YÖKSİS Son Bilgi Güncelleme Tarihi : 28.04.2024 04:01:32
Google Scholar Son Bilgi Güncelleme Tarihi : 28.04.2024 04:01:40

Kişisel Bilgiler

ARŞ. GÖR. NACİYE ÜNVER




  • E-posta: unver.naciye@harran.edu.tr
  • Adres: -
  • İş Tel (Dahili): 0 (414) 318 30 00 / 1581
  • Bağlı Birimi : Gıda Bilimleri
  • Web Adresi: https://havis.harran.edu.tr/unver.naciye

Eğitim Bilgileri

Mezuniyet

Doktora

2018 - 2022

HARRAN ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (DR)/

Tez Adı: ---

Yüksek Lisans

2016 - 2018

HARRAN ÜNİVERSİTESİ

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

Tez Adı: ---

Lisans

2009 - 2014

ANKARA ÜNİVERSİTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ/GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR./

Tez Adı: ---

Araştırma Alanları

Mühendislik Temel Alanı

Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Akademik Idari Deneyim

AKADEMİK ÜNVANLAR
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ
2016 -
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

YÖNETİMSEL GÖREVLER

Yönetimsel Görev bilgisi bulunamadı.

Tezler

YÖNETİLEN TEZLER

Yönetilen tez bilgisi bulunamadı.

Dersler

VERİLEN DERSLER

Verilen ders bilgisi bulunamadı.

Yayınlar&Eserler

İndeks Türü - Makale Sayısı Grafiği

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (YOKSIS) : 13

Makale Adı : Investigation of the possibilities of using oleaster fruit flour in the production of low-fat- low-cholesterol mayonnaise

Yazar Bilgisi : ÜNVER NACİYE, ÇELİK ŞERAFETTİN, Sayar Sema, Ergün Berfin, YAKAR YASİN
Dergi Adı : Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Cilt : 27
ISSN : 2587-1358
Yayın Tarihi : 2023

Makale Adı : Optimization of the basic formulation of traditional molasses cream using D-optimal mixture design based on textural characteristics

Yazar Bilgisi : ÇELİK ŞERAFETTİN, ÜNVER NACİYE, KAZAN DUYGU
Dergi Adı : Indian Journal of Traditional Knowledge
Cilt :
ISSN : 0972-5938
Yayın Tarihi : 2022

Makale Adı : Effect of Antioxidant-Enriched Microcrystalline Cellulose from Almond Residue on Physicochemical and Textural Characteristics of Mayonnaise

Yazar Bilgisi : ÜNVER NACİYE, ÇELİK ŞERAFETTİN
Dergi Adı : Grasas y Aceites
Cilt :
ISSN : 0017-3495
Yayın Tarihi : 2022

Makale Adı : OPTIMIZATION OF ULTRASOUND-ASSISTED EXTRACTION OF OLIVE LEAF (var. HALHALI) EXTRACTS

Yazar Bilgisi : ÜNVER NACİYE, ÇELİK ŞERAFETTİN
Dergi Adı : Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
Cilt :
ISSN : 1303-5002
Yayın Tarihi : 2022

Makale Adı : Effect of antioxidant enriched microcrystalline cellulose obtained from almond residues on the storage stability of mayonnaise

Yazar Bilgisi : ÜNVER NACİYE, ÇELİK ŞERAFETTİN
Dergi Adı : Journal of Food Processing and Preservation
Cilt : 45
ISSN : 0145-8892
Yayın Tarihi : 2021

Makale Adı : Storage stability and fatty acid composition of Sanliurfa butterfat

Yazar Bilgisi : ÜNVER NACİYE, ÇELİK ŞERAFETTİN, YAKAR YASİN
Dergi Adı : Mljekarstvo
Cilt : 71
ISSN : 0026-704X
Yayın Tarihi : 2021

Makale Adı : Zeytin Yaprağı İlavesinin Zeytinyağının Bazı Karakteristik Özelliklerine Etkisi

Yazar Bilgisi : ÇELİK ŞERAFETTİN, DOĞRU EMİNE, YAKAR YASİN, ÜNVER NACİYE
Dergi Adı : Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Cilt : 25
ISSN : 2148-5003
Yayın Tarihi : 2021

Makale Adı : Karacadağ Bölgesinde Üretilen Şanlıurfa Sadeyağı ile Tulum Yağının Bazı Kalite Karakteristikleri

Yazar Bilgisi : ÇELİK ŞERAFETTİN,ÜNVER NACİYE,YAKAR YASİN
Dergi Adı : KSU J. Agric Nat
Cilt : 23
ISSN : 2619-9149
Yayın Tarihi : 2020

