Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 24.11.2024 07:54:12
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 12.09.2024 01:17:28
HÜBAP Son Veri Güncelleme Tarihi : 24.11.2024 08:40:05
Kişisel Bilgiler
ÖĞR. GÖR. HAFİZE ÖZBUDUN
- E-posta: hozbudun@harran.edu.tr
- Adres: -
- İş Tel (Dahili): 0 (414) 318 30 00 / 3880
- Bağlı Birimi : Aşçılık
- Web Adresi: https://havis.harran.edu.tr/hozbudun
Eğitim Bilgileri
Mezuniyet
Lisans
1982 - 1986
GAZİ ÜNİVERSİTESİ
MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESİ/AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME EĞİTİMİ BÖLÜMÜ/AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME ÖĞRETMENLİĞİ PR./
Tez Adı: ---
Akademik Idari Deneyim
AKADEMİK ÜNVANLAR
- ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
- 2003 -
- HARRAN ÜNİVERSİTESİ
- ŞANLIURFA SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
YÖNETİMSEL GÖREVLER
- Program Başkanı
- 2003 - 2005
- HARRAN ÜNİVERSİTESİ
Tezler
YÖNETİLEN TEZLER
Yönetilen tez bilgisi bulunamadı.
Dersler
VERİLEN DERSLER
MUTFAK ÜRÜNLERİ 2201220,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
BİTİRME PROJESİ 2201321,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK ORGANİZASYONU 2201119,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
SOĞUK MUTFAK 22201218,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
SAĞLIKLI BESLENME SMYO19,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK ÜRÜNLERİ 2201409,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
STAJ 2201411,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
GASTRONOMİ TARİHİ AS22017,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
İŞYERİ EĞİTİMİ VE UYGULAMALARI 2201410,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
DÜNYA MUTFAKLARI 2201315,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA AS22015,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
BESLENME İLKELERİ VE MENÜ PLANLAMA 2201220,2023-2024,Önlisans (Türkçe)
SAĞLIKLI BESLENME SMY019,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
DÜNYA MUTFAKLARI 2201315,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
DÜNYA MUTFAKLARI 2201310,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
İŞ YERİ EĞİTİMİ VE UYGULAMALARI 2201319,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK ORGANİZASYONU 2201119,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA AS22015,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
BİTİRME PROJESİ 2201412,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK ÜRÜNLERİ 2201302,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
GASTRONOMİ TARİHİ AS22017,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
BESLENME İLKELERİ VE MENÜ PLANLAMA 2201120,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
SOĞUK MUTFAK 2201218,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK YÖNETİMİ 2213321,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
STAJ 2201320,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK ÜRÜNLERİ 2201220,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
STAJ 2201411,2022-2023,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK ÜRÜNLERİ 2215302,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
MÖNÜ PLANLAMA 2215205,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK ÜRÜNLERİ 2201302,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK ORGANİZASYONU 2201114,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II 2201210,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
ZİYAFET MUTFAĞI 2201404,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
BESLENME İLKELERİ VE MENÜ PLANLAMA 220115,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
DÜNYA MUTFAKLARI 2201402,2021-2022,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK ORGANİZASYONU 2215107 İÖ,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
MÖNÜ PLANLAMA 2215205 İÖ,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
GÖSTERİ SERVİSİ 2201306,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
DÜNYA MUTFAKLARI 2215402 İÖ,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
DÜNYA MUTFAKLARI 2201402,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
MÖNÜ PLANLAMA 2201205,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK ÜRÜNLERİ 2215302 İÖ,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK ORGANİZASYONU 2201107,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK ÜRÜNLERİ 2201302,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
ZİYAFET MUTFAĞI 2215404 İÖ,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II 2201210,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
ZİYAFET MUTFAĞI 2201404,2020-2021,Önlisans (Türkçe)
MENÜ PLANLAMA 2215205 İÖ,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
DÜNYA MUTFAKLARI 2215402 İÖ,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
DÜNYA MUTFAKLARI 2201402,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK PLANLAMA 2201106,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
PASTANE ÜRÜNLERİ 2201303,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
