YÖKSİS Son Veri Güncelleme Tarihi : 20.05.2025 21:07:54
Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 15.05.2025 22:09:13
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 8.04.2025 19:03:26
HÜBAP Son Veri Güncelleme Tarihi : 18.05.2025 00:49:24

Kişisel Bilgiler

PROF. İBRAHİM ABDÜLHEY HAYOĞLU




  • E-posta: ihayoglu@harran.edu.tr
  • Adres: -
  • İş Tel (Dahili): 0 (414) 318 30 00 / 3721
  • Bağlı Birimi : Gıda Teknolojisi
  • Web Adresi: https://havis.harran.edu.tr/ihayoglu

Eğitim Bilgileri

Mezuniyet

Doktora

1989 - 1995

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)/

Tez Adı: Kesecikli portakal suyu üretim teknolojisi üzerine bir araştırma

Yüksek Lisans

1986 - 1989

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

Tez Adı: Karpuzun meyve suyu sanayiinde kullanım olanakları üzerinde bir araştırma

Lisans

1981 - 1986

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

ZİRAAT FAKÜLTESİ/TARIM ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ/GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ PR./

Tez Adı: ---

Araştırma Alanları

Mühendislik Temel Alanı

Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Akademik Idari Deneyim

AKADEMİK ÜNVANLAR
PROFESÖR
2007 -
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

DOÇENT
2000 - 2007
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

YARDIMCI DOÇENT
1996 - 2000
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
1987 - 1995
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
ZİRAAT FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

YÖNETİMSEL GÖREVLER
Dekan
2019 -
HARRAN ÜNİVERSİTESİ

Dekan Yardımcısı
2004 - 2008
HARRAN ÜNİVERSİTESİ

MYO/Yüksekokul Müdürü
2015 - 2017
HARRAN ÜNİVERSİTESİ

Bölüm Başkanı
2001 - 2001
HARRAN ÜNİVERSİTESİ

Tezler

YÖNETİLEN TEZLER
Tunceli dağ sarımsağı ve Araban sarımsağından siyahsarımsakların üretim olanakları ve depolama sırasındameydana gelen değişiklikler
Harran Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
SELCEN GÜÇLÜ(Öğrenci),Yüksek Lisans,2024

Antepfıstığında aflatoksin ve okratoksin oluşumuna ağaç altı ve fiziksel kusurlu meyvelerin etkileri
Harran Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
SEYFETTİN POLAT(Öğrenci),Doktora,2023

Kapari meyve ve tomurcuğunda farklı kurutma sıcaklığının ürün özellikleri üzerine etkisi
Harran Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
SEDA ÇETİNKAYA(Öğrenci),Yüksek Lisans,2023

Melengiçli süt dilimi üretim olanakları
Harran Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
YUSRA BAYKARA(Öğrenci),Yüksek Lisans,2023

Vişne çekirdeğinden protein tozu üretimi ve farklı gıda matrikslerinin mikroenkapsülasyonunda kullanımı
Harran Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
BÜLENT BAŞYİĞİT(Öğrenci),Doktora,2022

Some properties of fruit juice produced by black raisins by traditional methods in Erbil region and changes during storage
Harran Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
SOZ DILDAR MAJEED(Öğrenci),Yüksek Lisans,2022

Determination of heavy metal quantity and quality in imported and local red meat in Northern Iraq (Erbil) region
Harran Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
ALI RAMADHAN ALI(Öğrenci),Yüksek Lisans,2021

Yeni bir izotonik içecek olarak; nar, kızılcık ve karadut suları ile zenginleştirilmiş elma suyu üretim olanakları
Harran Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
ÖZNUR TOĞRUL(Öğrenci),Yüksek Lisans,2019

İçime hazır melengiç kahvesi ve depolama sırasında meydana gelen değişimler
Harran Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
SARA BULUT(Öğrenci),Yüksek Lisans,2019

Mikroenkapsüle meyan kökü (Glycyrrhiza glabra L.) şerbeti (çayı) üretimi ve depolamanın kalite üzerine etkisi
Harran Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
BÜLENT BAŞYİĞİT(Öğrenci),Yüksek Lisans,2017

İstiridye mantarından (Pleurotus ostreatus) mantar tozu ve cips üretiminin optimizasyonu
Harran Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
NURCAN DOĞAN(Öğrenci),Doktora,2016

