YÖKSİS Son Veri Güncelleme Tarihi : 11.04.2025 22:26:43
Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 11.04.2025 04:33:34
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 18.10.2024 18:55:15
HÜBAP Son Veri Güncelleme Tarihi : 12.04.2025 00:24:44

Kişisel Bilgiler

DR. ÖĞR. ÜYESİ MEHMET FATİH KAYRAN




  • E-posta: fatihkayran@harran.edu.tr
  • Adres: -
  • İş Tel (Dahili): 0 (414) 318 30 00 /
  • Bağlı Birimi : Aşçılık
  • Web Adresi: https://havis.harran.edu.tr/fatihkayran

Eğitim Bilgileri

Mezuniyet

Doktora

2017 - 2021

MERSİN ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR)/

Tez Adı: Şanlıurfa ilinin coğrafi işaretli ürünlerinin gastronomi turizmi potansiyeli açısından değerlendirilmesi

Yüksek Lisans

2023 - 2024

BATMAN ÜNİVERSİTESİ

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ/TURİZM REHBERLİĞİ (YL) (TEZSİZ) (İÖ)/

Tez Adı: ---

Yüksek Lisans

2011 - 2013

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

Tez Adı: Otel işletmelerinde inovasyon odaklı insan kaynakları uygulamaları

Lisans

2007 - 2011

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU/KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ/KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ PR. (İÖ)/

Tez Adı: ---

Araştırma Alanları

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı

Turizm

Akademik Idari Deneyim

AKADEMİK ÜNVANLAR
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
2015 - 2018
TOROS ÜNİVERSİTESİ
MESLEK YÜKSEKOKULU / OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
2018 - 2022
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
HALFETİ MESLEK YÜKSEKOKULU / OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ
2022 -
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
HALFETİ MESLEK YÜKSEKOKULU / OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

YÖNETİMSEL GÖREVLER
Bölüm Başkanı
2018 -
HARRAN ÜNİVERSİTESİ

Kalite Yönetim ve Bilgi Sistemleri Koordinatör Yardımcısı
2015 - 2016
TOROS ÜNİVERSİTESİ

MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı
2018 - 2019
HARRAN ÜNİVERSİTESİ

Sosyal İşler Koordinatör Yardımcısı
2015 - 2017
TOROS ÜNİVERSİTESİ

Program Başkanı
2015 - 2018
TOROS ÜNİVERSİTESİ

Bölüm Başkanı
2016 - 2018
TOROS ÜNİVERSİTESİ

Kalite Kurulu Üyeliği
2019 -
HARRAN ÜNİVERSİTESİ

MYO/Yüksekokul Müdürü
2019 -
HARRAN ÜNİVERSİTESİ

Tezler

YÖNETİLEN TEZLER

Yönetilen tez bilgisi bulunamadı.

Dersler

VERİLEN DERSLER

PİŞİRME YÖNTEMLERİ II,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

TURİZM PAZARLAMASI,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

TURİZM İŞLETMELERİNDE REKLAM VE TANITIM,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

TEMEL MUTFAK BİLGİSİ,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

MENÜ PLANLAMA,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

PİŞİRME YÖNTEMLERİ I,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

MESLEKİ YABANCI DİL II,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

MESLEKİ YABANCI DİL I,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

GENEL TURİZM,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

BİTİRME PROJESİ,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

TEMEL MUTFAK BİLGİSİ,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

PİŞİRME YÖNTEMLERİ II,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

MESLEKİ YABANCI DİL II,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

MENÜ PLANLAMA,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

MESLEKİ YABANCI DİL-I,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

PİŞİRME YÖNTEMLERİ I,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

MESLEK ETİĞİ,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

PİŞİRME YÖNTEMLERİ I,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

KONUK İLETİŞİMİ,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

MESLEKİ YABANCI DİL I,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

MESLEKİ YABANCI DİL II,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

PİŞİRME YÖNTEMLERİ II,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

TEMEL MUTFAK BİLGİSİ,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

MENÜ PLANLAMA,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK PLANLAMA,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

İLETİŞİM,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK PLANLAMA,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

PİŞİRME YÖNTEMLERİ II,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ORGANİZASYONU,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

PİŞİRME YÖNTEMLERİ I,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

KONUK İLETİŞİM,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

MENÜ PLANLAMA,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

PİŞİRME YÖNTEMLERİ II,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

Mesleki Uygulama,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

Temel Beslenme,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

Gastronomiye Giriş,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

Temel Mutfak Bilgisi,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

Gıda Hazırlama ve Pişirim Teknikleri,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

Mutfak Uygulamaları,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

Menü Planlama,2015-2016,Önlisans (Türkçe)

Geleneksel Dünya Mutfakları,2015-2016,Önlisans (Türkçe)

