YÖKSİS Son Veri Güncelleme Tarihi : 24.09.2024 09:37:00
Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 24.09.2024 00:24:06
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 18.09.2024 10:46:24
HÜBAP Son Veri Güncelleme Tarihi : 24.09.2024 21:50:25

Kişisel Bilgiler

ÖĞR. GÖR. ŞÜKRAN TAŞKIN




  • E-posta: sukran.taskin@harran.edu.tr
  • Adres: -
  • İş Tel (Dahili): 0 (414) 318 30 00 / 3880
  • Bağlı Birimi : Aşçılık
  • Web Adresi: https://havis.harran.edu.tr/sukran.taskin

Eğitim Bilgileri

Mezuniyet

Yüksek Lisans

2018 - 2020

HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/İŞLETME (YL) (TEZLİ)/

Tez Adı: Destinasyon çekicilik unsuru olarak gastronomi turizminin yiyecek- içecek işletmesi özellikleri açısından değerlendirilmesi: Şanlıurfa ili örneği

Lisans

1995 - 1999

MERSİN ÜNİVERSİTESİ

TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK BÖLÜMÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK PR./

Tez Adı: ---

Araştırma Alanları

Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı

Turizm

Akademik Idari Deneyim

AKADEMİK ÜNVANLAR
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
2005 -
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
ŞANLIURFA SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

YÖNETİMSEL GÖREVLER
Program Başkanı
2006 -
HARRAN ÜNİVERSİTESİ

Tezler

YÖNETİLEN TEZLER

Yönetilen tez bilgisi bulunamadı.

Dersler

VERİLEN DERSLER

danışmanlık,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Pastane Ürünleri,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Gösteri Servisi,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Yönlendirilmiş Çalışma,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Pişirme Yöntemleri II,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

İş Yeri Eğitimi ve Uygulamaları,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

temel mutfak,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

staj,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Mutfakta Kalite Yönetimi,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Baharat ve İçecekler,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Yöresel Mutfaklar,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Bitirme Projesi,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Pişirme Yöntemleri - II,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

yiyecek -içecek servisi,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Pastane Ürünleri,2023-2024,Önlisans (Türkçe)

Pastane Ürünleri,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Baharat ve İçecekler,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

YÖRESEL MUTFAKLAR,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Yönlendirilmiş Çalışma,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Mutfakta Kalite Yönetimi,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

GÖSTERİ SERVİSİ,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Staj,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

İş Yeri Eğitimi ve Uygulamaları,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

MUTFAKTA KALİTE YÖNETİMİ,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

PASTANE ÜRÜNLERİ,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

PİŞİRME YÖNTEMLERİ II,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

BAHARAT VE İÇECEKLER,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

YÖNLENDİRİLMİŞ ÇALIŞMA,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Pişirme Yöntemleri II,2022-2023,Önlisans (Türkçe)

Yöresel Mutfaklar,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Baharat Ve İçecekler,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Mutfakta Kalite Yönetimi,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Pişirme Yöntemleri -II,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Pastane Ürünleri,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Soğuk Mutfak,2021-2022,Önlisans (Türkçe)

Mutfakta Kalite Yönetimi,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Pişirme Yöntemleri - II,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Yöresel Mutfaklar,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

Soğuk Mutfak,2020-2021,Önlisans (Türkçe)

çocuk animataörlüğü i.ö.,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

soğuk mutfak,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

turizm mevzuatı i.ö,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

pişirme yöntemleri2,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

pastane ürünleri,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

yöresel mutfaklar,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

çevre koruma i.ö.,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

pişirme yöntemleri2 i.ö.,2013-2014,Önlisans (Türkçe)

mutfakta kalite yönetimi,2012-2013,Önlisans (Türkçe)

turizm ekonomisi i.ö.,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

kalite yönetim sistemleri i.ö.,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

yöresel mutfaklar,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

pişirme yöntemleri2,2011-2012,Önlisans (Türkçe)

gıda hijyeni,2010-2011,Önlisans (Türkçe)

soğuk mutfak,2010-2011,Önlisans (Türkçe)

insan kaynakları i.ö,2010-2011,Önlisans (Türkçe)

mutfak ürünleri,2010-2011,Önlisans (Türkçe)

otel işletmeciliği i.ö.,2010-2011,Önlisans (Türkçe)

