YÖKSİS Son Veri Güncelleme Tarihi : 12.11.2024 11:34:09
Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 24.11.2024 07:54:12
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 12.09.2024 01:17:28
HÜBAP Son Veri Güncelleme Tarihi : 24.11.2024 08:40:05

Kişisel Bilgiler

ÖĞR. GÖR. HAFİZE ÖZBUDUN




  • E-posta: hozbudun@harran.edu.tr
  • Adres: -
  • İş Tel (Dahili): 0 (414) 318 30 00 / 3880
  • Bağlı Birimi : Aşçılık
  • Web Adresi: https://havis.harran.edu.tr/hozbudun

Eğitim Bilgileri

Mezuniyet

Lisans

1982 - 1986

GAZİ ÜNİVERSİTESİ

MESLEKİ EĞİTİM FAKÜLTESİ/AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME EĞİTİMİ BÖLÜMÜ/AİLE EKONOMİSİ VE BESLENME ÖĞRETMENLİĞİ PR./

Tez Adı: ---

Araştırma Alanları

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı

Turizm

Akademik Idari Deneyim

AKADEMİK ÜNVANLAR
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
2003 -
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
ŞANLIURFA SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

YÖNETİMSEL GÖREVLER
Program Başkanı
2003 - 2005
HARRAN ÜNİVERSİTESİ

Tezler

YÖNETİLEN TEZLER

Yönetilen tez bilgisi bulunamadı.

Dersler

VERİLEN DERSLER

MUTFAK ÜRÜNLERİ 2201220,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

BİTİRME PROJESİ 2201321,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ORGANİZASYONU 2201119,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

SOĞUK MUTFAK 22201218,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

SAĞLIKLI BESLENME SMYO19,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ÜRÜNLERİ 2201409,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

STAJ 2201411,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

GASTRONOMİ TARİHİ AS22017,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

İŞYERİ EĞİTİMİ VE UYGULAMALARI 2201410,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

DÜNYA MUTFAKLARI 2201315,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA AS22015,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

BESLENME İLKELERİ VE MENÜ PLANLAMA 2201220,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

SAĞLIKLI BESLENME SMY019,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

DÜNYA MUTFAKLARI 2201315,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

DÜNYA MUTFAKLARI 2201310,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

İŞ YERİ EĞİTİMİ VE UYGULAMALARI 2201319,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ORGANİZASYONU 2201119,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA AS22015,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

BİTİRME PROJESİ 2201412,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ÜRÜNLERİ 2201302,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

GASTRONOMİ TARİHİ AS22017,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

BESLENME İLKELERİ VE MENÜ PLANLAMA 2201120,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

SOĞUK MUTFAK 2201218,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK YÖNETİMİ 2213321,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

STAJ 2201320,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ÜRÜNLERİ 2201220,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

STAJ 2201411,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ÜRÜNLERİ 2215302,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

MÖNÜ PLANLAMA 2215205,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ÜRÜNLERİ 2201302,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ORGANİZASYONU 2201114,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II 2201210,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

ZİYAFET MUTFAĞI 2201404,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

BESLENME İLKELERİ VE MENÜ PLANLAMA 220115,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

DÜNYA MUTFAKLARI 2201402,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ORGANİZASYONU 2215107 İÖ,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

MÖNÜ PLANLAMA 2215205 İÖ,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

GÖSTERİ SERVİSİ 2201306,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

DÜNYA MUTFAKLARI 2215402 İÖ,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

DÜNYA MUTFAKLARI 2201402,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

MÖNÜ PLANLAMA 2201205,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ÜRÜNLERİ 2215302 İÖ,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ORGANİZASYONU 2201107,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ÜRÜNLERİ 2201302,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

ZİYAFET MUTFAĞI 2215404 İÖ,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II 2201210,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

ZİYAFET MUTFAĞI 2201404,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

MENÜ PLANLAMA 2215205 İÖ,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

DÜNYA MUTFAKLARI 2215402 İÖ,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

DÜNYA MUTFAKLARI 2201402,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK PLANLAMA 2201106,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