Makale Adı : Fonksiyonel Bir Ürün: Peyniraltı Suyu İlave Edilerek Üretilen Nar Suyu İçeceği

Yazar Bilgisi : ÇELİK ŞERAFETTİN, ÜNVER NACİYE
Dergi Adı : Harran Üniversitesi Mühendislik Dergisi
Cilt : 3
ISSN : 2528-8733
Yayın Tarihi : 2018

Makale Adı : Keçiboynuzu pekmezi ilave edilerek üretilen meyveli yoğurdun bazı özellikleri

Yazar Bilgisi : ÇELİK ŞERAFETTİN,ÜNVER NACİYE,güç betül,ceylan pınar
Dergi Adı : Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Cilt : 22
ISSN : 2148-5003
Yayın Tarihi : 2018

Makale Adı : Effects of licorice on some selected properties of ice cream

Yazar Bilgisi : HAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEY,ÇELİK ŞERAFETTİN,TÜRKOĞLU HÜSEYİN,BAŞYİĞİT BÜLENT,ÜNVER NACİYE
Dergi Adı : Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
Cilt : 45
ISSN : 1303-5002
Yayın Tarihi : 2017

Makale Adı : İçme Sütü Üretiminde ESL (Extended Shelf Life) Teknolojisinin Kullanımı

Yazar Bilgisi : ÜNVER NACİYE,ÇELİK ŞERAFETTİN
Dergi Adı : Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Cilt : 21
ISSN : 2148-5003
Yayın Tarihi : 2017

Makale Adı : Effects of licorice on some selected properties of ice cream

Yazar Bilgisi : HAYOĞLU İBRAHİM ABDÜLHEY,ÇELİK ŞERAFETTİN,TÜRKOĞLU HÜSEYİN,BAŞYİĞİT BÜLENT,ÜNVER NACİYE
Dergi Adı : Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
Cilt : 45
ISSN : 1303-5002
Yayın Tarihi : 2017

Yıl - Makale Sayısı Grafiği

Yıl - Atıf Sayısı Grafiği

Toplam Makale Sayısı (Google Scholar) : 14

Makale Adı : Effect of antioxidant-enriched microcrystalline cellulose from almond residue on physicochemical and textural characteristics of mayonnaise

Yazar Bilgisi : N Ünver, Ş Çelik
Yayın Tarihi :2023
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Optimization of the basic formulation of traditional molasses cream using D-optimal mixture design based on textural characteristics

Yazar Bilgisi : Ş ÇELİK, N ÜNVER, D KAZAN
Yayın Tarihi :2023
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Investigation of the possibilities of using oleaster fruit flour in the production of low-fat-low-cholesterol mayonnaise

Yazar Bilgisi : N ÜNVER, Ş ÇELİK, S SAYAR, B ERGÜN, Y YAKAR
Yayın Tarihi :2023
Atıf Sayısı :1

Makale Adı : Storage stability and fatty acid composition of Sanliurfa butterfat

Yazar Bilgisi : N Ünver, Ş Çelik, Y Yakar
Yayın Tarihi :2021
Atıf Sayısı :1

Makale Adı : Effect of antioxidant‐enriched microcrystalline cellulose obtained from almond residues on the storage stability of mayonnaise

Yazar Bilgisi : N Ünver, Ş Çelik
Yayın Tarihi :2021
Atıf Sayısı :5

Makale Adı : Zeytin yaprağı ilavesinin zeytinyağının bazı karakteristik özelliklerine etkisi

Yazar Bilgisi : E DOĞRU, Ş ÇELİK, Y YAKAR, N ÜNVER
Yayın Tarihi :2021
Atıf Sayısı :3

Makale Adı : Some Quality Charactertics of Şanlıurfa Butterfat and Leather Bag Fat Produced in Karacadağ Region

Yazar Bilgisi : YY Serafettin Celik, Naciye Ünver
Yayın Tarihi :2020
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Fonksiyonel Bir Ürün: Peyniraltı Suyu İlave Edilerek Üretilen Nar Suyu İçeceği

Yazar Bilgisi : Ş ÇELİK, N ÜNVER, S TAŞPINAR, H KARLIDAĞ, E BIYIK
Yayın Tarihi :2018
Atıf Sayısı :

Makale Adı : Some characteristic of fruity yoghurt produced with adding carob molasses.