Melengiç (Pistacia terebinthus), buttum (Pistacia khinjuk) ve antepfıstığı (Pistacia vera) meyvelerinde kurutmanın bazı meyve özellikleri üzerine etkisi
Harran Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
SEYFETTİN POLAT(Öğrenci),Yüksek Lisans,2016

Siyah dut meyvesinden antosiyaninlerin elde edilmesi ve elde edilen doğal renk maddesinin gıda sanayinde kullanım olanakları
Harran Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
FATMA HEPSAĞ(Öğrenci),Doktora,2015

Nar ve nar suyunun lokum üretiminde kullanım olanakları
Harran Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
AYLİN DİRİK(Öğrenci),Yüksek Lisans,2009

Krem yapılı antepfıstığı ezmesi üretiminde antepfıstığı miktarının ve depolama koşullarının ürün kalitesi üzerine etkileri
Harran Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
ÖMER FARUK GAMLI(Öğrenci),Doktora,2009

Farklı oranlarda kuru meyve ilavesinin ve depolama süresinin tahin helvasının bazı kalite özellikleri üzerine etkisi
Harran Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
HÜLYA SOYDİNÇ(Öğrenci),Yüksek Lisans,2005

Farklı ambalaj ve depolama koşullarının antepfıstığı ezmesinin kalitesi üzerine etkisi
Harran Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
ÖMER FARUK GAMLI(Öğrenci),Yüksek Lisans,2004

Şanlıurfa yöresi gün pekmezlerinin üretim tekniğinin belirlenmesi ve bazı fiziksel-kimyasal özelliklerinin karşılaştırılması
Harran Üniversitesi / Fen Bilimleri Enstitüsü / Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
ALİ TOKER(Öğrenci),Yüksek Lisans,2002

Dersler

VERİLEN DERSLER

Meyve-Sebze Ürünleri Teknolojisi,2013-2014,Lisans (Türkçe)

Zeytin ve Zeytinyağı İşleme Teknolojisi ,2013-2014,Yüksek Lisans (Türkçe)

Gıdalarda Aroma ve Aroma Maddeleri,2013-2014,Yüksek Lisans (Türkçe)

Meyve Sebze Değerlendirme Tekniği,2013-2014,Lisans (Türkçe)

Özel Gıdalar Teknolojisi,2013-2014,Lisans (Türkçe)

Gıdaların Duyusal Değerlendirme Yöntemleri,2013-2014,Yüksek Lisans (Türkçe)

Alkolsüz içecekler ve içecek teknolojisi,2013-2014,Yüksek Lisans (Türkçe)

Temel işlemler I,2013-2014,Lisans (Türkçe)

Temel İşlemler II,2013-2014,Lisans (Türkçe)

Yayınlar&Eserler

Sistemde kayıtlı makale kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı makale kaydı bulunamadı!

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (WOS) : 14

Makale Adı : Improving mulberry shelf-life with 1-Methylcyclopropene and modified atmosphere packaging

Yazar Bilgisi : Kizildeniz, T, Hepsag, F, Hayoglu, I
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 9
Yayın Yeri : BIOCHEMICAL SYSTEMATICS AND ECOLOGY

Makale Adı : Spectroscopic (LC-ESI-MS/MS, FT-IR, NMR) and functional characterization of fruit seed oils extracted with green technology: A comparative study with Prunus cerasus and Punica granatum oils

Yazar Bilgisi : Basyigit, B, Saglam, H, Hayoglu, I, Karaaslan, M
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 4
Yayın Yeri : JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

Makale Adı : Optimization and comparison of three cooking methods for wheat flour-oyster mushroom (P. ostreatus) powder composite chips

Yazar Bilgisi : Dogan, N, Dogan, C, Çam, M, Hayoglu, I
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 10
Yayın Yeri : JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

Makale Adı : Responses of processing tomato (Solanum lycopersicum Mill) to regulated deficit irrigation under semi-arid conditions: yield and quality

Yazar Bilgisi : Comlekcioglu, N, Simsek, M, Hayoglu, I, Zorlugenc, FK
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 0
Yayın Yeri : -