GÖSTERİ SERVİSİ 2201306,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ-II 2201210,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
ZİYAFET MUTFAĞI 2201404,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
ZİYAFET MUTFAĞI 2215404 İÖ,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
MENÜ PLANLAMA 2201205,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK ÜRÜNLERİ 2215302 İÖ,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK PLANLAMA 2215106 İÖ,2019-2020,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK PLANLAMA 2215106 İÖ,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK PLANLAMA 0726116,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
ZİYAFET MUTFAĞI 2215404 İÖ,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
MENÜ PLANLAMA 2201205,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
PASTANE ÜRÜNLERİ 2201303,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
GÖSTERİ SERVİSİ 2201306,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
DÜNYA MUTFAKLARI 2201402,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK PLANLAMA 2201106,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
MENÜ PLANLAMA 2215205 İÖ,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
DÜNYA MUTFAKLARI 2215402 İÖ,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
ZİYAFET MUTFAĞI 2201404,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II 2201210,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK ÜRÜNLERİ 2215302 İÖ,2018-2019,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ 0732209,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
MENÜ PLANLAMA 2201205,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
YİYECEK-İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ 0732211,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
MENÜ PLANLAMA 0726215,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
ÇOCUK BESLENMESİ 0734218 İÖ,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II 2201210,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK ORGANİZASYONU 2201107,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II 0726222,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
PASTANE ÜRÜNLERİ 2201303,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
BESLENME İLKELERİ VE MENÜ PLANLAMA 0732108,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
GIDA TEKNOLOJİSİ 0732113,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
YÖRESEL MUTFAKLAR 2201403,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
ZİYAFET MUTFAĞI 0726422,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK ÜRÜNLERİ 2215302 İÖ,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
MESLEK ETİĞİ 0732113,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
MENÜ PLANLAMA 0732433,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
GÖSTERİ SERVİSİ 2201306,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK ORGANİZASYONU 2215107 İÖ,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
ZİYAFET MUTFAĞI 2201404,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
DANIŞMANLIK 2201111,2017-2018,Önlisans (Türkçe)
GÖSTERİ SERVİSİ 2201306,2016-2017,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK ORGANİZASYONU 2215107 İÖ,2016-2017,Önlisans (Türkçe)
DÜNYA MUTFAKLARI 2201402,2016-2017,Önlisans (Türkçe)
DÜNYA MUTFAKLARI 0726417,2016-2017,Önlisans (Türkçe)
DANIŞMANLIK 2201212,2016-2017,Önlisans (Türkçe)
DÜNYA MUTFAKLARI 2215402 İÖ,2016-2017,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK ÇEŞİTLERİ 0726415,2016-2017,Önlisans (Türkçe)
MENÜ PLANLAMA 2215205 İÖ,2016-2017,Önlisans (Türkçe)
ZİYAFET MUTFAĞI 2201404,2016-2017,Önlisans (Türkçe)
MENÜ PLANLAMA 2201205,2016-2017,Önlisans (Türkçe)
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II 2201210,2016-2017,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK ORGANİZASYONU 2201107,2016-2017,Önlisans (Türkçe)
ZİYAFET MUTFAĞI 2215404 İÖ,2016-2017,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK ÜRÜNLERİ 2215302 İÖ,2016-2017,Önlisans (Türkçe)
ZİYAFET MUTFAĞI 0726422,2016-2017,Önlisans (Türkçe)
ZİYAFET MUTFAĞI 2201404,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
MENÜ PLANLAMA 0726215,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
DÜNYA MUTFAKLARI 0726417,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
GÖSTERİ SERVİSİ 2201306,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK PLANLAMA 2201106,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
MENÜ PLANLAMA 0737338 İÖ,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
MENÜ PLANLAMA 2201205,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
MENÜ PLANLAMA 0732433,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
GIDA VE PERSONEL HİJYENİ 0737335 İÖ,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
PASTANE ÜRÜNLERİ 0726318,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ-II 2215210 İÖ,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK ÜRÜNLERİ 2215302 İÖ,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK PLANLAMA 2215106 İÖ,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
