YÖKSİS Son Veri Güncelleme Tarihi : 12.09.2024 16:55:09
Google Scholar Son Veri Güncelleme Tarihi : 4.11.2023 08:34:36
WOS Son Veri Güncelleme Tarihi : 12.09.2024 00:18:05
HÜBAP Son Veri Güncelleme Tarihi : 24.09.2024 21:55:09

Kişisel Bilgiler

DR. ÖĞR. ÜYESİ TEYFİK ÇELEN




  • E-posta: teyfikçelen@harran.edu.tr
  • Adres: -
  • İş Tel (Dahili): 0 (414) 318 30 00 /

Eğitim Bilgileri

Mezuniyet

Doktora

2018 - 2023

University of Birmingham

Nanotechnology

Tez Adı: ---

Yüksek Lisans

2017 - 2018

University of Birmingham

Food Safety, Hygiene and Management

Tez Adı: ---

Lisans

2010 - 2015

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ

VETERİNER FAKÜLTESİ/VETERİNER PR./

Tez Adı: ---

Araştırma Alanları

Sağlık Bilimleri Temel Alanı

Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Akademik Idari Deneyim

AKADEMİK ÜNVANLAR

Akademik Ünvan bilgisi bulunamadı.

YÖNETİMSEL GÖREVLER

Yönetimsel Görev bilgisi bulunamadı.

Tezler

YÖNETİLEN TEZLER

Yönetilen tez bilgisi bulunamadı.

Dersler

VERİLEN DERSLER

Süt Hijyeni ve Teknolojisi (Bahar Dönemi),2023-2024,Lisans (Türkçe)

Gıda Güvenliği (Bahar Dönemi),2023-2024,Lisans (Türkçe)

Besin Hijyeni ve Teknolojisi (İntörn, Bahar Dönemi),2023-2024,Lisans (Türkçe)

Dondurma Teknolojisi (Güz Dönemi),2023-2024,Yüksek Lisans (Türkçe)

Besin Hijyeni ve Teknolojisi (İntörn, Güz Dönemi),2023-2024,Lisans (Türkçe)

Gıda Mikrobiyolojisi (Güz Dönemi),2023-2024,Yüksek Lisans (Türkçe)

Gıda Enfeksiyon Zehirlenmeleri (Bahar Dönemi),2023-2024,Yüksek Lisans (Türkçe)

Süt Sanayi Hijyeni (Bahar Dönemi),2023-2024,Yüksek Lisans (Türkçe)

Zoonozlar (Bahar Dönemi),2023-2024,Yüksek Lisans (Türkçe)

Yayınlar&Eserler

İndeks Türü - Makale Sayısı Grafiği

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (YOKSIS) : 3

Makale Adı : Pathogen-responsive delivery of Nisin

Yazar Bilgisi : ÇELEN TEYFİK,Anumudu Christian,Miri Taghi,Onyeaka Helen,Fernandez-Trillo Paco
Dergi Adı : Food Hydrocolloids
Cilt : 154
ISSN : 0268-005X
Yayın Tarihi : 2024

Makale Adı : Nisin:Carboxymethylcellulose polyion complex (PIC) nanoparticles. Preparation and antimicrobial activity

Yazar Bilgisi : ÇELEN TEYFİK, Anumudu Christian, Miri Taghi, Onyeaka Helen, Fernandez-Trillo Paco
Dergi Adı : Elsevier BV
Cilt : 317
ISSN : 0144-8617
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : The effect of low-temperature long-time (LTLT) cooking on survival of potentially pathogenic Clostridium perfringens in beef

Yazar Bilgisi : El-Kadri Hani, ÇELEN TEYFİK, Alaizoki Alaa, Smith Madeleine, Onyeaka Helen
Dergi Adı : Elsevier BV
Cilt : 320
ISSN : 0168-1605
Yayın Tarihi : 2020
Sistemde kayıtlı makale kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı makale kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı bildiri kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı kitap kaydı bulunamadı!

Proje&Patent&Tasarım

Sistemde kayıtlı proje kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı proje kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı patent kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı tasarım kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı sanat kaydı bulunamadı!

Bilimsel Faaliyetler

Sistemde kayıtlı üyelik bilgisi bulunamadı!
Sistemde kayıtlı editörlük bilgisi bulunamadı!

Temel Alan : Sağlık Bilimleri Temel Alanı

Bilim Alanı : Veterinerlik Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Anahtar Kelimeler :




Güncelleme Tarihi : 2023-07-27 18:50:14

Başarılar & Tanınırlık

Sistemde kayıtlı ödül bilgisi kaydı bulunamadı!

Duyurular & Dokümanlar

Sistemde kayıtlı duyuru kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı döküman kaydı bulunamadı!