Makale Adı : LIQUORICE (GLYCYRRHIZA GLABRA L.) ROOT SHERBET (EXTRACT): MICROENCAPSULATION AND STORAGE STABILITY

Yazar Bilgisi : Basyigit, B, Hayoglu, I
Yayın Tarihi : 2019
Atıf Sayısı : 4
Yayın Yeri : ACTA ALIMENTARIA

Makale Adı : Physical and chemical properties of some pistachio varieties (Pistacia vera L.) and oils grown under irrigated and non-irrigated conditions in Turkey

Yazar Bilgisi : Kola, O, Hayoglu, I, Türkoglu, H, Parildi, E, Ak, BE, Akkaya, MR
Yayın Tarihi : 2018
Atıf Sayısı : 6
Yayın Yeri : QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS & FOODS

Makale Adı : A Novel Spice: Pickled Pepper Powder and Some Quality Aspects

Yazar Bilgisi : Cankaya, H, Hayoglu, I, Turkoglu, H
Yayın Tarihi : 2017
Atıf Sayısı : 1
Yayın Yeri : POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES

Makale Adı : Cream Zahter: A Functional Food Some Chemical and Sensory Properties

Yazar Bilgisi : -
Yayın Tarihi : 2016
Atıf Sayısı : 2
Yayın Yeri : CURRENT RESEARCH IN NUTRITION AND FOOD SCIENCE

Makale Adı : OPTIMIZATION OF DRYING PROCESS OF MUSHROOM POWDER PRODUCTION FROM PLEUROTUS OSTREATUS USING RESPONSE SURFACE METHODOLOGY

Yazar Bilgisi : Dogan, N, Dogan, C, Bilgin, S, Hayoglu, I, Dagistanli, Ö
Yayın Tarihi : 2015
Atıf Sayısı : 1
Yayın Yeri : PAMUKKALE UNIVERSITY JOURNAL OF ENGINEERING SCIENCES-PAMUKKALE UNIVERSITESI MUHENDISLIK BILIMLERI DERGISI

Makale Adı : MOISTURE ADSORPTION CHARACTERISTICS OF PISTACHIO NUT CREAM: A NEW FOOD PRODUCT

Yazar Bilgisi : Gamli, OF, Hayoglu, I, Turkoglu, H
Yayın Tarihi : 2012
Atıf Sayısı : 0
Yayın Yeri : ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE

Makale Adı : The Effects of Storage on Colour of Spreadable Pistachio Nut Paste

Yazar Bilgisi : Gamli, OF, Hayoglu, I, Turkoglu, H, Ak, BE
Yayın Tarihi : 2011
Atıf Sayısı : 0
Yayın Yeri : -

Makale Adı : CHEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF VERJUICE, A TRADITIONAL TURKISH NON-FERMENTED BEVERAGE FROM KABARCIK AND YEDIVEREN GRAPES

Yazar Bilgisi : Hayoglu, I, Kola, O, Kaya, C, Özer, S, Turkoglu, H
Yayın Tarihi : 2009
Atıf Sayısı : 36
Yayın Yeri : JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION

Makale Adı : Water sorption isotherms of pistachio nut paste

Yazar Bilgisi : Hayoglu, I, Gamli, OF
Yayın Tarihi : 2007
Atıf Sayısı : 20
Yayın Yeri : INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY

Makale Adı : The effect of the different packaging and storage conditions on the quality of pistachio nut paste

Yazar Bilgisi : Gamli, ÖF, Hayoglu, I
Yayın Tarihi : 2007
Atıf Sayısı : 49
Yayın Yeri : JOURNAL OF FOOD ENGINEERING
Sistemde kayıtlı bildiri kaydı bulunamadı!

Ulusal - Uluslararası Grafiği

Toplam Kitap Sayısı : 5

Kitap Adı : Turizm Araştırmaları 2024

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : HAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEY,Hayoğlu Berika,ÜNSAL AHMET SABRİ
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Meyve ve Sebze Teknolojisi>Gıda Teknolojileri>Gıda ve Beslenme Bilimi
Yayın Evi : Paradigma Akademi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-6321-84-7
Basım Türü :Elektronik
YIL :2024

Kitap Adı : NAR YETİŞTİRİCİLİĞİ

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : AK BEKİR EROL, HAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEY, Hatipoğlu Halil, Akkuş Gökhan, Aydınlık Yeter
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Meyve ve Sebze Teknolojisi>Meyve işleme
Yayın Evi : İKSAD
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-367-602-5
Basım Türü :Basılı
YIL :2023