DÜNYA MUTFAKLARI 2215402 İÖ,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
PASTANE ÜRÜNLERİ 0726312,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
GIDA VE PERSONEL HİJYENİ 0732335,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK ÜRÜNLERİ 0726318,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
DÜNYA MUTFAKLARI 2201402,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
PASTANE ÜRÜNLERİ 2201303,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ-II 2201210,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
ZİYAFET MUTFAĞI 2215404 İÖ,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
GÖSTERİ SERVİSİ-II 0726320,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
TURİZM MEVZUATI 0737437 İÖ,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ-II 0726222,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
MESLEK ETİĞİ 0737120 İÖ,2014-2015,Önlisans (Türkçe)
DÜNYA MUTFAĞI,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
ZİYAFET MUTFAĞI (İÖ),2013-2014,Önlisans (Türkçe)
MÖNÜ PLANLAMA,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK ÜRÜNLERİ,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
GÖSTERİ SERVİSİ,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
ÇOCUK BESLENMESİ (İÖ),2013-2014,Önlisans (Türkçe)
PİŞİRME TEKNİKLERİ,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
SOĞUK MUTFAK (İÖ),2013-2014,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK ÜRÜNLERİ (İÖ),2013-2014,Önlisans (Türkçe)
SOĞUK MUTFAK,2013-2014,Önlisans (Türkçe)
MÖNÜ PLALAMA,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
ZİYAFET MUTFAĞI,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II (İÖ),2012-2013,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK PLALAMA (İÖ),2012-2013,Önlisans (Türkçe)
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK PLANLAMA,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
PASTANE ÜRÜNLERİ,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
MÖNÜ PLANLAMA (İÖ),2012-2013,Önlisans (Türkçe)
DÜNYA MUTFAĞI,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
GÖSTERİ SERVİSİ II,2012-2013,Önlisans (Türkçe)
ÇOCUK BESLENMESİ (İÖ),2012-2013,Önlisans (Türkçe)
İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ (İÖ),2011-2012,Önlisans (Türkçe)
ÇEVRE KORUMA,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
DÜNYA MUTFAĞI,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
ÇOCUK BESLENMESİ (İÖ),2011-2012,Önlisans (Türkçe)
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK PLANLAMA,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
MÖNÜ PLANLAMA,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
MÖNÜ PLANLAMA (TURİZM PRG),2011-2012,Önlisans (Türkçe)
MESLEKİ ETİK,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
MÖNÜ PLANLAMA,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
TURİZM MEVZUATI (İÖ),2011-2012,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK ÜRÜNLERİ,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK ÇEŞİTLERİ,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
SOĞUK MUTFAK,2011-2012,Önlisans (Türkçe)
GIDA KONT.MEV. VE MALZ. HS. 0726304,2004-2005,Önlisans (Türkçe)
BESLENME İLK.VE MENÜ PL. 0732108,2004-2005,Önlisans (Türkçe)
YEMEK SÜSLEME SANATI 0726406,2004-2005,Önlisans (Türkçe)
DEĞİŞİK BÖLGE MUTFAK ÖRNE. 0726403,2004-2005,Önlisans (Türkçe)
YİYECEK-İÇECEK HİZ.YÖNETİ. 0732211,2004-2005,Önlisans (Türkçe)
YİYECEK.HAZIRLAMA VE PİŞİRME TEK. 0726108,2004-2005,Önlisans (Türkçe)
KURUM BESLENMESİ 0726210,2004-2005,Önlisans (Türkçe)
MEZUNİYET ÇALIŞMASI 0726407,2004-2005,Önlisans (Türkçe)
ZİYAFET VE İKRAM HİZMETLERİ YÖNETİMİ 0732309,2004-2005,Önlisans (Türkçe)
ENDÜSTRİYEL YİYECEK ÜRETİMİ-1 0732420,2004-2005,Önlisans (Türkçe)
GENEL BESLENME 0726110,2004-2005,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK HİZMETLERİ YÖNET. 0732209,2004-2005,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK ORGANİZASYONU 0726306,2004-2005,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK TERMİNOLOJİSİ 0726303,2004-2005,Önlisans (Türkçe)
GIDA TEKNOLOJİSİ 0732113,2004-2005,Önlisans (Türkçe)
YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA 0726212,2004-2005,Önlisans (Türkçe)
GIDA HİJ. VE BESİN SAK. YÖN. 0726211,2003-2004,Önlisans (Türkçe)
MUTFAK HİZMETLERİ YÖNET. 0732209,2003-2004,Önlisans (Türkçe)
ENDÜSTRİYEL YİYECEK ÜRETİMİ-1 0732420,2003-2004,Önlisans (Türkçe)
KALİTE GÜVENCE VE STANDARTLARI 0734208,2003-2004,Önlisans (Türkçe)
YEM. PİŞ.TEK.TARİFE.STD. KULLA. 0726208,2003-2004,Önlisans (Türkçe)
Yayınlar&Eserler
Makale Adı : GAP BÖLGESİNDE YEMEK KÜLTÜRÜ
Dergi Adı : GAP GEZGİNİ
Cilt : 1
ISSN : ISSN 0000-0000
Yayın Tarihi : 2005
Makale Adı : Geriye dönüş üzerine bir araştırma
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 4
Makale Adı : The Dimension of Belief in Veganism/Vegetarianism
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 1
Makale Adı : GÖRME ENGELLİLERİN YOL HİKÂYELERİ: İSTANBUL ÖRNEĞİ.
