YÖKSİS Son Veri Güncelleme Tarihi : 27.09.2025 18:37:22
Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 24.09.2025 13:39:20
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 24.09.2025 13:41:43
HÜBAP Son Veri Güncelleme Tarihi : 24.09.2025 00:14:18

Kişisel Bilgiler

DR. ÖĞR. ÜYESİ ONUR ERASLAN




  • E-posta: onureraslan@harran.edu.tr
  • Adres: -
  • İş Tel (Dahili): 0 (414) 318 30 00 / 2242
  • Bağlı Birimi : Aşçılık
  • Web Adresi: https://havis.harran.edu.tr/onureraslan

Eğitim Bilgileri

Mezuniyet

Doktora

2019 - 2024

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR)/

Tez Adı: Gastronomi turizminin gelişimine yerel halkın katılım düzeyinin belirlenmesi: Şanlıurfa örneği

Yüksek Lisans

2013 - 2018

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK (YL) (TEZLİ)/

Tez Adı: İşletmelerde nakit akım analizi ve Borsa İstanbul turizm şirketlerinde bir uygulama

Lisans

2008 - 2010

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

İŞLETME FAKÜLTESİ/İŞLETME BÖLÜMÜ/İŞLETME PR. (AÇIKÖĞRETİM)/

Tez Adı: ---

Lisans

2008 - 2011

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU/KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ/KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ PR. (İÖ)/

Tez Adı: ---

Önlisans

2006 - 2008

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

BALIKESİR MESLEK YÜKSEKOKULU/İKTİSADİ VE İDARİ PROGRAMLAR BÖLÜMÜ/TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PR. (İÖ)/

Tez Adı: ---

Araştırma Alanları

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı

Turizm

Akademik Idari Deneyim

AKADEMİK ÜNVANLAR
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
2019 -
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
HALFETİ MESLEK YÜKSEKOKULU / OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

YÖNETİMSEL GÖREVLER
MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı
2022 - 2024
HARRAN ÜNİVERSİTESİ

Yönetim Kurulu Üyeliği
2022 - 2024
HARRAN ÜNİVERSİTESİ

Program Başkanı
2022 - 2025
HARRAN ÜNİVERSİTESİ

Kurumsal İletişim Koordinatörü
2022 -
HARRAN ÜNİVERSİTESİ

Komisyon Başkanlığı
2022 -
HARRAN ÜNİVERSİTESİ

İş Yeri Eğitimi ve Uygulaması Koordinatörü
2022 -
HARRAN ÜNİVERSİTESİ

Program Başkanı
2019 - 2022
HARRAN ÜNİVERSİTESİ

Komisyon Üyeliği
2019 -
HARRAN ÜNİVERSİTESİ

Tezler

YÖNETİLEN TEZLER

Yönetilen tez bilgisi bulunamadı.

Dersler

VERİLEN DERSLER

Gastronomiye Giriş,2024-2025,Önlisans (Türkçe)

Danışmanlık,2024-2025,Önlisans (Türkçe)

Türk Mutfak Kültürü,2024-2025,Önlisans (Türkçe)

Dünya Mutfakları I,2024-2025,Önlisans (Türkçe)

Mutfakta Tanıtım ve Satış Geliştirme,2024-2025,Önlisans (Türkçe)

Ziyafet ve Organizasyon Yönetimi,2024-2025,Önlisans (Türkçe)

Dünya Mutfakları II,2024-2025,Önlisans (Türkçe)

İlk Yardım,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Mutfakta Tanıtım ve Satış Geliştirme,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Genel Turizm,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Dünya Mutfakları I,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Gastronomiye Giriş,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Staj,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Ziyafet ve Organizasyon Yönetimi,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Danışmanlık,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Mutfak Yönetimi,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Mutfak Yönetimi,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Türk Mutfak Kültürü,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Dünya Mutfakları II,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Turizm Ekonomisi,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Kongre ve Fuar Organizasyonu,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Yiyecek İçecek Servisi,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Türk Mutfak Kültürü,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Genel Turizm,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Bitirme Projesi,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Turizmde Ulaştırma Hizmetleri,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Danışmanlık,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Servis Teknikleri,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Dünya Mutfakları I,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Gastonomiye Giriş,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Dünya Mutfakları II,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