Kitap Adı : Tarımda İş Sağlığı ve Güvenliği

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : ATLI AYHAN,AKIN MUTLU BUKET,HAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEY,SERPEN Adnan,GÜZEL Burçin Hülya,ÖZGÜLCÜ Şenay,ALTUNOĞLU Cahit Coşkun,AKIN Ayşegül,DİKAYAK Meral Abak,ÇELİKAY Nermin,AYVAZ Murat,MULAOĞLU Şahhüseyin
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Yayın Evi : Harran Üniversitesi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-975-7113-53-9
Basım Türü :Basılı
YIL :2016

Kitap Adı : FICEER

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : HAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEY,ÇELİK ŞEREFETTİN,ARTIK NEVZAT,ATASOY AHMET FERİT
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Yayın Evi : The Federation of Engineering Institutions of Islamic Countries
Yayın Dili :İngilizce
ISBN :978-967-5995-11-8
Basım Türü :Basılı
YIL :2015

Kitap Adı : Türkiye Ziraat Mühendisliği VIII Teknik Bildiriler Kitabı

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : HAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEY,ÜNSAL AHMET SABRİ,KOLA OSMAN,KARAKAYA MUSTAFA,ŞENEL EBRU,ŞANLI TUBA
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Yayın Evi : Özdoğan Matbaa Yayın Hed. Eşya San. Tic. Ltd. Şti.Matbaacılar Sitesi 558. Sokak No:29 İvedik OSBYenimahalle ANKARA
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :ISBN-978-605-01-0676-3
Basım Türü :Basılı
YIL :2015

Proje&Patent&Tasarım

Kapsam Adı - Proje Sayısı Grafiği

Proje Türü - Proje Sayısı Grafiği

Proje Durumu - Proje Sayısı Grafiği

Proje Yılı - Proje Sayısı Grafiği

Toplam Proje Sayısı (YOKSIS) : 17

Proje Adı: Güneydoğu Anadolu Bölgesinde (GAP) yetiştirilen bazı ekmeklik buğdayların tandır ekmeği üretimine uygunluğunun belirlenmesi

Başlama Tarihi : 07.02.2023
Bitiş Tarihi : 20.12.2023
Proje Konusu : Tahıl (Hububat)
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Güncelleme Tarihi : 2024-01-03 15:55:53

Proje Adı: ANTEPFISTIĞINDA AFLATOKSİN VE OKRATOKSİN A OLUŞUMUNA, AĞAÇ ALTI VE FİZİKSEL KUSURLU MEYVELERİN ETKİLERİ

Başlama Tarihi : 16.10.2019
Bitiş Tarihi : 01.10.2023
Proje Konusu : ANTEPFISTIĞINDA AFLATOKSİN VE OKRATOKSİN A OLUŞUMUNA, AĞAÇ ALTI VE FİZİKSEL KUSURLU MEYVELERİN ETKİLERİ
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Güncelleme Tarihi : 2023-12-27 13:10:01

Proje Adı: Reyhanın (Ocimumbasilicum L.) gıda sanayisinde içecek olarak kullanım olanakları

Başlama Tarihi : 28.04.2017
Bitiş Tarihi : 16.10.2018
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2023-10-11 16:29:01

Proje Adı: Reyhanın (Ocimum bsilicum L.) Gıda Sanayisinde İçecek Olarak Kullanım Olanakları

Başlama Tarihi : 28.04.2017
Bitiş Tarihi : 16.10.2018
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2019-01-03 15:17:56

Proje Adı: İnstant/Mikroenkapsüle meyan kökü (Glycyrrhiza glabra L.) çayı (şerbeti) üretimi ve mikreonkapsülasyonun raf ömrü üzerine etkisi

Başlama Tarihi : 24.02.2017
Bitiş Tarihi : 29.12.2017
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2023-10-11 16:28:29

Proje Adı: Menengiç Pistacia terebinthus Bıttım Pistacia khinjuk ve Antepfıstığı Pistacia vera Meyvelerinde Kurutmanın Bazı Meyve Özellikleri Üzerine Etkisi