PASTANE ÜRÜNLERİ 2201303,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

GÖSTERİ SERVİSİ 2201306,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ-II 2201210,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

ZİYAFET MUTFAĞI 2201404,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

ZİYAFET MUTFAĞI 2215404 İÖ,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

MENÜ PLANLAMA 2201205,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ÜRÜNLERİ 2215302 İÖ,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK PLANLAMA 2215106 İÖ,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK PLANLAMA 2215106 İÖ,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK PLANLAMA 0726116,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

ZİYAFET MUTFAĞI 2215404 İÖ,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

MENÜ PLANLAMA 2201205,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

PASTANE ÜRÜNLERİ 2201303,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

GÖSTERİ SERVİSİ 2201306,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

DÜNYA MUTFAKLARI 2201402,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK PLANLAMA 2201106,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

MENÜ PLANLAMA 2215205 İÖ,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

DÜNYA MUTFAKLARI 2215402 İÖ,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

ZİYAFET MUTFAĞI 2201404,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II 2201210,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ÜRÜNLERİ 2215302 İÖ,2018-2019,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ 0732209,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

MENÜ PLANLAMA 2201205,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

YİYECEK-İÇECEK HİZMETLERİ YÖNETİMİ 0732211,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

MENÜ PLANLAMA 0726215,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

ÇOCUK BESLENMESİ 0734218 İÖ,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II 2201210,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ORGANİZASYONU 2201107,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II 0726222,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

PASTANE ÜRÜNLERİ 2201303,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

BESLENME İLKELERİ VE MENÜ PLANLAMA 0732108,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

GIDA TEKNOLOJİSİ 0732113,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

YÖRESEL MUTFAKLAR 2201403,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

ZİYAFET MUTFAĞI 0726422,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ÜRÜNLERİ 2215302 İÖ,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

MESLEK ETİĞİ 0732113,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

MENÜ PLANLAMA 0732433,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

GÖSTERİ SERVİSİ 2201306,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ORGANİZASYONU 2215107 İÖ,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

ZİYAFET MUTFAĞI 2201404,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

DANIŞMANLIK 2201111,2017-2018,Önlisans (Türkçe)

GÖSTERİ SERVİSİ 2201306,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ORGANİZASYONU 2215107 İÖ,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

DÜNYA MUTFAKLARI 2201402,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

DÜNYA MUTFAKLARI 0726417,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

DANIŞMANLIK 2201212,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

DÜNYA MUTFAKLARI 2215402 İÖ,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ÇEŞİTLERİ 0726415,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

MENÜ PLANLAMA 2215205 İÖ,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

ZİYAFET MUTFAĞI 2201404,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

MENÜ PLANLAMA 2201205,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II 2201210,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ORGANİZASYONU 2201107,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

ZİYAFET MUTFAĞI 2215404 İÖ,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ÜRÜNLERİ 2215302 İÖ,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

ZİYAFET MUTFAĞI 0726422,2016-2017,Önlisans (Türkçe)

ZİYAFET MUTFAĞI 2201404,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

MENÜ PLANLAMA 0726215,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

DÜNYA MUTFAKLARI 0726417,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

GÖSTERİ SERVİSİ 2201306,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK PLANLAMA 2201106,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

MENÜ PLANLAMA 0737338 İÖ,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

MENÜ PLANLAMA 2201205,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

MENÜ PLANLAMA 0732433,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

GIDA VE PERSONEL HİJYENİ 0737335 İÖ,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

PASTANE ÜRÜNLERİ 0726318,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ-II 2215210 İÖ,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ÜRÜNLERİ 2215302 İÖ,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK PLANLAMA 2215106 İÖ,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

DÜNYA MUTFAKLARI 2215402 İÖ,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

PASTANE ÜRÜNLERİ 0726312,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

GIDA VE PERSONEL HİJYENİ 0732335,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ÜRÜNLERİ 0726318,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

DÜNYA MUTFAKLARI 2201402,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

PASTANE ÜRÜNLERİ 2201303,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ-II 2201210,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