İlk Yardım,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Ziyafet Organizasyon Yönetimi,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Yöresel Mutfaklar,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Servis Teknikleri,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Rekreasyon Yönetimi,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Konuk İletişimi,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Danışmanlık,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Bilgi ve İletişim Teknolojisi,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Genel Turizm,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Rekreasyon Yönetim,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Ziyafet ve Organizasyon Yönetimi,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Pasta Ürünleri,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

İlk Yardım,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Bitirme Projesi,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Gastronomiye Giriş,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Kongre ve Fuar Organizasyonu,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Mutfakta Tanıtım ve Satış Geliştirme,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Türk Mutfak Kültürü,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Bitirme Pojesi,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Servis Teknikleri,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Türk Mutfak Kültürü,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Bilgi ve İletişim Teknolojisi,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Pasta Ürünleri,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Ziyafet Organizasyon Yönetimi,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Danışmanlık,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Gastronomiye Giriş,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Genel Turizm,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Mutfakta Tanıtım ve Satış Geliştirme,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Rekreasyon Yönetimi,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Turizmde İletişim,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Yöresel Mutfaklar,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Konukla İletişim,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

İlk Yardım,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Mutfak Çeşitleri,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Genel Turizm,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Gastronomiye Giriş,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Yöresel Mutfaklar,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

İlk Yardım,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Servis Teknikleri,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Mutfak Ürünleri,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Pasta Ürünleri,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Beslenme İlkeleri,2019-2020,Önlisans (Türkçe)

Yayınlar&Eserler

İndeks Türü - Makale Sayısı Grafiği

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (YOKSIS) : 9

Makale Adı : Health Effects of a Vegan Diet

Yazar Bilgisi : TÜYSÜZ Vildan,ÇAPAN OSMAN,ERASLAN ONUR,SEMİNT SERKAN
Dergi Adı : International Journal of Environmental Sciences
Cilt : 11
ISSN : 2229-7359
Yayın Tarihi : 2025

Makale Adı : Tourism Through Local Eyes: Insights From Archaeodestinations Within A Sustainable Archaeotourism Framework

Yazar Bilgisi : BİLGİÇLİ İSMAİL,GÜNDEN YASİN,GÜNDEN BURCU,ÖRGÜN EMRAH,ERASLAN ONUR
Dergi Adı : GOYA
Cilt : 18
ISSN : 0017-2715
Yayın Tarihi : 2025

Makale Adı : Gastronomy And Popular Food Programs: A Research From An Academic Perspective

Yazar Bilgisi : SEMİNT SERKAN,TÜYSÜZ VİLDAN,ÖRGÜN EMRAH,ÇELEN ONUR,ERASLAN ONUR
Dergi Adı : Dizhen Dizhi
Cilt : 17
ISSN : 0253-4967
Yayın Tarihi : 2025

Makale Adı : Formation of Talent Mentality in Human Capital and Its Effects on Organizational Performance: The Example of Hotel Businesses

Yazar Bilgisi : ÇELEN ONUR,ÇİLESİZ EMRE,ÜNAL AYDIN,GÖÇGÜN BÜNYAMİN,ERASLAN ONUR
Dergi Adı : Revista Gestão & Tecnologia
Cilt : 25
ISSN : 2177-6652
Yayın Tarihi : 2025

Makale Adı : MEDICAL GASTRONOMY: A NEW TREND FOR THE FUTURE OF THE GASTRONOMY SECTOR POST COVID-19

Yazar Bilgisi : ERASLAN ONUR,KARAÇAR ERCAN,ŞAT RANA,KÜTÜKLÜ DAMLA
Dergi Adı : International Journal of Ecosystems and Ecology Science (IJEES)
Cilt : 15
ISSN : 2224-4980
Yayın Tarihi : 2025

Makale Adı : Leisure and Recreation in the Context of Philosophical Approaches

Yazar Bilgisi : KAN SÖNMEZ NESLİHAN,ERASLAN ONUR,BİLGİÇLİ İSMAİL,Murat Muhammed Çağrı,ÇİLESİZ EMRE
Dergi Adı : GRADIVA REVİEW JOURNAL
Cilt : 11
ISSN : 0363-8057
Yayın Tarihi : 2025

