Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 17.05.2025 04:32:09
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 19.09.2024 05:29:06
HÜBAP Son Veri Güncelleme Tarihi : 18.05.2025 00:41:02
Kişisel Bilgiler

DOÇ. EYYÜP KARAOĞUL
- E-posta: e.karaogul@harran.edu.tr
- Adres: -
- İş Tel (Dahili): 0 (414) 318 30 00 / 1643
- Bağlı Birimi : Gıda Teknolojisi
- Web Adresi: https://havis.harran.edu.tr/e.karaogul

Eğitim Bilgileri
Mezuniyet
Doktora
2012 - 2016
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/ORMAN ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ (DR)/
Tez Adı: Epoksilenmiş soya yağı, gliserin ve bazı dolgu maddeleri kullanarak pva/nişasta esaslı biyo-hibrit ambalaj film üretimi ve karakterizasyonu
Yüksek Lisans
2010 - 2011
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ
FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/ORMAN ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/
Tez Adı: Bazı meşe (Quercus) türü köklerinin ekstraksiyonu ve HPLC ile karakterizasyonu
Lisans
2003 - 2007
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ
FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ/KİMYA BÖLÜMÜ/KİMYA PR. (İÖ)/
Tez Adı: ---
Araştırma Alanları
Mühendislik Temel Alanı
Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Akademik Idari Deneyim
AKADEMİK ÜNVANLAR
- ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
- 2010 - 2012
- KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ
- FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ / ORMAN ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)
- ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
- 2012 - 2016
- KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ
- FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ /
- DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
- 2016 -
- HARRAN ÜNİVERSİTESİ
- MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
YÖNETİMSEL GÖREVLER
- Arş. Uyg. Merkezi Müdür Yardımcısı
- 2016 - 2019
- HARRAN ÜNİVERSİTESİ
Tezler
YÖNETİLEN TEZLER
- Orman kesim artıklarından Mikrodalga Ekstraksiyonu Yöntemi (MEY) ile Derin Ötektik Çözücüler (DÖÇ) kullanılarak elde edilen biyoaktif bileşenlerin karakterizasyonu
- Kastamonu Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Orman Endüstri Mühendisliği Ana Bilim Dalı
- DİDEM VEREP(Öğrenci),Doktora,2024
- Turunçgil kabuğu uçucu yağlarından D-Limonen etken madde zenginleştirilmesi
- Harran Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
- BÜŞRA YAVUZ(Öğrenci),Yüksek Lisans,2023
- Süperkritik CO2 ile trüf mantarı (tuber aestivum) ekstraksiyonunun optimizasyonu ve mikroenkapsülasyonu
- Harran Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
- AKİF ÇİÇEK(Öğrenci),Yüksek Lisans,2023
- Antioksidan katkı maddelerinin yardımıyla fındık yağının oksidatif direncinin artırılması
- Harran Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
- DURDANE CAN(Öğrenci),Yüksek Lisans,2021
- Süperkritik CO2 ile limon otu (Lemon verbena) ekstraktının optimizasyonu, enkapsülasyonu ve diğer metotlarla karşılaştırılması
- Harran Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
- SALİHA ÖZER(Öğrenci),Yüksek Lisans,2021
- Determination of oxidative stabilization and bioactivities of some natural plants and their effects on health
- Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Biyomühendislik ve Bilimleri Ana Bilim Dalı
- HOLEM HASHM RASUL RASUL(Öğrenci),Doktora,2021
- Şalgam suyu üretiminde bulgur kaynatma suyunun etkisi ve mikroenkapsülasyonu
- Harran Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
- ZEYNEP ÇAVUŞ(Öğrenci),Yüksek Lisans,2021
