri,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
gıda ve personel hijyeni,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
çevre koruma,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
mutfakta kalite yönetimi,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
mutfak çeşitleri,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
mutfak planlama,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
mutfak planlama,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
konukla iletişim,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
menü planlama,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
Mutfak Planlama ,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
pişirme yöntemleri-1,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
Mutfakta Kalite Yönetimi,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
mutfak çeşitleri,2010-2011,Önlisans (Türkçe)
Yayınlar&Eserler
Proje&Patent&Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Kuruluş Adı: ŞANLIURFA AŞÇILAR DERNEĞİ
Başlama Tarihi :2013
Bitiş Tarihi :
Kuruluş Adı: ŞANLIURFA AŞÇILAR DERNEĞİ
Başlama Tarihi :2012
Bitiş Tarihi :2013
Kuruluş Adı: ŞANLIURFA SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULU
Başlama Tarihi :2011
Bitiş Tarihi :
Temel Alan : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Anahtar Kelimeler :
Gastronomi
Güncelleme Tarihi : 2023-07-27 16:26:27