Gastronomiye Giriş ve Temel Mutfak Bilgisi,2015-2016,Önlisans (Türkçe)

Gıda Hazırlama ve Pişirim Teknikleri,2015-2016,Önlisans (Türkçe)

Yayınlar&Eserler

İndeks Türü - Makale Sayısı Grafiği

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (YOKSIS) : 6

Makale Adı : Geçmişten günümüze gastronomi akımlarının toplumsal değişimler açısından değerlendirilmesi

Yazar Bilgisi : KAYRAN MEHMET FATİH,ATÇI DİLEK
Dergi Adı : Toros University Journal of Food, Nutrition and Gastronomy
Cilt : 3
ISSN : 2979-9511
Yayın Tarihi : 2024

Makale Adı : Türk Mutfak Kültürü ve Çorbalar: Gaziantep Örneği

Yazar Bilgisi : UÇUK CEYHUN, KAYRAN MEHMET FATİH
Dergi Adı : Avrasya Turizm Araştırmaları Dergisi
Cilt : 4
ISSN : 2757-8429
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : Gastronomi Festivallerinin Mesleki Kazanımlar Açısından Değerlendirilmesi

Yazar Bilgisi : KAYRAN MEHMET FATİH, ERDEM AHMET, ŞANLI KAYRAN SABAHAT CEYLİN
Dergi Adı : Journal of Tourism and Gastronomy Studies
Cilt : 10
ISSN : 2147-8775
Yayın Tarihi : 2022

Makale Adı : GAZİANTEP MUTFAĞININ TARİHSEL GELİŞİMİ: MİLLİ MÜCADELE DÖNEMİNDE GAZİANTEP’TE YEME İÇME FAALİYETLERİ

Yazar Bilgisi : UÇUK CEYHUN,KAYRAN MEHMET FATİH
Dergi Adı : Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Cilt : 3
ISSN : 2630-6360
Yayın Tarihi : 2020

Makale Adı : Balıkesir Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencilerinin meslek seçimini etkileyen faktörler üzerine bir araştırma

Yazar Bilgisi : ERDEM BARIŞ,KAYRAN MEHMET FATİH
Dergi Adı : Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi
Cilt : 14
ISSN :
Yayın Tarihi : 2013

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Yıl - Atıf Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (Google Scholar) : 25

Makale Adı : Gastronomy Photography

Yazar Bilgisi : MF Kayran
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Geçmişten günümüze gastronomi akımlarının toplumsal değişimler açısından değerlendirilmesi

Yazar Bilgisi : MF Kayran, D Atçı
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 1

Makale Adı : Aşçılık Öğrencilerinin Gastronomi Turizmi Algılarına Yönelik Nitel Bir Araştırma: Halfeti MYO Örneği

Yazar Bilgisi : KM Fatih, KŞS Ceylin
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Türk Mutfak Kültürü ve Çorbalar: Gaziantep Örneği

Yazar Bilgisi : C Uçuk, MF Kayran
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 1

Makale Adı : Turizmde Örgütsel Sessizlik

Yazar Bilgisi : MF Kayran
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Gastronomi Festivallerinin Mesleki Kazanımlar Açısından Değerlendirilmesi (Evaluatıon of Gastronomy Festivals in Terms of Professional Gains)

Yazar Bilgisi : MF KAYRAN, A ERDEM, SCŞ KAVRAN
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı : 2

Makale Adı : Peri Bacaları

Yazar Bilgisi : MF Kayran
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Sürdürülebilir Turizm Politika ve Planlaması

Yazar Bilgisi : ŞKS CEYLİN, KM FATİH
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Üretkenlik Karşıtı Davranışlar

Yazar Bilgisi : KM Fatih
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Et ve Et Ürünleri

Yazar Bilgisi : MF Kayran
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Şanlıurfa ilinin coğrafi işaretli ürünlerinin gastronomi turizmi potansiyeli açısından değerlendirilmesi

Yazar Bilgisi : MF Kayran
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 10

Makale Adı : Şanlıurfa'nın coğrafi işaretli ürünleri ve gastronomi turizmi potansiyeli

Yazar Bilgisi : MF Kayran, D Atçı
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 10

Makale Adı : Gastronomide Yeni Akımlar

Yazar Bilgisi : KM Fatih, A Dilek
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Şanlıurfa

Yazar Bilgisi : KM Fatih, K Melike
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Dijital Dönüşüm ve Yiyecek içecek İşletmeleri

Yazar Bilgisi : KM Fatih
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 4*

Makale Adı : GAZİANTEP MUTFAĞININ TARİHSEL GELİŞİMİ: MİLLİ MÜCADELE DÖNEMİNDE GAZİANTEP’TE YEME İÇME FAALİYETLERİ

Yazar Bilgisi : C Uçuk, M Kayran
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 18