- Trüf mantarı (Tuber aestivum) Aroma ve Ekstresinin Mikro ve Nanoenkapsülasyonu
- Harran Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
- SÜMEYRA AL(Öğrenci),Yüksek Lisans,2020
- Kekik ekstresinde asetillendirilmiş nişastanın mikroenkapsüle özelliğinin araştırılması
- Harran Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
- ABDULHALIK UĞURTAY(Öğrenci),Yüksek Lisans,2020
- Inonotus oblıquus mantar türünün kültüre edilmesi ve kimyasal karakterizasyonu
- Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Orman Endüstri Mühendisliği Ana Bilim Dalı
- NAZAN KOCA(Öğrenci),Yüksek Lisans,2019
Dersler
VERİLEN DERSLER
SEMİNER,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)
LAKTİK ASİT ÜRÜNLERİ VE SİRKE TEKNOLOJİSİ,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)
Kimya I,2019-2020,Lisans (Türkçe)
GIDA İŞLETMELERİNDE HİJYEN-SANİTASYON TASARIMLARI VE ENDÜSTRİYEL RİSK YÖNETİMİ,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)
UZMANLIK ALAN DERSİ (III. YARIYIL),2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)
UZMANLIK ALAN DERSİ (I. YARIYIL),2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)
MESLEKİ UYGULAMA,2019-2020,Lisans (Türkçe)
Mühendislik Etiği,2019-2020,Lisans (Türkçe)
DANIŞMANLIK (I. YARIYIL),2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)
BESLENME İLKELERİ,2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)
DANIŞMANLIK (III. YARIYIL),2019-2020,Yüksek Lisans (Türkçe)
MEZUNİYET ÇALIŞMASI,2019-2020,Lisans (Türkçe)
DANIŞMANLIK (II. Yarıyıl),2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)
GIDALARDA KROMATOGRAFİK ANALİZ TEKNİKLERİ,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)
MESLEKİ UYGULAMA,2018-2019,Lisans (Türkçe)
MEZUNİYET ÇALIŞMASI,2018-2019,Lisans (Türkçe)
ENSTRÜMANTAL ANALİZ,2018-2019,Lisans (Türkçe)
Yenilebilir Mantarlar ve Besin Değerleri,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)
Uzmanlık Alan Dersi (IV. Yarıyıl),2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)
Uzmanlık Alan Dersi (II. Yarıyıl),2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)
Seminer,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)
MESLEKİ UYGULAMA II,2018-2019,Lisans (Türkçe)
DANIŞMANLIK (IV. Yarıyıl),2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)
GIDALARDA TAĞŞİŞİN MOLEKÜLER YÖNTEMLERLE ANALİZİ,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)
Seminer,2018-2019,Lisans (Türkçe)
UZMANLIK ALANI DERS DÖNEMİ,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)
ORGANİK KİMYA,2018-2019,Lisans (Türkçe)
Beslenme İlkeleri,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)
Gıda İşletmelerinde Hijyen-Sanitasyon Tasarımları ve Endüstriyel Risk Yönetimi,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)
Laktik Asit Ürünleri ve Sirke Teknolojisi,2018-2019,Yüksek Lisans (Türkçe)
Gıdalarda Kromatografik Analiz Teknikleri,2017-2018,Doktora (Türkçe)
Gıdalarda Tağşişin Moleküler Yöntemlerle Analizi,2017-2018,Yüksek Lisans (Türkçe)
MESLEKİ UYGULAMA,2017-2018,Lisans (Türkçe)
Danışmanlık,2017-2018,Yüksek Lisans (Türkçe)
AR-GE TEKNİĞİ,2017-2018,Lisans (Türkçe)
Et Teknolojisi,2017-2018,Lisans (Türkçe)
ORGANİK KİMYA,2017-2018,Lisans (Türkçe)
ENSTRÜMANTAL ANALİZ,2017-2018,Lisans (Türkçe)
Uzmanlık Alanı Ders Dönemi,2017-2018,Yüksek Lisans (Türkçe)
MEZUNİYET ÇALIŞMASI,2017-2018,Lisans (Türkçe)
GIDALARDA KROMATOGRAFİK ANALİZ TEKNİKLERİ,2017-2018,Yüksek Lisans (Türkçe)
Mesleki Uygulama,2016-2017,Lisans (Türkçe)
Organik Kimya,2016-2017,Lisans (Türkçe)
AR-GE Tekniği,2016-2017,Lisans (Türkçe)
Mezuniyet Çalışması,2016-2017,Lisans (Türkçe)
Enstrümantal Analiz,2016-2017,Lisans (Türkçe)