Yazar Bilgisi : Ș Çelik, N Ünver, B Güç, P Ceylan
Yayın Tarihi :2018
Atıf Sayısı :1

Makale Adı : Keçiboynuzu pekmezi ilave edilerek üretilen meyveli yoğurdun bazı özellikleri

Yazar Bilgisi : Ş ÇELİK, N ÜNVER, GÜÇ Betül, P CEYLAN
Yayın Tarihi :2018
Atıf Sayısı :3

Makale Adı : Effects of licorice on some selected properties of ice cream

Yazar Bilgisi : İ HAYOĞLU, Ş Çelik, H TURKOĞLU, B Başyiğit, N Ünver
Yayın Tarihi :2017
Atıf Sayısı :2

Makale Adı : Application of ESL (Extended Shelf Life) technology in drinking milk production.

Yazar Bilgisi : N Ünver, Ș Çelİk
Yayın Tarihi :2017
Atıf Sayısı :

Makale Adı : İçme Sütü Üretiminde ESL (Extended Shelf Life) Teknolojisinin Kullanımı

Yazar Bilgisi : N ÜNVER, Ş ÇELİK
Yayın Tarihi :2017
Atıf Sayısı :11

Makale Adı : OPTIMIZATION OF ULTRASOUND-ASSISTED EXTRACTION OF OLIVE LEAF (var. HALHALI) EXTRACTS

Yazar Bilgisi : N ÜNVER, Ş ÇELİK
Yayın Tarihi :0
Atıf Sayısı :1

Ulusal - Uluslararası Grafiği

Yıl - Bildiri Sayısı Grafiği

Toplam Bildiri Sayısı : 12

Bildiri Adı : Some Characteristic Properties of Traditional Butteroil Produced in Karacadağ Region of Şanlıurfa

Etkinlik Adı : International Congress on Engineering and Life Science
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜNVER NACİYE, ÇELİK ŞERAFETTİN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Bitkisel Yağ Teknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 26.04.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :26.10.2018

Bildiri Adı : A Traditional Product: Hiz Fat

Etkinlik Adı : International Congress on Engineering and Life Science
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜNVER NACİYE, ÇELİK ŞERAFETTİN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Bitkisel Yağ Teknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 26.04.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :26.10.2018

Bildiri Adı : The effect of different parameters on olive leaf extract obtained by using ultrasonic assisted extraction methods

Etkinlik Adı : 4th International Symposium of Medicinal and Aromatic Plants
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜNVER NACİYE,ÇELİK ŞERAFETTİN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 02.10.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :04.10.2018

Bildiri Adı : THE EFFECT OF DIFFERENT PARAMETERS ON OLIVELEAF EXTRACT OBTAINED BY USING ULTRASONICASSISTED EXTRACTION METHODS

Etkinlik Adı : 4th International Symposium of Medicinal and Aromatic Plants
Bildiri Türü : Tam metin bildiri
Bildiri Sunum Türü :Sözlü Sunum
Yazar Bilgisi : ÜNVER NACİYE,ÇELİK ŞERAFETTİN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 02.10.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :04.10.2018

Bildiri Adı : Application of response surface methodology for the extraction process of phenolic compounds

Etkinlik Adı : 4th International Symposium of Medicinal and Aromatic Plants
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜNVER NACİYE, ÇELİK ŞERAFETTİN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Meyve ve Sebze Teknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.02.2018
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :10.02.2018

Bildiri Adı : PYCNOGENOL: ANTIOXIDANT ACTIVITY AND EFFECT MECHANISM

Etkinlik Adı : INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MEDICINAL, AROMATIC AND DYE PLANTS
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜNVER NACİYE,ÇELİK ŞERAFETTİN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 05.10.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :07.10.2017
Basım Tarihi :12.12.2017

Bildiri Adı : SESAME SEED

Etkinlik Adı : INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MEDICINAL, AROMATIC AND DYE PLANTS
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : Doğru Emine,ÜNVER NACİYE,ÇELİK ŞERAFETTİN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 05.10.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :07.10.2017
Basım Tarihi :12.12.2017

Bildiri Adı : ULTRASOUND EXTRACTION METHOD AND USAGE IN FOOD INDUSTRY

Etkinlik Adı : INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON MEDICINAL, AROMATIC AND DYE PLANTS
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜNVER NACİYE,Doğru Emine,ÇELİK ŞERAFETTİN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 05.10.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :07.10.2017
Basım Tarihi :12.12.2017