Makale Adı : TURİZM İŞLETMELERİNDE KURUMSAL DİZAYN, KURUMSAL KÜLTÜR VE KURUMSAL İMAJ

Yazar Bilgisi : KM Fatih, E Hülya
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Türk Mutfağında Yer Alan Pideler

Yazar Bilgisi : KM Fatih, ÖN Emrah
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Festivallerin düzenlendikleri destinasyonlara katkısının incelenmesi: Narenciye Festivali örneği

Yazar Bilgisi : M Barakazı, MF Kayran
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 6

Makale Adı : Türk Mutfak Kültüründe Çorba: Gaziantep Çorbaları Örneği

Yazar Bilgisi : U Ceyhun, KM Fatih
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Adana Lezzet Festivali Katılımcılarının Festivale Yönelik Algıları Üzerine Bir Araştırma

Yazar Bilgisi : KM Fatih, E Ahmet, U Kamil
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Kültür ve Turizm Bakanlarının Turizm Haftasında Yapmış Oldukları Açılış Konuşmalarına Yönelik İçerik Analizi

Yazar Bilgisi : Ç Celil, E Ahmet, KM Fatih
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Balıkesir üniversitesi turizm işletmeciliği ve otelcilik yüksekokulu öğrencilerinin meslek seçimini etkileyen faktörler üzerine bir araştırma

Yazar Bilgisi : B Erdem, MF Kayran
Yayın Tarihi : 2013
Atıf Sayısı : 65

Makale Adı : Otel işletmelerinde inovasyon odaklı insan kaynakları uygulamaları

Yazar Bilgisi : MF Kayran
Yayın Tarihi : 2013
Atıf Sayısı : 13

Makale Adı : TURİZM ENDÜSTRİSİNDE PAZARLAMA İLETİŞİMİ-Kurumsal Eksende Sektörel Örnekler ve Uygulamalar

Yazar Bilgisi : A Ülkü, C Kasapoğlu, HU Oğuz, H Yazıt, H Eraslan, M Barakazı, ...
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :
Sistemde kayıtlı makale kaydı bulunamadı!

Ulusal - Uluslararası Grafiği

Yıl - Bildiri Sayısı Grafiği

Toplam Bildiri Sayısı : 5

Bildiri Adı : Gastronomide Yeni Akımlar

Etkinlik Adı : Gastronomi, Beslenme, Gıda Bilimi ve Teknolojisi. Ulusal Sempozyumu
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KAYRAN MEHMET FATİH,ATÇI DİLEK
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 02.09.2021
Etkinlik Bitiş Tarihi :02.09.2021
Basım Tarihi :01.06.2022

Bildiri Adı : Türk Mutfak Kültüründe Çorba: Gaziantep Çorbaları Örneği

Etkinlik Adı : Gastronomi Kongresi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : UÇUK CEYHUN,KAYRAN MEHMET FATİH
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 22.03.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :25.03.2018
Basım Tarihi :14.05.2018

Bildiri Adı : Kültür ve Turizm Bakanlarının Turizm Haftasında Yapmış Oldukları Açılış Konuşmalarına Yönelik İçerik Analizi

Etkinlik Adı : VII. ULUSAL III. ULUSLARARASI DOĞUAKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÇAKİCİ ABDULCELİL,ERDEM AHMET,KAYRAN MEHMET FATİH,AVCI NURGÜL
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 20.04.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :21.04.2018
Basım Tarihi :20.04.2018

Bildiri Adı : Adana Lezzet Festivali Katılımcılarının Festivale Yönelik Algıları Üzerine Bir Araştırma

Etkinlik Adı : VII. ULUSAL III.ULUSLARARASI DOĞUAKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KAYRAN MEHMET FATİH,ERDEM AHMET,UNUR KAMİL
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 20.04.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :21.04.2018
Basım Tarihi :20.04.2018

Bildiri Adı : Aşçılık Öğrencilerinin Gastronomi Turizmi Algılarına Yönelik Nitel Bir Araştırma: Halfeti MYO Örneği

Etkinlik Adı : IV. ULUSAL BALIKESİR TURİZM KONGRESİ
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KAYRAN MEHMET FATİH,ŞANLI KAYRAN SABAHAT CEYLİN
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 17.04.2024
Etkinlik Bitiş Tarihi :20.04.2024
Basım Tarihi :

Ulusal - Uluslararası Grafiği

Toplam Kitap Sayısı : 9

Kitap Adı : Contemporary Studies and Theories in Gastronomy and Food Science

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : KAYRAN MEHMET FATİH
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : Peter Lang
Yayın Dili :İngilizce
ISBN :978-3-631-92204-0
Basım Türü :Basılı+Elektronik
YIL :2024