Yayınlar&Eserler
Ulusal - Uluslararası Grafiği
Toplam Kitap Sayısı : 4
Kitap Adı : SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA SİSTEMLERİ Üzerine Araştırmalar
Yazar Adı : NEDJIP GJULTEN, KARAOĞUL EYYÜP
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Zeytin, Oksidasyon
Yayın Evi : SİDAŞ
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-5267-96-4
Basım Türü :Basılı
YIL :2022
Kitap Adı : Şanlıurfa'da Faaliyette Bulunan Firmaların Kalite& AR-GE ve Laboratuvar Analiz İhtiyaçları; Mevcut Durum, Beklenti ve Çözüm Önerileri
Yazar Adı : KARAOĞUL EYYÜP, SARIIŞIK GENCAY, AYDEMİR SALİH
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Analiz ihtiaçları
Yayın Evi : Gazi Kitabevi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-7216-18-0
Basım Türü :Basılı
YIL :2020
Kitap Adı : Fillers
Yazar Adı : KARAOĞUL EYYÜP,ALTUNTAŞ ERTUĞRUL,SALAN TUFAN,ALMA MEHMET HAKKI
Alan Bilgisi :Ziraat, Orman ve Su Ürünleri Temel Alanı->Orman Endüstri Mühendisliği
Yayın Evi : IntechOpen
Yayın Dili :İngilizce
ISBN :978-953-51-6829-4
Basım Türü :Elektronik
YIL :2019
Kitap Adı : Şanlıurfa İli Sektör Analizi: Mevcut Durum, Çözüm Önerileri, Strateji ve Destek Eylem Planı
Yazar Adı : YILDIRIM OĞUZ,SİVEREKLİ ESRA,DEMİR MURAT,KARASU MİTHAT ARMAN,ÖĞÜTLÜ AHMET SABRİ,KARAOĞUL EYYÜP,AZTİMUR HATİCE,KÜÇÜK NİHAT,ÇAKIR AHMET,ARSLAN BARAN,KUZUCANLI GÖKHAN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Bölgesel Çalışmalar
Yayın Evi : Uyum Ajans
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-975-7113-60-7
Basım Türü :Basılı
YIL :2017
Proje&Patent&Tasarım
Kapsam Adı - Proje Sayısı Grafiği
Proje Türü - Proje Sayısı Grafiği
Proje Durumu - Proje Sayısı Grafiği
Proje Yılı - Proje Sayısı Grafiği
Toplam Proje Sayısı (YOKSIS) : 31
Proje Adı: Mardin ili Geofit Florası ile Etnobotanik Özellikleri ve Bazı Taksonlar Üzerinde Fitokimyasal Araştırmalar
Bitiş Tarihi : 15.10.2021
Proje Konusu : Flora, Etnobotanik ve Fitokimya
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : -Tübitak 1002
Güncelleme Tarihi : 2023-01-15 11:18:13
Proje Adı: Muhteşem Üç Bitki İle Toprak Şenleniyor Kuzular Doyuyor
Bitiş Tarihi : 31.12.2021
Proje Konusu : Bu projede bu yaklaşım esas alınarak yem katkısı olarak kullanacağımız nar kabuğu, çekirdeksiz zeytin posası ve Antep fıstığı kabuğu’nun karaciğer, böbrek, kas ve kemik dokuları başta olmak üzere, endokrin, sindirim ve boşaltım sistemlerinin işleyişi üzerine etkilerini araştırmak üzere literatür kısmında listelenen biyokimyasal bileşiklerin analizi de yapılacaktır.Şanlıurfa’da son yıllarda fazla miktarda oluşan fıstık zeytin ve nar üretimi yan ürünlerinin içerdikleri anti bakteriyel ve tanenler nedeni ile metan azaltıcı ve kaba yem alternatifi olarak Şanlıurfa hayvancılığında kaba yemin yetersiz olduğu dönemlerde alternatif kaba yem olarak kullanılmasında önemli olabilir. Bununla beraber çevre kirliğini önleme ve geri dönüşüm açısından da böyle çalışmalar önemli bir adımdır. Çalışmada, Şanlıurfa bölgesine özgü bazı bitkisel üretim yan ürünlerinden olan zeytin posası, nar ve Antep fıstığı kabuğunun İvesi süt koyunlarındakaba yem olarak samanın belli bir kısmı yerine kullanılmasının etkilerini incelemek amaçlanmaktadır.Projede tarım ve gıda sanayinde büyük ölçüde ortaya çıkan bitkisel atık maddelerini ıutudeğerlendirilmesi için önemli bilgiler elde etmektir. Bu çalışmada temel amaç olarak tarımda ve gıda sanayinde ortaya çıkan nitelikli bitkisel atıklardan geri dönüştürülebilir olanları incelenerek bunların hayvan beslemede sınırlı olan kaba yem ihtiyacını karşılamada etkisini ve potansiyelini ortaya koymaktır.