ZİYAFET MUTFAĞI 2215404 İÖ,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

GÖSTERİ SERVİSİ-II 0726320,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

TURİZM MEVZUATI 0737437 İÖ,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ-II 0726222,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

MESLEK ETİĞİ 0737120 İÖ,2014-2015,Önlisans (Türkçe)

DÜNYA MUTFAĞI,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

ZİYAFET MUTFAĞI (İÖ),2013-2014,Önlisans (Türkçe)

MÖNÜ PLANLAMA,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ÜRÜNLERİ,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

GÖSTERİ SERVİSİ,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

ÇOCUK BESLENMESİ (İÖ),2013-2014,Önlisans (Türkçe)

PİŞİRME TEKNİKLERİ,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

SOĞUK MUTFAK (İÖ),2013-2014,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ÜRÜNLERİ (İÖ),2013-2014,Önlisans (Türkçe)

SOĞUK MUTFAK,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

MÖNÜ PLALAMA,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

ZİYAFET MUTFAĞI,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II (İÖ),2012-2013,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK PLALAMA (İÖ),2012-2013,Önlisans (Türkçe)

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK PLANLAMA,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

PASTANE ÜRÜNLERİ,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

MÖNÜ PLANLAMA (İÖ),2012-2013,Önlisans (Türkçe)

DÜNYA MUTFAĞI,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

GÖSTERİ SERVİSİ II,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

ÇOCUK BESLENMESİ (İÖ),2012-2013,Önlisans (Türkçe)

İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ (İÖ),2011-2012,Önlisans (Türkçe)

ÇEVRE KORUMA,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

DÜNYA MUTFAĞI,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

ÇOCUK BESLENMESİ (İÖ),2011-2012,Önlisans (Türkçe)

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK PLANLAMA,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

MÖNÜ PLANLAMA,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

MÖNÜ PLANLAMA (TURİZM PRG),2011-2012,Önlisans (Türkçe)

MESLEKİ ETİK,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

MÖNÜ PLANLAMA,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

TURİZM MEVZUATI (İÖ),2011-2012,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ÜRÜNLERİ,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

YİYECEK İÇECEK SERVİSİ II,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ÇEŞİTLERİ,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

SOĞUK MUTFAK,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

GIDA KONT.MEV. VE MALZ. HS. 0726304,2004-2005,Önlisans (Türkçe)

BESLENME İLK.VE MENÜ PL. 0732108,2004-2005,Önlisans (Türkçe)

YEMEK SÜSLEME SANATI 0726406,2004-2005,Önlisans (Türkçe)

DEĞİŞİK BÖLGE MUTFAK ÖRNE. 0726403,2004-2005,Önlisans (Türkçe)

YİYECEK-İÇECEK HİZ.YÖNETİ. 0732211,2004-2005,Önlisans (Türkçe)

YİYECEK.HAZIRLAMA VE PİŞİRME TEK. 0726108,2004-2005,Önlisans (Türkçe)

KURUM BESLENMESİ 0726210,2004-2005,Önlisans (Türkçe)

MEZUNİYET ÇALIŞMASI 0726407,2004-2005,Önlisans (Türkçe)

ZİYAFET VE İKRAM HİZMETLERİ YÖNETİMİ 0732309,2004-2005,Önlisans (Türkçe)

ENDÜSTRİYEL YİYECEK ÜRETİMİ-1 0732420,2004-2005,Önlisans (Türkçe)

GENEL BESLENME 0726110,2004-2005,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK HİZMETLERİ YÖNET. 0732209,2004-2005,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK ORGANİZASYONU 0726306,2004-2005,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK TERMİNOLOJİSİ 0726303,2004-2005,Önlisans (Türkçe)

GIDA TEKNOLOJİSİ 0732113,2004-2005,Önlisans (Türkçe)

YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA 0726212,2004-2005,Önlisans (Türkçe)

GIDA HİJ. VE BESİN SAK. YÖN. 0726211,2003-2004,Önlisans (Türkçe)