Kitap Adı : Turizm İşletmelerinde Örgütsel İlişkilerin Karanlık Yüzü

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : KAYRAN MEHMET FATİH
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-254-662-8
Basım Türü :Basılı
YIL :2022

Kitap Adı : SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM: Yönetim, Pazarlama ve Güncel Gelişmeler

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : ŞANLI KAYRAN SABAHAT CEYLİN, KAYRAN MEHMET FATİH
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Otel İşletmeciliği>Turizm İşletmeciliği
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-254-695-6
Basım Türü :Basılı
YIL :2022

Kitap Adı : Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Kitap Türü : Ansiklopedi Maddesi / Kitap Bölümü
Yazar Adı : KAYRAN MEHMET FATİH
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-254-560-7
Basım Türü :Basılı
YIL :2022

Kitap Adı : ŞANLIURFA'NIN COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİ VE GASTRONOMİ TURİZMİ POTANSİYELİ

Kitap Türü : Bilimsel Kitap
Yazar Adı : KAYRAN MEHMET FATİH, ATÇI DİLEK
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Gastronomi,Gastronomi Turizmi,Coğrafi İşaret
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-254-461-7
Basım Türü :Basılı
YIL :2021

Kitap Adı : Türkiye Lezzet Rotaları

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : KAYRAN MEHMET FATİH, KESKİN MELİKE
Alan Bilgisi :Temel Alan>
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-254-509-6
Basım Türü :Basılı
YIL :2021

Kitap Adı : DİJİTAL DÖNÜŞÜM VE TURİZM

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : KAYRAN MEHMET FATİH
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi
Yayın Evi : NOBEL BİLİMSEL ESERLER
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-7589-50-5
Basım Türü :Basılı
YIL :2021

Kitap Adı : UYGULAMALI TÜRK MUTFAĞI

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : KAYRAN MEHMET FATİH, ÖZÇELİK NEVZAT EMRAH
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Bilim Alanı>Gastronomi
Yayın Evi : Nobel
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-439-049-4
Basım Türü :Basılı
YIL :2020

Kitap Adı : TURİZM ENDÜSTRİSİNDE PAZARLAMA İLETİŞİMİ KURUMSAL EKSENDE SEKTÖREL ÖRNEKLER VE UYGULAMALAR

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : KAYRAN MEHMET FATİH,ERASLAN HÜLYA
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Yayın Evi : NOBEL YAYINCILIK
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-7662-89-7
Basım Türü :Basılı
YIL :2020

Proje&Patent&Tasarım

Kapsam Adı - Proje Sayısı Grafiği

Proje Türü - Proje Sayısı Grafiği

Proje Durumu - Proje Sayısı Grafiği

Proje Yılı - Proje Sayısı Grafiği

Toplam Proje Sayısı (YOKSIS) : 1

Proje Adı: Halfeti Turizm Stratejisi ve Eylem Planı Hazırlaması

Başlama Tarihi : 02.03.2020
Bitiş Tarihi : 04.06.2021
Proje Konusu : Halfeti Turizm Stratejisi ve Eylem Planı Hazırlaması
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Güncelleme Tarihi : 2024-10-18 18:40:00

Proje Türü - Proje Sayısı Grafiği

Proje Durumu - Proje Sayısı Grafiği

Proje Yılı - Proje Sayısı Grafiği

Toplam Proje Sayısı (HÜBAP) : 1

Proje Adı: Başlık: Turizm İşletmelerinin Hizmet Kalitesinin Arttırılmasına Yönelik Eğitim Programı: Halfeti Esnaf Akademisi

Başlama Tarihi :
Bitiş Tarihi :
Tamamlandı Tarihi : 2024-07-01
Proje Bilim Dalı : Sosyal Bilimler
Proje Durum : Bitti
Ekip : Sabahat Ceylin ŞANLI KAYRAN, Mehmet Fatih KAYRAN, Başak BOZ
Anahtar Kelimeler : Turizm İşletmeleri, Hizmet Kalitesi, Sosyal Sorumluluk, Halfeti, Esnaf Akademisi
Sistemde kayıtlı patent kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı tasarım kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı sanat kaydı bulunamadı!

Bilimsel Faaliyetler

Sistemde kayıtlı üyelik bilgisi bulunamadı!
Sistemde kayıtlı editörlük bilgisi bulunamadı!

Temel Alan : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı

Bilim Alanı : Turizm

Anahtar Kelimeler :
Gastronomi
Turizm İşletmeciliği
Otel İşletmeciliği

Güncelleme Tarihi : 2021-12-28 20:46:32

Başarılar & Tanınırlık

Sistemde kayıtlı ödül bilgisi kaydı bulunamadı!

Duyurular & Dokümanlar

Sistemde kayıtlı duyuru kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı döküman kaydı bulunamadı!