Proje Konum :
Proje Türü : Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Güncelleme Tarihi : 2024-11-12 23:08:10
Proje Adı: Antioksidant Katkı Maddelerinin Yardımıyla Fındık Yağının Oksidatif Direncinin Artırılması
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2019-10-22 18:05:35
Proje Adı: Trüf Mantarı (Tuber aestivum) Ekstraktının Mikroenkapsülasyonu ve Karakterizasyonu
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2019-10-22 18:06:33
Proje Adı: Kekik Ekstresinde Asetillendirilmi Nişastanın Mikroenkapsüle Özelliğinin Araştırılması
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2019-10-22 18:04:31
Proje Adı: Doğu Akdeniz Bölgesinde Yayılış Gösteren Bazı Alıç Türlerinin (Crataegus Spp.) Meyve Özelliklerinin Belirlenmesi
Bitiş Tarihi : 08.02.2022
Proje Konusu : Doğu Akdeniz Bölgesi Alıç popülasyonlarının pomolojik özellikleri
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Güncelleme Tarihi : 2023-01-15 13:38:04
Proje Adı: Endüstriyel işlem sırasında atık olarak atılan yeşil antep fıstık kabuğunun fitoterapötik ve takviye edici gıda ürünü olarak kullanım potansiyelinin araştırılması
Bitiş Tarihi : 11.05.2020
Proje Konusu : Fitoterapi
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Kalkınma Bakanlığı
Güncelleme Tarihi : 2022-10-24 12:13:58
Proje Adı: Endüstriyel işlem sırasında atık olarak atılan Yeşil antep fıstıkkabuğunun Fitoterapötik ve takviye edici gıda ürünü olarak kullanım potansiyelinin incelenmesi (GAP ENDÜSTRİYEL FISTIK)
Bitiş Tarihi : 15.05.2020
Proje Konusu : FİTOTERAPİ
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Kalkınma Bakanlığı
Güncelleme Tarihi : 2021-01-14 12:53:31
Proje Adı: Endüstriyel İşlem Sırasında Atık Olarak Atılan Yeşil Antep Fıstık Kabuğunun Fitoterapötik Ve Takviye Edici Gıda Gıda Ürünü Olarak Kullanım Potansiyelinin Araştırılması
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Kalkınma Bakanlığı
Güncelleme Tarihi : 2019-10-22 17:53:58
Proje Adı: Uçucu yağ verimine yönelik Eucalyptus globulus işletmeciliğinde en uygun dikim aralığı ve kesim periyodunun belirlenmesi
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Güncelleme Tarihi : 2019-10-24 23:41:30
Proje Adı: KALKINMA BAKANLIĞI GAP BÖLGE KALKINMA İDARESİ BAŞKANLIĞI ”TIBBİ, ITRİ VE AROMATİK BİTKİLER ARAŞTIRMA MERKEZİ KURULUMU PROJESİ”
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu : Fitoterapötik ürün araştırmaları için altyapı projesi
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Kalkınma Bakanlığı
Güncelleme Tarihi : 2018-10-25 20:30:50
Proje Adı: Tıbbi Itri ve Aromatik Bitkiler Araştırma Merkezi Kurulumu
Bitiş Tarihi : 26.10.2020
Proje Konusu : Tıbbi Itri ve Aromatik Bitkilerin Analiz Metotlarının Uygun Teknolojik Donanım Kullanılarak Geliştirilmesi
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Güncelleme Tarihi : 2021-01-15 15:23:46
Proje Adı: Nar posalarının (kabuk, mezokarp doku, çekirdek) fenolik madde içeriklerinin ve biyolojik aktivitelerinin belirlenmesi
Bitiş Tarihi : 02.07.2019
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2023-10-11 16:26:36
Proje Adı: Urfa (Antep) fıstığı yumuşak kabuğunun ekstraksiyonu ve mikroenkapsülasyonu
Bitiş Tarihi : 20.09.2023