Bildiri Adı : SOME CHEMICAL CHARACTERSITIC OF VOLATILE OILS AND EXTRACTION TECHNIQUES TO PRODUCE THESEOILS

Etkinlik Adı : I. Intenational Congress on Medicinal and AromaticPlants: “Natural and Healthy Life”
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜNVER NACİYE,ÇELİK ŞERAFETTİN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.05.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :12.05.2017
Basım Tarihi :10.05.2017

Bildiri Adı : OLIVE LEAF TEA

Etkinlik Adı : I. Intenational Congress on Medicinal and AromaticPlants: “Natural and Healthy Life”
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜNVER NACİYE,ÇELİK ŞERAFETTİN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.05.2017
Etkinlik Bitiş Tarihi :12.05.2017
Basım Tarihi :10.05.2017

Bildiri Adı : ESL (Extended Shelf Life) Milk Technology

Etkinlik Adı : Uluslarası Hayvansal Gıdalar Kongresi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : ÜNVER NACİYE, ÇELİK ŞERAFETTİN
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı>Gıda Bilimleri ve Mühendisliği>Süt ve Süt Ürünleri Teknolojisi
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.11.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi :
Basım Tarihi :13.11.2016

Bildiri Adı : Some Properties of Urfa Cheeses Sold in Şanlıurfa Province

Etkinlik Adı : Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi
Bildiri Türü : Özet bildiri
Bildiri Sunum Türü :Poster
Yazar Bilgisi : AKIN MUSA SERDAR,ÇELİKEL Aslı,ÜNVER NACİYE,SORAN ŞENOCAK Gülten
Alan Bilgisi :Mühendislik Temel Alanı->Gıda Bilimleri ve Mühendisliği
Etkinlik Başlangıç Tarihi : 10.11.2016
Etkinlik Bitiş Tarihi :13.11.2016
Basım Tarihi :10.11.2016
Sistemde kayıtlı kitap kaydı bulunamadı!

Proje&Patent&Tasarım

Kapsam Adı - Proje Sayısı Grafiği

Proje Türü - Proje Sayısı Grafiği

Proje Durumu - Proje Sayısı Grafiği

Proje Yılı - Proje Sayısı Grafiği

Toplam Proje Sayısı (YOKSIS) : 10

Proje Adı: Yandım Çavuş Ayran'nın karakteristik bazı özelliklerinin araştırılması ve üretim prosesinin iyi mühendislik uygulamaları kapsamında değerlendirilmesi.

Başlama Tarihi : 21.11.2023
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2024-01-15 15:16:32

Proje Adı: ZAHTER FENOLİK EKSTRAKTI VE UÇUCU YAĞININ ŞANLIURFA SADEYAĞININ OKSİDATİF STABİLİTESİ ÜZERİNE ETKİSİ

Başlama Tarihi : 16.11.2023
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2024-01-15 15:17:16

Proje Adı: Antioksidanca Zenginleştirilmiş Mikrokristal Selülozun Antidiyabetik, Hipolipidemik ve Hipokolesterolemik Etkilerinin İncelenmesi

Başlama Tarihi : 01.01.2023
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Yürütücü
Proje Türü : TÜBİTAK PROJESİ
Güncelleme Tarihi : 2023-09-11 10:26:26

Proje Adı: Bazı yağlı tohum kabuklarından elde edilen antioksidanca zenginleştirilmiş mikrokristal selülozun gıda emülsiyonlarında kullanım olanaklarının araştırılması