MUTFAK HİZMETLERİ YÖNET. 0732209,2003-2004,Önlisans (Türkçe)

ENDÜSTRİYEL YİYECEK ÜRETİMİ-1 0732420,2003-2004,Önlisans (Türkçe)

KALİTE GÜVENCE VE STANDARTLARI 0734208,2003-2004,Önlisans (Türkçe)

YEM. PİŞ.TEK.TARİFE.STD. KULLA. 0726208,2003-2004,Önlisans (Türkçe)

Yayınlar&Eserler

İndeks Türü - Makale Sayısı Grafiği

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (YOKSIS) : 1

Makale Adı : GAP BÖLGESİNDE YEMEK KÜLTÜRÜ

Yazar Bilgisi : ÖZBUDUN HAFİZE
Dergi Adı : GAP GEZGİNİ
Cilt : 1
ISSN : ISSN 0000-0000
Yayın Tarihi : 2005

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Yıl - Atıf Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (Google Scholar) : 35

Makale Adı : Geriye dönüş üzerine bir araştırma

Yazar Bilgisi : M Bulut, S Dinçmen
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 4

Makale Adı : The Dimension of Belief in Veganism/Vegetarianism

Yazar Bilgisi : M Bulut, GY Tunçay
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 1

Makale Adı : GÖRME ENGELLİLERİN YOL HİKÂYELERİ: İSTANBUL ÖRNEĞİ.

Yazar Bilgisi : M ŞENGÜN, M BULUT
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Cemaat izinde bir görme biçimi arayışı:“İhsan Hala” belgeseli

Yazar Bilgisi : E Sabri, M Bulut
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 1

Makale Adı : Artifical Borders and Nationalism: Turkmen Migration From Iraq to İstanbul

Yazar Bilgisi : S Çataloğlu, M Bulut
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 3

Makale Adı : A bioethical approach: Vegan and vegetarian experiences

Yazar Bilgisi : GY Tunçay, M Bulut
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 14

Makale Adı : DUMUZİ-ENKİMDU’DAN, KABİL-HABİL’E YERLEŞİK HAYATIN SERÜVENİ

Yazar Bilgisi : M BULUT, A SEZENER
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 3

Makale Adı : Immigrants’ access to resources: The case of Syrian immigrants in Turkey

Yazar Bilgisi : M BULUT
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 5

Makale Adı : Dönüşen düğüne tanıklık etmek

Yazar Bilgisi : M Bulut
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı : 3

Makale Adı : Dikili’nin Köylerinde Cenaze Törenlerinin Değişen Uygulamalari

Yazar Bilgisi : M Bulut
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Rain prayer: A case for Dikili Yağmur duası: Dikili örneği

Yazar Bilgisi : M Bulut, Z Karacagil
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı : 1

Makale Adı : Globalization, Transnational Migration and Associations

Yazar Bilgisi : S ÇATALOĞLU, M BULUT
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı : 1

Makale Adı : Siyah Sıcak Güneş Sedat Veyis Örnek

Yazar Bilgisi : SA Cengiz, M Bulut, G Bayraktutan
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı :

Makale Adı : GEÇİŞ RİTÜELLERİNDEN DOĞUM: SAĞALTIM YOLLARI?

Yazar Bilgisi : M Bulut
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı : 13

Makale Adı : Identity belonging changes through migration

Yazar Bilgisi : M Bulut
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı : 7

Makale Adı : Traditions transformed within the scope of rural tourism: A sample for tourism village Kırsal turizm kapsamında dönüşen gelenekler: Turizm Köyü örneği

Yazar Bilgisi : M Bulut
Yayın Tarihi : 2016
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Vegan and vegetarianism as a life style Yaşam tarzı olarak vegan ve vejetaryenlik