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2023-10-11 16:25:54
Proje Adı: Şanlıurfada Faaliyette Bulunan Firmaların Laboratuvar Analiz İhtiyaçları Mevcut Durum, Beklenti ve Çözüm Önerileri
Bitiş Tarihi : 01.12.2020
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2021-03-24 15:44:38
Proje Adı: Urfa Menengiç (Pistacia terebentus) Sakızından Uçucu Yağın Üretilmesi, Karakterizasyonu ve Mikroenkapsülasyonu ile Yeni Bir Pazar Potansiyeli Geliştirme
Bitiş Tarihi : 15.11.2019
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Kalkınma Bakanlığı
Güncelleme Tarihi : 2023-05-04 10:32:32
Proje Adı: Nar ve Üzüm Çekirdeği Yağı Üretimi ve Mikroenkapsülasyonu
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2019-10-22 17:42:03
Proje Adı: Kahramanmaraşta Zeytinyağı Fabrikalarından Alınan Zeytin Karasuyunun içerisinde Bulunan Oleuropein maddesinin Belirlenmesi
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2019-10-22 17:58:35
Proje Adı: Zeytin Yağı Fabrikaları Prina, Yaprak ve Karasuyunun Organik Gübre Olarak Kullanımı,
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2019-10-22 17:37:53
Proje Adı: Şanlıurfa İli Sektör Analizi: Mevcut Durum, Çözüm Önerileri ve Strateji ve Destek Eylem Planı
Bitiş Tarihi : 05.10.2017
Proje Konusu : Sektör Analizi
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2018-03-16 13:46:46
Proje Adı: Farklı Taze Biberlerden Üretilen İsotların Özelliklerinin ve Tüketici Talebini Oluşturan Faktörlerin Belirlenmesi Projesi
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu : Farklı Taze Biberlerden Üretilen İsotların Özelliklerinin ve Tüketici Talebini Oluşturan Faktörlerin Belirlenmesi Projesi
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Kalkınma Bakanlığı
Güncelleme Tarihi : 2019-10-22 17:52:19
Proje Adı: FARKLI TAZE BİBERLERDEN ÜRETİLEN İSOTLARIN ÖZELLİKLERİNİN VE TÜKETİCİ TALEBİNİ OLUŞTURAN FAKTÖRLERİN BELİRLENMESİ
Bitiş Tarihi : 30.12.2019
Proje Konusu :
Proje Konum :
Proje Türü : Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Güncelleme Tarihi : 2023-05-04 10:32:26
Proje Adı: Organik ve İnorganik Katkılarla Çevre Dostu Biobozunur Polimer Üretilmesi ve Karakterizasyonu
Bitiş Tarihi : 14.11.2016
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2019-10-31 12:53:48
Proje Adı: Çiriş Otu Yumrusu Asphodelus aestivus Brot ve Dolomit Minerallerinden Biobozunur Plastik Eldesi
Bitiş Tarihi : 31.08.2016
Proje Konusu : Biyoambalaj malzemesi
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Güncelleme Tarihi : 2019-10-22 17:08:46
Proje Adı: Ekstraktı Alınmış Meyan Bitkisi Glycyrrhiza glabra Kökü Atıklarının Pirolizi ve Elde Edilen Ürünlerin Karekterizasyonu
Bitiş Tarihi : 30.12.2016
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2019-10-22 17:07:29
Proje Adı: Organik ve İnirganik Doğal Kaynaklardan Biopoşet Üretimi ve Karakterizasyonu
Bitiş Tarihi : 28.04.2015
Proje Konusu : Nişastadan doğada bozunabilen biobozunur polimer formülasyonunun eldesi
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : TÜBİTAK PROJESİ
Güncelleme Tarihi : 2019-10-22 16:30:23
Proje Adı: Bor Katkılı Yanmaya Dayanıklı Ahşap Kompozit Malzeme Geliştirilmesi ve Karakterizasyonu