Makale Adı : Analysis of the Concept of Slow Food with Word Association Test

Yazar Bilgisi : ÇELEN ONUR,ÖRGÜN EMRAH,ÜNAL AYDIN,KARADAĞ LEVENT,ERASLAN ONUR
Dergi Adı : American Journal of Psychiatric Rehabilitation
Cilt : 28
ISSN : 1548-7776
Yayın Tarihi : 2025

Makale Adı : Sokak Lezzetlerinin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi: Şanlıurfa Örneği

Yazar Bilgisi : ERASLAN ONUR, AYMANKUY YUSUF
Dergi Adı : International Journal Of Tourism And Destination Studies - IJOTADS
Cilt : 2
ISSN : 2822-6089
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : İşletmelerde Nakit Akım Analizi ve Borsa İstanbul Turizm Şirketlerinde Bir Uygulama

Yazar Bilgisi : ERASLAN ONUR,MET ÖNDER
Dergi Adı : Ida Academia Muhasebe ve Maliye Dergisi
Cilt : 3
ISSN : 2618-5679
Yayın Tarihi : 2020

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (Google Scholar) : 21

Makale Adı : Analysis of the Concept of Slow Food with Word Association Test

Yazar Bilgisi : O Çelen, E Örgün, A Ünal, L Karadağ, O Eraslan
Yayın Tarihi : 2025
Atıf Sayısı : 1

Makale Adı : Formatıon of talent mentalıty ın human capıtal and ıts effects on organızatıonal performance: the example of hotel busınesses.

Yazar Bilgisi : O Çelen, E Çilesiz, A Ünal, B Göçgün, O Eraslan
Yayın Tarihi : 2025
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Medical Gastronomy a New Trend For The Future Of The Gastronomy Sector Post Covid 19

Yazar Bilgisi : O Eraslan, E Karaçar, R Şat, D Kütüklü
Yayın Tarihi : 2025
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Gastronomy And Popular Food Programs: A Research From An Academic Perspective

Yazar Bilgisi : S Semint, V Tüysüz, E Örgüm, O Çelen, O Eraslan
Yayın Tarihi : 2025
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Health Effects of a Vegan Diet

Yazar Bilgisi : V TÜYSÜZ, O ÇAPAN, O ERASLAN, S SEMİNT
Yayın Tarihi : 2025
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Leisure and Recreation in the Context of Philosophical Approaches

Yazar Bilgisi : N Kan Sönmez, O Eraslan, İ Bilgiçli, MM Çağrı, E Çilesiz
Yayın Tarihi : 2025
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Tourism Through Local Eyes: Insights From Archaeodestinations Within A Sustainable Archaeotourism Framework

Yazar Bilgisi : İ Bilgiçli, Y Günden, B Günden, E Örgün, O Eraslan
Yayın Tarihi : 2025
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Gastronomi turizminin gelişimine yerel halkın katılım düzeyinin belirlenmesi: Şanlıurfa örneği

Yazar Bilgisi : O Eraslan
Yayın Tarihi : 2024
Atıf Sayısı : 1

Makale Adı : Festivallerin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi: Halfeti Meyve Yemekleri Festivali Örneği

Yazar Bilgisi : O Eraslan
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 4

Makale Adı : Sokak Lezzetlerinin Gastronomi Turizmi Açısından Değerlendirilmesi: Şanlıurfa Örneği

Yazar Bilgisi : O ERASLAN, Y AYMANKUY
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı : 5

Makale Adı : Türkiye’de Turizmin İnşa Sürecinde Demokrat Parti Politikaları

Yazar Bilgisi : A İlyas, O Eraslan
Yayın Tarihi : 2023
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Bursa Aşçılar Derneği

Yazar Bilgisi : O Eraslan
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Ege Profesyonel Aşçılar Derneği

Yazar Bilgisi : O Eraslan
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Turizm ve Destinasyon Pazarlamasında Bilgi Sistemleri

Yazar Bilgisi : H Eraslan, O Eraslan
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Turistik Tüketicilerin Güvenli Turizm Sertifikası Algılarını Ölçmeye Yönelik Bir Araştırma