kat hizmatleri,2010-2011,Önlisans (Türkçe)

turizm pazarlaması i.ö.,2010-2011,Önlisans (Türkçe)

dünya mutfakları,2010-2011,Önlisans (Türkçe)

araştırma yöntem ve teknikleri i.ö.,2010-2011,Önlisans (Türkçe)

genel turizm i.ö,2010-2011,Önlisans (Türkçe)

pastane ürünleri,2010-2011,Önlisans (Türkçe)

pişirme yöntemleri,2010-2011,Önlisans (Türkçe)

pişirme yöntemleri,2009-2010,Önlisans (Türkçe)

Mutfak organizasyonu,2009-2010,Önlisans (Türkçe)

konuk giriş çıkış işlemleri,2009-2010,Önlisans (Türkçe)

Yönlendirilmiş çalışma,2009-2010,Önlisans (Türkçe)

Kat Hizmatlari Yönetimi i.ö,2009-2010,Önlisans (Türkçe)

değişik bölge mutfakları,2009-2010,Önlisans (Türkçe)

Kongre ve fuar yönetimi,2009-2010,Önlisans (Türkçe)

mezuniyet çalışması,2009-2010,Önlisans (Türkçe)

Odalar bölümü önetimi i.ö,2009-2010,Önlisans (Türkçe)

Turizm Pazarlaması i.ö,2009-2010,Önlisans (Türkçe)

Mutfak Planlama,2009-2010,Önlisans (Türkçe)

gıda hijyeni ve besin saklama yöntemleri,2008-2009,Önlisans (Türkçe)

yemek pişirme standart reçete kullanımı,2008-2009,Önlisans (Türkçe)

yiyecek içecek işletmeciliği,2008-2009,Önlisans (Türkçe)

gıda hijyeni ve besin saklama yöntemleri,2007-2008,Önlisans (Türkçe)

yemek pişirme standart reçete kullanımı,2007-2008,Önlisans (Türkçe)

beslenme ilkeleri ve mönü planlama,2006-2007,Önlisans (Türkçe)

yiyecek içecek işletmeciliği,2005-2006,Önlisans (Türkçe)

gıda teknolojisi,2005-2006,Önlisans (Türkçe)

gıda hijyeni ve besin saklama yöntemleri,2005-2006,Önlisans (Türkçe)

Yayınlar&Eserler

Sistemde kayıtlı makale kaydı bulunamadı!

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (Google Scholar) : 1

Makale Adı : PAZARLAMA ÇALIŞMALARI

Yazar Bilgisi : YDDS GÜN
Yayın Tarihi : 0
Atıf Sayısı :
Sistemde kayıtlı makale kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı bildiri kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı kitap kaydı bulunamadı!

Proje&Patent&Tasarım

Kapsam Adı - Proje Sayısı Grafiği

Proje Türü - Proje Sayısı Grafiği

Proje Durumu - Proje Sayısı Grafiği

Proje Yılı - Proje Sayısı Grafiği

Toplam Proje Sayısı (YOKSIS) : 1

Proje Adı: İKMEP

Başlama Tarihi :
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu : insan kaynakları meslek edindirme
Proje Konum : Eğitmen
Proje Türü : Avrupa Birliği
Güncelleme Tarihi : 2014-02-19 16:28:30
Sistemde kayıtlı proje kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı patent kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı tasarım kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı sanat kaydı bulunamadı!

Bilimsel Faaliyetler

Kuruluş Adı: Şanlıurfa Aşçılar Derneği

Üyelik Durumu : Üye
Başlama Tarihi :2005
Bitiş Tarihi :

Kuruluş Adı: Türkiye Aşçılk Federasyonu

Üyelik Durumu : Üye
Başlama Tarihi :2005
Bitiş Tarihi :
Sistemde kayıtlı editörlük bilgisi bulunamadı!

Temel Alan : Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı

Bilim Alanı : Turizm

Anahtar Kelimeler :
Gastronomi



Güncelleme Tarihi : 2023-04-13 18:15:57

Başarılar & Tanınırlık

Sistemde kayıtlı ödül bilgisi kaydı bulunamadı!

Duyurular & Dokümanlar

Sistemde kayıtlı duyuru kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı döküman kaydı bulunamadı!