Bitiş Tarihi : 31.12.2013
Proje Konusu : Bor Katkılı Yanmaya Dayanıklı Ahşap Kompozit Malzeme Geliştirilmesi ve Karakterizasyonu
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Güncelleme Tarihi : 2019-10-22 17:52:11
Proje Adı: BOR KATKILI LİGNOSELÜLOZİK ARTIKTAN POLİÜRETAN TİPİ KÖPÜK ÜRETİMİ VE KARAKTERİZASYONUPROJE NO 2012 Ç0372
Bitiş Tarihi : 18.05.2015
Proje Konusu : BOR KATKILI LİGNOSELÜLOZİK ARTIKTAN POLİÜRETAN TİPİ KÖPÜK ÜRETİMİ VE KARAKTERİZASYONU
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Güncelleme Tarihi : 2019-10-22 16:18:58
Proje Adı: BOREN Termoset ve Termoplastik Sanayi Atıklarından Bor Katkılı Yanmaya Dirençli Yeni Nesil Kompozit Malzeme Üretimi ve Karakterizasyonu 2011 Ç0319
Bitiş Tarihi : 01.12.2013
Proje Konusu : Termoset ve Termoplastik Sanayi Atıklarından Bor Katkılı Yanmaya Dirençli Yeni Nesil Kompozit Malzeme Üretimi ve Karakterizasyonu
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Güncelleme Tarihi : 2019-10-22 16:09:14
Proje Adı: Bazı Meşe Quercus Türü Köklerinin Ekstraksiyon Sonrası HPLC İle Kimyasal Karakterizasyonu
Bitiş Tarihi : 06.01.2012
Proje Konusu : Bazı Meşe Quercus Türü Köklerinin Ekstraksiyon Sonrası HPLC İle Kimyasal Karakterizasyonu
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : ARAŞTIRMA PROJESİ
Güncelleme Tarihi : 2019-10-22 17:04:15
Proje Adı: Kahramanmaraş Ve Çevresinde Yayılış Gösteren Salep Türlerinin Orchidaceae Envanterinin Çıkarılması Ve Kimyasal İçeriklerinin Araştırılması
Bitiş Tarihi : 01.04.2013
Proje Konusu : Kahramanmaraş Ve Çevresinde Yayılış Gösteren Salep Türlerinin Orchidaceae Envanterinin Çıkarılması Ve Kimyasal İçeriklerinin Araştırılması
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2019-10-22 17:04:08
Patent Adı: BOR VE ÇEŞİTLİ MİNERAL KATKILI LİGNOSELÜLOZİK ÇAY ATIKLARINDAN YANMAYA KARŞIDİRENÇLİ POLİÜRETAN TİPİ KÖPÜK ÜRETİM YÖNTEMİ VE BU YÖNTEMLE ELDE EDİLEN KÖPÜK
Buluş Sahipleri: Mehmet Hakkı ALMA,Ertuğrul ALTUNTAŞ,Eyyüp KARAOĞUL
Kategori: SECTION C - CHEMISTRY; METALLURGY
Patent Sınıf: C08L 1/00 C08G 18/00
Patent Adı: BOR VE ÇEŞİTLİ MİNERAL KATKILI LİGNOSELÜLOZİK ÇAY ATIKLARINDAN YANMAYA KARŞIDİRENÇLİ POLİÜRETAN TİPİ KÖPÜK ÜRETİM YÖNTEMİ VE BU YÖNTEMLE ELDE EDİLEN KÖPÜK
Güncelleme Tarihi: 2019-10-30 00:16:05
Bilimsel Faaliyetler
Yayın Adı : IJCNAP
Görevi : Editör
Yayın Dili Adı : İngilizce
Erişim Türü Adı : Elektronik
Alan Bilgisi: Fen Bilimleri ve Matematik Temel Alanı>Kimya
Başlama Tarihi :25.12.2021
Bitiş Tarihi :
Yayın Adı : Harran 1.Uluslararası Ar-Ge Proje Pazarı
Görevi : Editör
Yayın Dili Adı : Türkçe
Erişim Türü Adı : Basılı
Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı->Endüstri Mühendisliği
Başlama Tarihi :
Bitiş Tarihi :
Yayın Adı : Şanlıurfa'da Faaliyette Bulunan Firmaların Kalite& AR-GE ve Laboratuvar Analiz İhtiyaçları; Mevcut Durum, Beklenti ve Çözüm Önerileri
Görevi : Editör
Yayın Dili Adı : Türkçe
Erişim Türü Adı : Basılı
Alan Bilgisi: Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Analiz İhtiyaçları
Başlama Tarihi :01.09.2020
Bitiş Tarihi :25.09.2020
Temel Alan : Mühendislik Temel Alanı
Anahtar Kelimeler :
Fonksiyonel Gıdalar
Gıda Teknolojileri
Gıda Kimyası
Güncelleme Tarihi : 2024-01-16 11:46:07