Yazar Bilgisi : Ş Aymankuy, Y Aymankuy, H Eraslan, O Eraslan
Yayın Tarihi : 2022
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Akıllı Destinasyon Yönetimi ve Turizm Uygulamaları

Yazar Bilgisi : H Eraslan, O Eraslan
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Turizm Destinasyonlarına Yönelik Yapılan Çevrimiçi Ziyaretçi Yorumlarının İncelenmesi: Sakin Şehir Halfeti Örneği

Yazar Bilgisi : H Eraslan, O Eraslan
Yayın Tarihi : 2021
Atıf Sayısı : 5

Makale Adı : İşletmelerde Nakit Akım Analizi ve Borsa İstanbul Turizm Şirketlerinde Bir Uygulama

Yazar Bilgisi : O Eraslan, MET Önder
Yayın Tarihi : 2020
Atıf Sayısı : 4

Makale Adı : VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi

Yazar Bilgisi : B KİTABI
Yayın Tarihi : 2014
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Arkeolojik sit alanlarına yönelik e-yorumların içerik analizi

Yazar Bilgisi : Ö Köroğlu, G Cevizkaya, İH Kazoğlu, H Ar, O Eraslan, Ö Açıksözlü
Yayın Tarihi : 2014
Atıf Sayısı : 19

Makale Adı : MEDICAL GASTRONOMY: A NEW TREND FOR THE FUTURE OF THE GASTRONOMY SECTOR POST COVID-19

Yazar Bilgisi : O ERASLAN, E KARACAR, R ŞAT, D KÜTÜKLÜ
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :
Sistemde kayıtlı makale kaydı bulunamadı!

Ulusal - Uluslararası Grafiği

Yıl - Bildiri Sayısı Grafiği

Toplam Bildiri Sayısı : 2

Bildiri Adı : Turistik Tüketicilerin Güvenli Turizm Sertifikası Algılarını Ölçmeye Yönelik Bir Araştırma

Etkinlik Adı : 2022 Ulusal Turizm Kongresi
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : AYMANKUY ŞİMAL, AYMANKUY YUSUF, ERASLAN HÜLYA, ERASLAN ONUR
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Turizm Pazarlaması>Otel İşletmeciliği>Güvenli Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 27.10.2022
Etkinlik Bitiş Tarihi :29.10.2022
Basım Tarihi :31.12.2022

Bildiri Adı : Arkeolojik SİT Alanlarına Yönelik E-Yorumların İçerik Analizi

Etkinlik Adı : VII. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : KÖROĞLU ÖZLEM,YALIN GÜLHAN,KAZOĞLU İBRAHİM HALİL,AR HİLMİ,ERASLAN ONUR,AÇIKSÖZLÜ ÖVGÜ
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı->Turizm
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 04.04.2014
Etkinlik Bitiş Tarihi :05.04.2014
Basım Tarihi :04.04.2014

Ulusal - Uluslararası Grafiği

Toplam Kitap Sayısı : 10

Kitap Adı : Rekreasyon ve Teknoloji

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : ERASLAN ONUR
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Rekreasyon Yönetimi>Turizm İşletmeciliği>Otel İşletmeciliği
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-5532-78-7
Basım Türü :Basılı
YIL :2025

Kitap Adı : Teknoloji ve Turizm

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : ERASLAN ONUR
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Turizm Pazarlaması>Turizm Ekonomisi
Yayın Evi : PA PARADİGMA AKADEMİ YAYINLARI
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-5850-14-0
Basım Türü :Elektronik
YIL :2025

Kitap Adı : Sosyal, İnsan ve İdari Bilimlerde Güncel Yaklaşımlar

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : İLYAS AHMET, ERASLAN ONUR
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Atatürk İlkeleri ve Cumhuriyet Tarihi
Yayın Evi : DUVAR YAYINEVİ
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-6507-72-2
Basım Türü :Basılı
YIL :2023

Kitap Adı : Turizm ve Destinasyon Araştırmaları III

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : ERASLAN ONUR
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Gastronomi>Turizm Pazarlaması>Rekreasyon Yönetimi>Festival Turizmi
Yayın Evi : Paradigma Akademi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-6905-62-7
Basım Türü :Basılı
YIL :2023