Yazar Bilgisi : GYT Son, M Bulut
Yayın Tarihi : 2016
Atıf Sayısı : 22

Makale Adı : Yaşam tarzı olarak vegan ve vejetaryenlik

Yazar Bilgisi : TYG Son, M Bulut
Yayın Tarihi : 2016
Atıf Sayısı : 43

Makale Adı : Doğumdan Askerliğe Giden Yolda Geleneksel Kültürümüzde Çocuk

Yazar Bilgisi : M Bulut
Yayın Tarihi : 2015
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Yeryüzünü Gördü Sıvas’ dan, Yeryüzü Onunla Gördü Sıvas’ ı”: Tayfun Atay’la Söyleşi

Yazar Bilgisi : M Bulut
Yayın Tarihi : 2015
Atıf Sayısı : 2

Makale Adı : Post-natal practices in Kavak county and its villages: Mother and baby oriented treatment and protection ways Kavak ilçesi ve köylerinde doğum sonrası uygulamalar: Anne ve …

Yazar Bilgisi : M Bulut
Yayın Tarihi : 2014
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Kavak İlçesi ve Köylerinde Doğum Sonrası Uygulamalar: Anne ve Bebeğe yönelik Duyulan Korkular ve Sağaltım Yolları

Yazar Bilgisi : M Bulut
Yayın Tarihi : 2014
Atıf Sayısı : 7

Makale Adı : Mythology and Folklore of the Hui, A Muslim Chinese People

Yazar Bilgisi : M Bulut
Yayın Tarihi : 2014
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Practices with the newborns

Yazar Bilgisi : M Bulut
Yayın Tarihi : 2012
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Mardin’de Evlilikler

Yazar Bilgisi : M Bulut
Yayın Tarihi : 2011
Atıf Sayısı : 9

Makale Adı : The comparison of the identity description of the students and their political tendencies

Yazar Bilgisi : M Bulut
Yayın Tarihi : 2011
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Fiziksel şiddet kullanmaya ve insan öldürmeye ilişkin görüşler

Yazar Bilgisi : M Bulut
Yayın Tarihi : 2010
Atıf Sayısı : 1

Makale Adı : Kız ve erkek çocuklarının eş şiddetine bakış açılarının saptanması

Yazar Bilgisi : M Bulut
Yayın Tarihi : 2010
Atıf Sayısı : 1

Makale Adı : Öğrencilerin dini inançları ve kimlikleri ile siyasal tercihlerinin ilişkisi

Yazar Bilgisi : M Bulut
Yayın Tarihi : 2010
Atıf Sayısı : 4

Makale Adı : Mardin’de Albastidan Korunma Biçimleri

Yazar Bilgisi : M Bulut
Yayın Tarihi : 2010
Atıf Sayısı : 10

Makale Adı : Güneşe Yüzünü Dönenler

Yazar Bilgisi : M Bulut
Yayın Tarihi : 2009
Atıf Sayısı : 2

Makale Adı : Kadın, kültür ve depresyon

Yazar Bilgisi : M BULUT
Yayın Tarihi : 2005
Atıf Sayısı :

Makale Adı : TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İNSAN İLİŞKİLERİ ANABİLİM DALI

Yazar Bilgisi : M BULUT
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Sedat Veyis Örnek’in Kronolojik Biyografisi

Yazar Bilgisi : T Atay, M Bulut, M Üçer
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Bu Bölümde Neler Öğreneceğiz?

Yazar Bilgisi : M BULUT, ÖÜGY TUNÇAY
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :
Sistemde kayıtlı makale kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı bildiri kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı kitap kaydı bulunamadı!

Proje&Patent&Tasarım

Sistemde kayıtlı proje kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı proje kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı patent kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı tasarım kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı sanat kaydı bulunamadı!

Bilimsel Faaliyetler

Sistemde kayıtlı üyelik bilgisi bulunamadı!
Sistemde kayıtlı editörlük bilgisi bulunamadı!

Temel Alan : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı

Bilim Alanı : Turizm

Anahtar Kelimeler :
Gastronomi



Güncelleme Tarihi : 2021-10-20 18:37:27

Başarılar & Tanınırlık

Uluslararası Empati Ödülü

2023

Diğer

TÜRKİYE

Duyurular & Dokümanlar

Sistemde kayıtlı duyuru kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı döküman kaydı bulunamadı!