Başlama Tarihi : 21.08.2020
Bitiş Tarihi : 21.10.2022
Proje Konusu : Selülozdan elde edilen ve amfifilik özellik gösteren nanoselülozun günümüzde yüzey aktif maddelere alternatif olarak çeşitli emülsiyonlarda kullanılabileceği konusunda yapılan araştırmalar ön plana çıkmaktadır. Selülozdan, nanofibril ve nanokristal formunda nanoselüloz elde edilmektedir. Nano formda olan bu iki ürün arasındaki temel fark, farklı üretim tekniklerinin kullanılması sonucu elde edilen son ürünün yapı ve boyutlarının farklı olmasından kaynaklanır. Nanofibril selüloz, üretiminde spesifik bir cihaz yardımıyla genellikle mekanik yöntemlerin kullanıldığı uzun fibriler yapı gösteren nanoselüloz türevi olarak bilinmektedir. Nanokristal selüloz (NS) ise kimyasal bir yöntemle selüloz yapısındaki amorf kısımların uzaklaştırılması sonucu elde edilen yüksek düzeyde kristal yapıya sahip çubuk benzeri yapı gösteren nanoselüloz türevi olarak bilinmektedir. Her iki nanoselüloz türevi üretim metodu açısından değerlendirildiğinde basit ve ucuz bir yöntemle elde edilmesi açısından NS ön plana çıkmaktadır. Son yıllarda çeşitli bitkisel atıklardan nanokristal selüloz üretimi ve çeşitli alanlarda kullanımı ile ilgili çalışma sayısında artış gözlemlenmiştir. Tarımsal atık potansiyeli yüksek olan ülkemizde bu atıkların değerlendirilmesi ile çevre kirliliği başta olmak üzere çevreye olan zararlarının en aza indirgenmesi ve aynı zamanda ülke ekonomisine katkı sağlaması hedeflenmektedir. Bazı yağlı tohumların üretiminde Dünya genelinde ilk sıralarda yer alan ülkemizde bu ürünlerin işlenmesi sonucu ortaya çıkan yağlı tohum kabuklarının değerlendirilmesi bu hedef kapsamında oldukça önem taşımaktadır. Fındık, Antep fıstığı, ceviz ve badem gibi çeşitli yağlı tohumların sert dış kabuğunun selüloz, yumuşak dış kabuğunun ise fenolik madde içeriği açısından zengin ve ucuz bir kaynak olduğu bilinmektedir. Bu projede, anılan yağlı tohumların yumuşak dış kabuğundan ekstrakte edilecek fenolik bileşiklerin, sert dış kabuğundan elde edilecek NS üzerine bağlanması ile geliştirilecek yeni gı...
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2023-09-11 10:41:59

Proje Adı: Endüstriyel Yeni Bir Ürün: Bademli Pekmez Kreması

Başlama Tarihi : 04.07.2018
Bitiş Tarihi : 09.02.2022
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2023-09-11 10:42:00

Proje Adı: Geleneksel Yaprak Peynirinin Üretim Prosesinin Tespit Edilmesi ve Olgun Peynirin Gıda Güvenilirliği Bakımından Değerlendirilmesi

Başlama Tarihi : 08.05.2018
Bitiş Tarihi : 08.05.2019
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2023-09-11 10:42:00

Proje Adı: Şanlıurfa ili Karacadağ bölgesinde üretilen geleneksel sadeyağı ve Hiz yağının bazı karakteristik özellikleri ile oksidatif stabilitelerinin tespit edilmesi

Başlama Tarihi : 08.12.2017
Bitiş Tarihi : 13.07.2020
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2023-09-11 10:41:59

Proje Adı: Geleneksel Pekmez Kreması Üretimi: Endüstriyel Ar-Ge Çalışmaları

Başlama Tarihi : 24.10.2017
Bitiş Tarihi :
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : ARAŞTIRMA PROJESİ
Güncelleme Tarihi : 2024-01-15 15:08:06

Proje Adı: Zeytin Yaprağı Ekstraktlarının: Kurutma Parametreleri, Ekstraksiyon Tipi ve Mevsimsel Açıdan Değerlendirilmesi

Başlama Tarihi : 26.05.2017
Bitiş Tarihi : 26.11.2018
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2023-09-11 10:42:00

Proje Adı: Şanlıurfa İlinde Yetiştirilen Ayvalık Zeytininden Farklı Oranlarda Zeytin Yaprağı İlavesiyle Elde Edilen Natürel Zeytinyağının Bazı Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi

Başlama Tarihi : 26.05.2017
Bitiş Tarihi : 26.05.2019
Proje Konusu :
Proje Konum : Araştırmacı
Proje Türü : Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Güncelleme Tarihi : 2023-09-11 10:41:59
Sistemde kayıtlı patent kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı tasarım kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı sanat kaydı bulunamadı!

Bilimsel Faaliyetler

Sistemde kayıtlı üyelik bilgisi bulunamadı!
Sistemde kayıtlı editörlük bilgisi bulunamadı!

Temel Alan : Mühendislik Temel Alanı

Bilim Alanı : Gıda Bilimleri ve Mühendisliği

Anahtar Kelimeler :
Yağ Teknolojisi
Gıda Kimyası
Gıda Bilimi

Güncelleme Tarihi : 2022-04-29 12:25:46

Başarılar & Tanınırlık

Sistemde kayıtlı ödül bilgisi kaydı bulunamadı!

Duyurular & Dokümanlar

Sistemde kayıtlı duyuru kaydı bulunamadı!
Sistemde kayıtlı döküman kaydı bulunamadı!
YÖKSİS Son Bilgi Güncelleme Tarihi : 28.04.2024 04:01:32
Google Scholar Son Bilgi Güncelleme Tarihi : 28.04.2024 04:01:40