Kitap Adı : Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Kitap Türü : Ansiklopedi Maddesi / Kitap Bölümü
Yazar Adı : ERASLAN ONUR
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-430-045-5
Basım Türü :Basılı
YIL :2022

Kitap Adı : Türkiye Turizm Ansiklopedisi

Kitap Türü : Ansiklopedi Maddesi / Kitap Bölümü
Yazar Adı : ERASLAN ONUR
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-430-045-5
Basım Türü :Basılı
YIL :2022

Kitap Adı : Turizm ve Destinasyon Pazarlaması

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : ERASLAN HÜLYA, ERASLAN ONUR
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm Pazarlaması>Turizm İşletmeciliği>Rekreasyon Yönetimi>Turizm ve Destinasyon Pazarlaması
Yayın Evi : Nobel Akademik Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-427-386-5
Basım Türü :Basılı
YIL :2022

Kitap Adı : 22. Ulusal Turizm Kongresi Bildiriler Kitabı

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : AYMANKUY ŞİMAL,AYMANKUY YUSUF,ERASLAN HÜLYA,ERASLAN ONUR
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Turizm İşletmeciliği>Güvenli Turizm
Yayın Evi : Detay Yayıncılık
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-254-700-7
Basım Türü :Basılı+Elektronik
YIL :2022

Kitap Adı : DESTİNASYON KONULU GÜNCEL ARAŞTIRMALAR I

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : ERASLAN HÜLYA, ERASLAN ONUR
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm>Sürdürülebilir Turizm >Turizm Planlaması
Yayın Evi : Çizgi Kitabevi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-605-196-631-1
Basım Türü :Elektronik
YIL :2021

Kitap Adı : DESTİNASYON KONULU GÜNCEL ARAŞTIRMALAR II

Kitap Türü : Bilimsel Kitap / Kitap Bölümü
Yazar Adı : ERASLAN HÜLYA, ERASLAN ONUR
Alan Bilgisi :Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı>Turizm
Yayın Evi : Paradigma Akademi
Yayın Dili :Türkçe
ISBN :978-625-8009-80-4
Basım Türü :Basılı+Elektronik
YIL :2021

Proje&Patent&Tasarım

Kapsam Adı - Proje Sayısı Grafiği

Proje Türü - Proje Sayısı Grafiği

Proje Durumu - Proje Sayısı Grafiği

Proje Yılı - Proje Sayısı Grafiği

Toplam Proje Sayısı (YOKSIS) : 2

Proje Adı: Turizm Sektöründeki İşletme Sahipleri ve Çalışanlarına Yönelik Eğitimlerin Desteklenmesi

Başlama Tarihi : 31.03.2022
Bitiş Tarihi : 01.04.2022
Proje Konusu : Halfeti İlçesi'nde Turizm Sektöründe Bulunan İşletme Sahipleri ve Çalışanlarının Eğitimi
Proje Konum : Eğitmen
Proje Türü : Özel Kuruluşlar
Güncelleme Tarihi : 2024-01-03 20:17:16

Proje Adı: Halfeti Turizm Stratejisi ve Eylem Planı Hazırlaması

Başlama Tarihi : 02.03.2020
Bitiş Tarihi : 04.06.2021
Proje Konusu : Halfeti Turizm Stratejisi ve Eylem Planı Hazırlaması
Proje Konum : Danışman
Proje Türü : Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç)
Güncelleme Tarihi : 2024-10-18 18:40:00
Sistemde kayıtlı proje kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı patent kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı tasarım kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı sanat kaydı bulunamadı!

Bilimsel Faaliyetler

Sistemde kayıtlı üyelik bilgisi bulunamadı!
Sistemde kayıtlı editörlük bilgisi bulunamadı!

Temel Alan : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı

Bilim Alanı : Turizm

Anahtar Kelimeler :
Gastronomi ve Mutfak Sanatları
Otel İşletmeciliği
Turizm İşletmeciliği

Güncelleme Tarihi : 2023-10-03 11:17:13

Başarılar & Tanınırlık

Okul Birincisi

2012

Diğer

TÜRKİYE

Duyurular & Dokümanlar

Sistemde kayıtlı duyuru kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı döküman kaydı bulunamadı!