Başlama Tarihi : 06.03.2015
Bitiş Tarihi : 20.12.2016
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2017-01-05 15:07:19

Proje Adı: İstridye Mantarından Cips Ve Gevrek Üretiminin Optimizasyonu

Başlama Tarihi : 05.12.2014
Bitiş Tarihi : 15.04.2016
Proje Konusu : İstridye mantarının değerlendirilmesi ve gıda sanayiine yeni ürünler kazandırılması
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2017-01-05 15:07:27

Proje Adı: SİYAH DUT MEYVESİNDEN ANTOSİYANİNLERİN ELDE EDİLMESİ VE ELDE EDİLEN DOĞAL RENK MADDESİNİN GIDA SANAYİİNDE KULLANIM OLANAKLARI

Başlama Tarihi : 15.03.2013
Bitiş Tarihi : 06.04.2015
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2016-01-14 11:39:25

Proje Adı: Nar ve Nar Suyunun Lokum Üretiminde Kullanım Olanakları

Başlama Tarihi :
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : BAP
Güncelleme Tarihi : 2015-12-31 15:05:48

Proje Adı: Krem Yapılı Antepfıstığı Ezmesi Üretiminde Antepfıstığı Miktarının ve Depolama Koşullarının Ürün Kalitesi Üzerine Etkileri

Başlama Tarihi :
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : BAP
Güncelleme Tarihi : 2015-12-31 15:09:12

Proje Adı: Yarı Kurak İklim Koşullarında Kontrollü Kısıtlı Sulamanın Domates Lycopersicon Esculentum L Verimine Verim Bileşenlerine Ve Kurutma Kalitesine Etkileri

Başlama Tarihi :
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : TÜBİTAK PROJESİ
Güncelleme Tarihi : 2015-12-31 15:02:22

Proje Adı: Fraklı Oranlarda Kuru Meyve İlavesinin ve Depolama Süresinin Tahin Helvasının Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi

Başlama Tarihi :
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : BAP
Güncelleme Tarihi : 2015-12-31 15:07:57

Proje Adı: GAP Bölgesinde Yapılan Tarımsal Araştırmalar Gereksinim Duyulan Yeni Araştırma Konuların ve Eylem Planının Oluşturulması

Başlama Tarihi :
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : TÜBİTAK PROJESİ
Güncelleme Tarihi : 2015-12-31 15:00:59

Proje Adı: Sulamanın Antepfıstığında Yağ Asidi Kompozisyonu Üzerine Etkisi

Başlama Tarihi :
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : BAP
Güncelleme Tarihi : 2015-12-31 14:57:26

Proje Adı: SİYAH DUTTAN ÜRETİLEN REÇELLERİN DEPOLAMA BOYUNCA ANTOSİYANİN İÇERİĞİ VE RENK DEĞİŞİMİ

Başlama Tarihi :
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : BAP
Güncelleme Tarihi : 2015-12-31 14:46:56

Proje Adı: Farklı Ambalaj ve Depolama Koşullarının Antepfıstığı Ezmesinin Kalitesi Üzerine Etkisi

Başlama Tarihi :
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : BAP
Güncelleme Tarihi : 2015-12-31 15:07:06

Proje Adı: Şanlıurfa Yöresi Gün Pekmezlerinin Üretim Tekniğinin Belirlenmesi ve Bazı Fiziksel Kimyasal Özelliklerinin Karşılaştırılması

Başlama Tarihi :
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : BAP
Güncelleme Tarihi : 2015-12-31 15:08:32
Sistemde kayıtlı proje kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı patent kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı tasarım kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı sanat kaydı bulunamadı!

Bilimsel Faaliyetler

Sistemde kayıtlı üyelik bilgisi bulunamadı!
Sistemde kayıtlı editörlük bilgisi bulunamadı!

Temel Alan : Mühendislik Temel Alanı

Bilim Alanı : Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Anahtar Kelimeler :
Meyve ve Sebze Teknolojisi
Gıda Teknolojileri
Gıda ve Beslenme Bilimi

Güncelleme Tarihi : 2023-10-19 16:41:43

Başarılar & Tanınırlık

Sistemde kayıtlı ödül bilgisi kaydı bulunamadı!

Duyurular & Dokümanlar

Sistemde kayıtlı duyuru kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı döküman kaydı bulunamadı!