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Cemaat izinde bir görme biçimi arayışı:“İhsan Hala” belgeseli
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 1
Makale Adı : Artifical Borders and Nationalism: Turkmen Migration From Iraq to İstanbul
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 3
Makale Adı : A bioethical approach: Vegan and vegetarian experiences
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 14
Makale Adı : DUMUZİ-ENKİMDU’DAN, KABİL-HABİL’E YERLEŞİK HAYATIN SERÜVENİ
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 3
Makale Adı : Immigrants’ access to resources: The case of Syrian immigrants in Turkey
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 5
Makale Adı : Dönüşen düğüne tanıklık etmek
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı : 3
Makale Adı : Dikili’nin Köylerinde Cenaze Törenlerinin Değişen Uygulamalari
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Rain prayer: A case for Dikili Yağmur duası: Dikili örneği
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı : 1
Makale Adı : Globalization, Transnational Migration and Associations
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı : 1
Makale Adı : Siyah Sıcak Güneş Sedat Veyis Örnek
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı :
Makale Adı : GEÇİŞ RİTÜELLERİNDEN DOĞUM: SAĞALTIM YOLLARI?
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı : 13
Makale Adı : Identity belonging changes through migration
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı : 7
Makale Adı : Traditions transformed within the scope of rural tourism: A sample for tourism village Kırsal turizm kapsamında dönüşen gelenekler: Turizm Köyü örneği
Yayın Tarihi : 2016
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Vegan and vegetarianism as a life style Yaşam tarzı olarak vegan ve vejetaryenlik
Yayın Tarihi : 2016
Atıf Sayısı : 22
Makale Adı : Yaşam tarzı olarak vegan ve vejetaryenlik
Yayın Tarihi : 2016
Atıf Sayısı : 43
Makale Adı : Doğumdan Askerliğe Giden Yolda Geleneksel Kültürümüzde Çocuk
Yayın Tarihi : 2015
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Yeryüzünü Gördü Sıvas’ dan, Yeryüzü Onunla Gördü Sıvas’ ı”: Tayfun Atay’la Söyleşi
Yayın Tarihi : 2015
Atıf Sayısı : 2
Makale Adı : Post-natal practices in Kavak county and its villages: Mother and baby oriented treatment and protection ways Kavak ilçesi ve köylerinde doğum sonrası uygulamalar: Anne ve …
Yayın Tarihi : 2014
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Kavak İlçesi ve Köylerinde Doğum Sonrası Uygulamalar: Anne ve Bebeğe yönelik Duyulan Korkular ve Sağaltım Yolları
Yayın Tarihi : 2014
Atıf Sayısı : 7
Makale Adı : Mythology and Folklore of the Hui, A Muslim Chinese People
Yayın Tarihi : 2014
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Practices with the newborns
Yayın Tarihi : 2012
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Mardin’de Evlilikler
Yayın Tarihi : 2011
Atıf Sayısı : 9
Makale Adı : The comparison of the identity description of the students and their political tendencies
Yayın Tarihi : 2011
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Fiziksel şiddet kullanmaya ve insan öldürmeye ilişkin görüşler
Yayın Tarihi : 2010
Atıf Sayısı : 1
Makale Adı : Kız ve erkek çocuklarının eş şiddetine bakış açılarının saptanması
Yayın Tarihi : 2010
Atıf Sayısı : 1
Makale Adı : Öğrencilerin dini inançları ve kimlikleri ile siyasal tercihlerinin ilişkisi
Yayın Tarihi : 2010
Atıf Sayısı : 4
Makale Adı : Mardin’de Albastidan Korunma Biçimleri
Yayın Tarihi : 2010
Atıf Sayısı : 10
Makale Adı : Güneşe Yüzünü Dönenler
Yayın Tarihi : 2009
Atıf Sayısı : 2
Makale Adı : Kadın, kültür ve depresyon
Yayın Tarihi : 2005
Atıf Sayısı :
Makale Adı : TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İNSAN İLİŞKİLERİ ANABİLİM DALI
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Sedat Veyis Örnek’in Kronolojik Biyografisi
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :
Makale Adı : Bu Bölümde Neler Öğreneceğiz?
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :
Proje&Patent&Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Temel Alan : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı
Anahtar Kelimeler :
Gastronomi
Güncelleme Tarihi : 2021-10-20 18:37:27